doqum sonrası eşlerinizle araniz nasil:(

Sen bu adamı seviyor musun? Bu adam seni seviyor mu? Bu çok önemli.Evliliğin ilk yılları ve nişanlılık dönemi zaten bir çok insanda zor geçer. Kayınvaliden anlaşılan manyak ama kimin ki değil ki?İnan bana ilk bir sene o kadından bahsederken elim kolum titrerdi,kendimi sürekli haksızlığa uğramış gibi hissederdim.Ama zamanla geçiyor.Biraz akıllı ol,ağlasa da zırlasa da kendini yerlere atsa da oğlu uçtu yuvadan :KK49:Evliliğin için ama en önemlisi kendi iç huzurun için mücadeleci ol.Çok umutsuz ve kabullenmişsin bir toparlan kendine gel.
Kabullendim en son annene git dedm bi hafta annesine gitti iyice sevis op annenle yat uyu gel dedom gitti 1hafta ... Artik gitsin kv bana dioki senin oglun oldu artiik oglumu bana ver al senin olsun dedim napim annesi tlfnda hasta numarasi yapio oda gidio ee ben napim ben de az gidiorum gidinncede guya bana tirip atiyo galiba...

30 yaşında evlenen erkeklerin genel sorunu ,
muhtemelen annesinden ayrıldığı için sizden uzak duruyor,soğuk davranıyor. kendi durumunun anormalliğini kabul etmediği için annesinden ayrıldığı için sizi sorumlu tutuyordur içten içe.annesini sevsin de bu kadar aşırısı zarar,bu her ilişki için geçerli. misal annenlere taşınalım desen senden iyisi olmaz,tabi bunu yapmayın. bu kadar annesinden ayrılmaya gücü olmayan erkekler evlenmesin ya olan eşine oluyor

Kor

Rahatti hamileligim

Rahatti hamileligim hamilelik boyunca ve bebek masraflarini bile annem karsiladi... As ermedim bile . gayet relaksdi hamileligim
Ben de onu diyorum işte canım belli yani. Bir iki kriz geçirseydin bu adam bu kadar rahat olmazdı. Gözünün içine bakardı

En iyi çözüm konuşmak ve kırılan duygularını anlatmak , sen aatmazsan senin gayet mutlu olduğunu sanacak

Oluyor boyle sanirim erkekler kendilerinin ihmal edildigini dusunuyor..zamanla duzeliyorlar kendi esimden biliyorum..bir ay yok gibiydi

Kabullendim en son annene git dedm bi hafta annesine gitti iyice sevis op annenle yat uyu gel dedom gitti 1hafta ... Artik gitsin kv bana dioki senin oglun oldu artiik oglumu bana ver al senin olsun dedim napim annesi tlfnda hasta numarasi yapio oda gidio ee ben napim ben de az gidiorum gidinncede guya bana tirip atiyo galiba...

Yanlış yapıyorsun arkadaşım.Hemde çok yanlış eşinin dikkatini çek o kadından da yakanı kurtar.Ama asla kötü olma tartışma ortamına girme.Oğlunu paylaşmak istemediği için türlü numaralar çeviriyor işte.Unutma o senin kocan.Ve sel gider kum kalır.Kum olan sensin kalıcı olacak da sensin.Biraz güçlü ol.Sakince otur bir düşün bir kendine çeki düzen ver.Bakım yap.Akşam eve geldiğinde sendeki değişimi fark etsin ama sen sanki ilgi bekliyor gibi davranma acı çektiğini,üzüldüğünü belli etme.Çaresiz gibi düşünme.Bir kadın isterse erkeği her türlü evirir çevirir.Yetr ki kadın istesin.

bence eşinizin bebeğe alışması lazım bebeğiniz kız mı ? erkekmi? bu arada eşinizi bebeğinize alıştırırken haftasonu çalışmıyorsa eşinize bir işiniz olduğunu söyleyip evden çıkın ona yapılacaklar listesi hazırlayın onları evde bir başbaşa bırakın kocanız bebekle vakit geçirmesi lazım onun varlığını iyica anlaması ve bebeğin babasına ihtiyacı olduğunu anlaması lazım eşinizin:) bu arada bide eşiniz kendini değersiz ve geri planda hissediyor olabilir ona onun bu evdeki değerini hissettirin :) bide eşinizlede ilgilenin dediğiniz gibi bebekk ağlıyor ve kaçıyor diyorsunuz konuşamaıyoruz felan diyorsunuz bebeğinizi bir düzene oturtun kendinizede zaman ayırın hatta hafta sonları bebeği annenize ablanıza yani bir tanıdığınıza güvenle teslim edin aklınız onda kalmasın doğal olarak kalacak ama kalmasın bebek güvendiğin insanın evinde. kocanızla isterseniz dışarı çıkın istersenizde evde süpriz hazırlayın ona :) hatta bebekle ilgilnirken beraber ilgilenin kocanız aile olduğunu hissetsin :)) banyo felan yaptırırken bebeğinize altını değiştiriken ondan yardım isteyin onun boş olduğu vakit ve zamanda yapın :) eğlenerek yapın bunları :)

Annesi mi baskı yaptı acaba evlenmesi için 20 yaşlarda erkek evladını hiç bir kıza kaptırmayan anneler 30 eyvah üstümde kalacak , bunun yemeği , ütüsü diye evlenmeleri için aceleci davranışlarda bulunabiliyor e bunlarda anakuzusu olunca annenin dediğine boyun eğiyorlar
Mutlu olmadiimi biliyo. Evlendigimizden buyana eski borclarini oduyor ben yok gibiyim

Birde genelde kadınlar hemen evlilikten sonra hamile kaldıysa evliliği oturtmadan çocuk sahibi olduysa geneli mutsuz ama sizin ki sanki eşinizle alakalı ,kafanız uyuşmuyor herhalde
Mutlu olmadiimi biliyo. Evlendigimizden buyana eski borclarini oduyor ben yok gibiyim

Aslinda sorun onlar

Annesigildr cok mutlu evet mutlu olnca benlede iyi orada 11 e 12 ye kadar oturur evimizde 9 ddim mi uyur ... Oradan karsi daoreye gitmedm diye mi bu tribi bilmiyorum... Bayrami da full orada gecirdik orda musmutlu burda bole odalarda baska kadnlarin profilinde buradan annesi gile giderken dolabimizi bile bosaltip oraya goturtuyo .
bence eşinizle bu konuyu konuşun anneni çok seviyorsun anlıyorum ama bana karşı bu tafrın annenden taşındığımız içinmi felan sor konuş sen konuşmazsan konu çok kızışır kendini çok yıpratırsın bide annesine koşa koşa gidiyo nedir bu ya tamam seviyo anladıkda eşiyle ilgilensin bu neya kaynananızı tanımam ama oğlunu bide evde dolduruyordur kaynananıza fırsat vermeyin ipleri elinize alın derim

bence eşinizin bebeğe alışması lazım bebeğiniz kız mı ? erkekmi? bu arada eşinizi bebeğinize alıştırırken haftasonu çalışmıyorsa eşinize bir işiniz olduğunu söyleyip evden çıkın ona yapılacaklar listesi hazırlayın onları evde bir başbaşa bırakın kocanız bebekle vakit geçirmesi lazım onun varlığını iyica anlaması ve bebeğin babasına ihtiyacı olduğunu anlaması lazım eşinizin:) bu arada bide eşiniz kendini değersiz ve geri planda hissediyor olabilir ona onun bu evdeki değerini hissettirin :) bide eşinizlede ilgilenin dediğiniz gibi bebekk ağlıyor ve kaçıyor diyorsunuz konuşamaıyoruz felan diyorsunuz bebeğinizi bir düzene oturtun kendinizede zaman ayırın hatta hafta sonları bebeği annenize ablanıza yani bir tanıdığınıza güvenle teslim edin aklınız onda kalmasın doğal olarak kalacak ama kalmasın bebek güvendiğin insanın evinde. kocanızla isterseniz dışarı çıkın istersenizde evde süpriz hazırlayın ona :) hatta bebekle ilgilnirken beraber ilgilenin kocanız aile olduğunu hissetsin :)) banyo felan yaptırırken bebeğinize altını değiştiriken ondan yardım isteyin onun boş olduğu vakit ve zamanda yapın :) eğlenerek yapın bunları :)
Erkek bebegmz bizim haftasonu birakmak istiyorum ama cok kucuk sut iciyor biberon verirsem memeyi birakir diyorum banyoyu tek yaptiriyorum dogru. Tek bakiyorum oda beni cok bunaltiyo hp ben hep ben bazn cildiriyorum bebekden dolayida.. İhtyacm.var benimde biyerlere gitmeye ama nasil doyacak.. ?

Erkek bebegmz bizim haftasonu birakmak istiyorum ama cok kucuk sut iciyor biberon verirsem memeyi birakir diyorum banyoyu tek yaptiriyorum dogru. Tek bakiyorum oda beni cok bunaltiyo hp ben hep ben bazn cildiriyorum bebekden dolayida.. İhtyacm.var benimde biyerlere gitmeye ama nasil doyacak.. ?
bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? belirli bir saatleri olması lazım o saatlerde emzirdikten sonra bırakın sonra sütünüzü sağın biberona koyun bence bir günden pek bişi olcağını sanmam alışkanlık yapmaz biberona bana göre çünkü sizin ve eşinizin buna bir ihtiyacı var

Hayret yahu nasıl yalnız yıkarsın kuzuyu , senin adına üzüldüm eşin bencil ve vicdansız mış benim eşim pimpirikliydi ya kendisi yada kaynana yıkardı , anası ve oğul ne kadar duyarsız mış! Anneni çağır sana yardıma gelsin

bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? belirli bir saatleri olması lazım o saatlerde emzirdikten sonra bırakın sonra sütünüzü sağın biberona koyun bence bir günden pek bişi olcağını sanmam alışkanlık yapmaz biberona bana göre çünkü sizin ve eşinizin buna bir ihtiyacı var
kendi de diyo du ilk dogdugunda yemege gidelim diye sonradan oda bunalmis olmali ...

Bebegim memeden ayrilmiyokihic emzikde almiyo

bence eşiniz bebek sevmiyor olabilir size karşı soğuk olması da sürekli bebekle ilgilendiğiniz için tavır yapıyordur..çünkü ilk bebek ilk çocuk ve kendi bebeğiniz evlilik dışı falan da değil yani hazır olmama gibi bi durum da var evet ama o bebeği görünce dayanamaması lazım ne bilim emmeyi bırakmasını beklemesi kucağında tutmak istemesi kucağında uyutmak istemesi , beraberbanyo yaptırmak istemesi vs hani bunları istemesi gerek die düşünüyorum..

X