- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- Konu Sahibi gamzesen93
prezervatif kaçak yapmış anlaşılan .Demio
Prezarvatifle yaptik cnm dahada detayli anlatim mi
tevekkeli değil bazı herifler kullandıktan sonra şişiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prezervatif kaçak yapmış anlaşılan .Demio
Prezarvatifle yaptik cnm dahada detayli anlatim mi
bimden alınmıyosa sıkıntı yok bence
hamileliğinizi kayınvalidenizde mi geçirdiniz? eşiniz anneci biri mi? bunalıma mı girdiBebek oldu kayinvalidemgildem geldik ve evde kendi evimizde basladi bu durum
Facrdr eski sevgilisini aratiyo ama napicam ki ? Kavga mi edeyim? Evden mi gideyim bebekle napayim ?Neyse bu konu sarpa saracak gibi sen o telefonu bir yokla derim
Esim annesine asik biri annesi de ona Esim pazar guni calsio die aglmsti esmdr annesini arar arada ben sizi cok ozledim ozlem cok aci bisey der der dururhamileliğinizi kayınvalidenizde mi geçirdiniz? eşiniz anneci biri mi? bunalıma mı girdi
muhtemelen annesinden ayrıldığı için sizden uzak duruyor,soğuk davranıyor. kendi durumunun anormalliğini kabul etmediği için annesinden ayrıldığı için sizi sorumlu tutuyordur içten içe.annesini sevsin de bu kadar aşırısı zarar,bu her ilişki için geçerli. misal annenlere taşınalım desen senden iyisi olmaz,tabi bunu yapmayın. bu kadar annesinden ayrılmaya gücü olmayan erkekler evlenmesin ya olan eşine oluyorEsim annesine asik biri annesi de ona Esim pazar guni calsio die aglmsti esmdr annesini arar arada ben sizi cok ozledim ozlem cok aci bisey der der durur
Aslinda sorun onlarmuhtemelen annesinden ayrıldığı için sizden uzak duruyor,soğuk davranıyor. kendi durumunun anormalliğini kabul etmediği için annesinden ayrıldığı için sizi sorumlu tutuyordur içten içe.annesini sevsin de bu kadar aşırısı zarar,bu her ilişki için geçerli. misal annenlere taşınalım desen senden iyisi olmaz,tabi bunu yapmayın. bu kadar annesinden ayrılmaya gücü olmayan erkekler evlenmesin ya olan eşine oluyor
Annesigildr cok mutlu evet mutlu olnca benlede iyi orada 11 e 12 ye kadar oturur evimizde 9 ddim mi uyur ... Oradan karsi daoreye gitmedm diye mi bu tribi bilmiyorum... Bayrami da full orada gecirdik orda musmutlu burda bole odalarda baska kadnlarin profilinde buradan annesi gile giderken dolabimizi bile bosaltip oraya goturtuyo .muhtemelen annesinden ayrıldığı için sizden uzak duruyor,soğuk davranıyor. kendi durumunun anormalliğini kabul etmediği için annesinden ayrıldığı için sizi sorumlu tutuyordur içten içe.annesini sevsin de bu kadar aşırısı zarar,bu her ilişki için geçerli. misal annenlere taşınalım desen senden iyisi olmaz,tabi bunu yapmayın. bu kadar annesinden ayrılmaya gücü olmayan erkekler evlenmesin ya olan eşine oluyor
esin kaç aysinda merak ettimAslinda sorun onlar
Annesigildr cok mutlu evet mutlu olnca benlede iyi orada 11 e 12 ye kadar oturur evimizde 9 ddim mi uyur ... Oradan karsi daoreye gitmedm diye mi bu tribi bilmiyorum... Bayrami da full orada gecirdik orda musmutlu burda bole odalarda baska kadnlarin profilinde buradan annesi gile giderken dolabimizi bile bosaltip oraya goturtuyo .
3)esin kaç aysinda merak ettim
babaligi bilmiyorumda sanki evlilige hazir deilmis gibi geldi bana
30esin kaç aysinda merak ettim
babaligi bilmiyorumda sanki evlilige hazir deilmis gibi geldi bana
bir de başka kadınların profiline mi bakıyor? annesi nasıl bir kadın dominant mı,baskın mı yani?Aslinda sorun onlar
Annesigildr cok mutlu evet mutlu olnca benlede iyi orada 11 e 12 ye kadar oturur evimizde 9 ddim mi uyur ... Oradan karsi daoreye gitmedm diye mi bu tribi bilmiyorum... Bayrami da full orada gecirdik orda musmutlu burda bole odalarda baska kadnlarin profilinde buradan annesi gile giderken dolabimizi bile bosaltip oraya goturtuyo .
hoppaalaaaa