Merhaba,
25+4 haftalıkken taniyon yükselmesi ile hastaneye yattım. Hastanede yattığımın 16. günü ve şu an 27+4 günlük olduk. Doblr akım kaybı teşhisi kondu. (ayrıca preeklemsi başlangıcı cıktı). Bebeği besleyen damarda kan akım kaybı olduğundan bebek gelişemiyormus. Suyum normal, bebek hareketleri var, bebeğimin solunum u normal. Ama gelişmesinde (kilo) gerilik var. Bugün doktorum 29. haftada alınabileceğinmi söyledi. Yaşama şansı olurmu, çok korkuyorum. Henüz 700-800 gramda. Bu sorunla karsılasan varmı aranızda.[/QUO
canım seninle aşşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız ve yaşıyoruzda bende 28 haftalık 710 gram dünyaya getirdim nazlımı doktor 2 haftalık gelişme geriliği ve dopler akım kaybı var 1hafta 10 gün içinde alınması lazım dedi ve o süreyi hastanede serumlarla ve hergün nst ve ultrasona gidip gelerek geçirdim sezeryanla alındı bugün tam 1 ay oldu küvözde hala hergün gidip geliyoruz konuş kızınla ben öyle yapıyorum hissediyor bizi sanırım gözlerini açıyor yavaş yavaş bir sürü sorunlarla karşılaşacaz malesef ama güçlü olmalıyız şu an 950 gramda 2 ileri1 geri gidip geliyor ama tutunuyor hayata seninkide tutunucak hiç korkma bırakmıcak onlar annelerini güçlü olacak bizim kızlarımız