doqum sonrası eşlerinizle araniz nasil:(

Yahu hanımlar yorum yapmak istemem böyle konulara ama, kadıncağız belli ki lohusa sendromunda. Bir hata yaptıysa da farkındadır artık pişmandır. Yıkıcı yorum yapmak yerine tavsiyesi olan verse ne güzel olur, bazı kusurları arka planda bırakalım bence.

Şimdi aklına daha beter şeyler girdi, acaba aldatılıyor muyum, acaba kocam bebeği istemiyor mu, acaba ... acaba... Bir de bebeği ağlıyordur şimdi az ötede, cinnete az kalmıştır.

Benim konu sahibine tavsiyem yok da, bebekli bunalımlı (bilemeyiz belki de hatalı) kadınları üzmeyelim diyorum.

Esim annesine asik biri annesi de ona Esim pazar guni calsio die aglmsti esmdr annesini arar arada ben sizi cok ozledim ozlem cok aci bisey der der durur
muhtemelen annesinden ayrıldığı için sizden uzak duruyor,soğuk davranıyor. kendi durumunun anormalliğini kabul etmediği için annesinden ayrıldığı için sizi sorumlu tutuyordur içten içe.annesini sevsin de bu kadar aşırısı zarar,bu her ilişki için geçerli. misal annenlere taşınalım desen senden iyisi olmaz,tabi bunu yapmayın. bu kadar annesinden ayrılmaya gücü olmayan erkekler evlenmesin ya olan eşine oluyor

Esiniz bebeginizn varligna henuz alisamams ..babalik sonradan ogrenilen bsey ..bde korunarak hamile kaldm diyosunuz adam hazr degilms demekki...zaman vericeksnzz yda konusucaksnzz beklentilerinizi rahatsiz oldgnz seyleri...bska yapilacak bsey yok gibi..

Aslinda sorun onlar
Annesigildr cok mutlu evet mutlu olnca benlede iyi orada 11 e 12 ye kadar oturur evimizde 9 ddim mi uyur ... Oradan karsi daoreye gitmedm diye mi bu tribi bilmiyorum... Bayrami da full orada gecirdik orda musmutlu burda bole odalarda baska kadnlarin profilinde buradan annesi gile giderken dolabimizi bile bosaltip oraya goturtuyo .

o sizin yaniniza gelmiyorsa siz onun yanina gitseniz
gece uyumuyormu bebek, sarilip uyuma falan yokmu ?
bilemedim valla simdi sizdeki durumu, herkes 1 çocukla sizin gibi olsaydi ( sogukluk girseydi ) insan oglunun soyu tukenirdi tek çocukda kalirdi millet..

esin kaç aysinda merak ettim
babaligi bilmiyorumda sanki evlilige hazir deilmis gibi geldi bana

Korunmuş ya da korunamamış bunun su saatten sonra önemi yok bence.ortada bi bebek ve ekstra bi koca bebek var.. Ve geçmiş günlerin muhasebesini yapmak gereksiz, ha bundan sonra dikkat eder orasi ayri ama bunu tartışıyor olmak bile yeterince manasız geldi bana.

erken bebek olayı. hazır değilmiş babalığa psikolojik olarak. düzelir inşallah zamanla. ama konuşman lazım bu durumu. beraber düzeltmeye çalışmalısınız

bir de başka kadınların profiline mi bakıyor? annesi nasıl bir kadın dominant mı,baskın mı yani?

Aslında bu durum kadından kaynaklanıyor. Şimdi ilgi bekliyoruz lohusalık dönemde ama ilgilenme sıkılıyoruz her an patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyoruz adamlarda yaklasmıypt haliyle. Onlarda şaşırıyor ne yapacaklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…