Hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok amaçok teşekkürler. Allah dualarımızı kabul eder inşallah ve canım yavruma sağlıkla kacvusurum.
Nİhayet haftasonu bitti. Haftasonlarından nefret ediyorum. Doktorla görüşmöe olmadığı için. Süt getirdiğimizde canım kızımla kapılar ardından, yüzünü görmeden de olsa konusuyorum. Allahım ne büyük bir acı, yavrusundan uzakta olmak.. Tez zamnda sağlığına kavussada miniğimle artık evimize gitsek, burda size güzel haberler verebilsem..
Moralim cok bozuk. Hiç iyi durumda değilim. Off Allahım yaşananlar bir kabus olsa keşke..
doktorla görüşmemizde ne yazıkki hiç iyi haberlerle dönmedim. İdilimin durumu bugün çok kötüymüş. Cuma aksamı kötüymüş, cumartesi öğlene kadar devam etmiş, öğleden sonra düzelme göstermiş, pazarı da öyle gecirmişler. Ama bugün sabahtan itibaren kötüleşmiş yine ve şu an çok kötüymüş. Solunum ihtiyacı çok fazlaymış. basınç değerleri oldukça yüksekmiş. Ciğer filmlerinde düzelme görülüyormuş, kan testlerinde de ciddi sorun yokmuş, ama buna rağmen durumu çok ciddiymiş.
Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum, Alllahım terz zamanda şu kötü günleri geride bıraksak artık.
Moralim cok bozuk. Hiç iyi durumda değilim. Off Allahım yaşananlar bir kabus olsa keşke..
doktorla görüşmemizde ne yazıkki hiç iyi haberlerle dönmedim. İdilimin durumu bugün çok kötüymüş. Cuma aksamı kötüymüş, cumartesi öğlene kadar devam etmiş, öğleden sonra düzelme göstermiş, pazarı da öyle gecirmişler. Ama bugün sabahtan itibaren kötüleşmiş yine ve şu an çok kötüymüş. Solunum ihtiyacı çok fazlaymış. basınç değerleri oldukça yüksekmiş. Ciğer filmlerinde düzelme görülüyormuş, kan testlerinde de ciddi sorun yokmuş, ama buna rağmen durumu çok ciddiymiş.
Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum, Alllahım terz zamanda şu kötü günleri geride bıraksak artık.
Hastaneye gitmeden önce uğramak istedim. İnşallah sizlere iyi haberlerle dönebilirim. Bugün çok heyecanla, ne duyacagım endişesiyle gidicem hastaneye.. Şimdi cıkmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?