Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi dilekleriniz ve dualarnıziçin çok teşekkürler.
Premete, hastaneden salı günü taburcu olmustum.Bgün ilk defa bende eşimle gittim doktorla görüşmeye. Çok şükür ki aktif kanama olmamş bugn de. Az kanama halen daha var. Beyin kanaması gecirirse diye cok korkuyorum dedim doktora. Diğer görüştüğümüz doktorun bana söylediğinden bahsettim. yni ellerinden birşey geleyeceğini ve desteği ksebilecelerni.. Dokor beyn kanamasının derecelerinden bhsetti bize de. Şayet kanama cok olmazsaelbette desteğe devam edicez dedi. Bu da içime bir nebze de lsa su serpti. Dualarınızı minik kızımdan eksik etmeyin. Allah hepimizn dualarını boş cevirmesn diliorum.
Merhaba
Birkaç gündür cevap yazamadım. Baya yoğun günlerdi bizim için.
Kızım Üniversie hastanesinde kuvezde canım.
Beslemeye gecmemelerinin sebebi bağırsaklarının henüz düzene girmemiş olması. Sorun üzerine sorun oluştu minik yavrumda. İç kanamadan tutunda, şekerin aşırı yükselip-düşmesine, tansiyonun yükselip-düşmesne, Bağırsaklarınn kaldıramamasına, solunum cihazına baglı yasamasına, ductus dedikleri kapkcıgın açık olmasına... Allahıma binlerce şükürler olsun ki bu sorunları tek tek aşmaya calısıyoruz. Umarım sağlığına kavusur meleğim. Bugün babasıyla gidip nüfus cüzdanını cıkarttık.İnşallah evimizde de görürüz. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucagımıza alacagımız günleri iple cekiyoruz. 1cc ile beslemeye baslayacaklarını sylediler bu hafta içinde. Bugün süt götürcez, umarım sorun yasanmaz ve beslemeye hayırlısıyla gecerler. Dualrınızı eksik etmeyin... Gelişmeler oldukça yazıcam..Herkese acil şifalar diliyorum.Allahım bebeklerimize kavusmayı nasip etsin...
amin canım.
Haftasonlarını sevmiyorum. Haftasonu oldugunda doktorla görüşme olmuyor ve bebeğime ilgili bilgi alamıyorum. Hem cumartesi, hem de pazar bir umut belki diye gittim hastaneye ama malesef bilgi alamadık. olsun, buna da şükür dyoruz.En azından hayatta ve yaşam savaşını kazanabilmek için çabalıor minik kızım. Umarım bu savasta başarlı oluruz. kızımı kucaıma alacagım günlerin haalini kuruyorum. Hayali bile bu adar güzelse kimblir gerceğinasl olur...Allah meleklermize kavusmayı nasip etsin.