- 6 Ağustos 2015
- 54
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi gamzesen93
Esim hazr deglmos bu yuke yni anladk el bbk gul bbk buyumus zor gelio kisacasio sizin yaniniza gelmiyorsa siz onun yanina gitseniz
gece uyumuyormu bebek, sarilip uyuma falan yokmu ?
bilemedim valla simdi sizdeki durumu, herkes 1 çocukla sizin gibi olsaydi ( sogukluk girseydi ) insan oglunun soyu tukenirdi tek çocukda kalirdi millet..
Eski sevgllilerininbir de başka kadınların profiline mi bakıyor? annesi nasıl bir kadın dominant mı,baskın mı yani?
Bebkli oldgmu biliolar :))Allah allah o kadar okudum belkide atladım ama bizim Türkçeyi mükemmel konusan bayanlar ilk defa konu sahibinin yazısına takilmamis şaşırdım
o ne be?Esim annesine asik biri annesi de ona Esim pazar guni calsio die aglmsti esmdr annesini arar arada ben sizi cok ozledim ozlem cok aci bisey der der durur
Ne ne beo ne be?
korunurken hamile kalanları anlamıyorum bi gün başıma gelecek anlıcam
şaka bir yana düzgün bir şekilde korunulduğunda hamile kalma riski nerdeyse yok gibi, siz nasıl korundunuz cidden merak ediyorum
2 yıldır evliyim, korunuyorum ve hala hamile kalmadım.. demek çocuğum olmuyo benim..
Benden 41 gündür doğum Yaptım ama eşim ve herşey gayet normal benimlede ilgileniyor bitanecik kızımızlada . . .Doqum yapali 2 ay oldu esimle aramiz buz qibi elinde tlf baska odada saatlerce. daha sonra yemek yiyip uyuyo sabah da ise qidiyo hafta sonuda uyuyo aramiz buz qibi evde iki yabanciyiz ...
Benden 41 gündür doğum Yaptım ama eşim ve herşey gayet normal benimlede ilgileniyor bitanecik kızımızlada . . .Sorun senin eşinde. Telefona bir bak .
Biz 3 senedir kondom kullanıyoruz bimden alınmıyosa sıkıntı yok bence
kv hem karşı dairemde diyorsunuz hem de kocam arayıp ,özledim sizi çok acı bişey dedi diyorsunuz..
anlamadım ki..
gerçi yazdıklarınız da anlaşılır değil zaten de...
ya yapmak istemiyorsa kocası?Bence beraber ilgilenmelisiniz bebeginizle siz bebekle ilgileniyorsunuz buyuk ihtimal oda te.le oynuyor. Biz esimle hep beraber yapiyoruz ben mama yapiyorsam oda yediriyor.