Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım çok sevindim filmlerde iyileşme görülmesine. Savaşıyor idil demek ki ne güzel.. 4 gün kısa bir zaman tamamen iyileşmesi için zaten. aşama kaydetmiş olması iyiye işaret. iyileştikçe makinaya olan bagımlılıgı da azalacaktır. hortumlardan kurtulmaya çalışması da gelişiminin iyi oldugunun bir göstergesi olabilir bence.

kotuye gidisat yok ve duzelme var buna da sukur, Insallah asicak guzel kizimiz cok kisa surede. bu hafta cigerlerinin tamamen duzeldigini yazcaksin Allah'in izniyle. haftasonu hastanede kim bakiyor hic haber alamiyor musun haftasonlari,? Idilcim Rabbim guc kuvvet versin Insallah o kucucuk ama cok guclu bedenine, dualarimdasin...

çok geçmiş olsun küçük yavruya inşallah sağlığı iyiye gider güzel haberlerini duyarız Allah yardımcınız olsun

Hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok amaçok teşekkürler. Allah dualarımızı kabul eder inşallah ve canım yavruma sağlıkla kacvusurum.

Nıhayet haftasonu bitti. Haftasonlarından nefret ediyorum. Doktorla görüşmöe olmadığı için. Süt getirdiğimizde canım kızımla kapılar ardından, yüzünü görmeden de olsa konusuyorum. Allahım ne büyük bir acı, yavrusundan uzakta olmak.. Tez zamnda sağlığına kavussada miniğimle artık evimize gitsek, burda size güzel haberler verebilsem..

Evet canım çok büyük bir acı insanın bebeğinden uzakta olması. Ama hep ilerideki güzel günlerinizi düşün. O zamanları yaşarken sanki bu ızdırap hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor insana. Ama İnşallah sen de bebeğini sağlıkla evine getireceksin. İnşallah sizin hikayenizde mutlulukla devam edecek...

ilnarcım minyatür prensesimizden iyi haberler getirirsin inşallah bize

Moralim cok bozuk. Hiç iyi durumda değilim. Off Allahım yaşananlar bir kabus olsa keşke..

doktorla görüşmemizde ne yazıkki hiç iyi haberlerle dönmedim. ıdilimin durumu bugün çok kötüymüş. Cuma aksamı kötüymüş, cumartesi öğlene kadar devam etmiş, öğleden sonra düzelme göstermiş, pazarı da öyle gecirmişler. Ama bugün sabahtan itibaren kötüleşmiş yine ve şu an çok kötüymüş. Solunum ihtiyacı çok fazlaymış. basınç değerleri oldukça yüksekmiş. Ciğer filmlerinde düzelme görülüyormuş, kan testlerinde de ciddi sorun yokmuş, ama buna rağmen durumu çok ciddiymiş.
Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum, Alllahım terz zamanda şu kötü günleri geride bıraksak artık.

UMARIM ALLAH YARDIM EDER BEBEĞıMıZE KAVUŞURUZ ıLNARCIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CANIM:teselli:

Rabbim yardımcınız olsun minik meleğin inşallah bir an önce iyileşir cnm .. dualarımızdasınız

ilnarcim keske sana guc vericek bir sozum olabilse, Idil de sen de cok cok yoruldunuz, cok dua ettigimiz bil canim, Rabbim cok buyuk yarin Insallah guzel haberler getirmeni saglar. cok dua ediyorum, bizi habersiz birakma...........

Canım güçlü ol kızının sana ihtiyacı var ümidini yitirme çıkmadık candan umut kesilmezmiş hep aklımdasınız

ilnarcım allahtan sanada minyatür prensesimede güç diliyorum tez zamanda bu zorlukları atlatırsınız inşallah

Hastaneye gitmeden önce uğramak istedim. ınşallah sizlere iyi haberlerle dönebilirim. Bugün çok heyecanla, ne duyacagım endişesiyle gidicem hastaneye.. Şimdi cıkmalıyım..

Hayırlı haberler ile gelmeni isterim.Hergün sürekli haberlerini takip ediyorum, İdil hepimizin kızı. Büyük bir heyecanla onun hastaneden çıkmasını bekliyorum.İznim boyunce nerde internet görsem sırf idilden haber alabilmek için atladım üzerine. Dualarım sizlerle ve cennetin yakışıklısı oğlumla.Rabbim seni evladından ayrı bırakarak evlat acısı yaşatmasın. Amin

Hastaneye gitmeden önce uğramak istedim. İnşallah sizlere iyi haberlerle dönebilirim. Bugün çok heyecanla, ne duyacagım endişesiyle gidicem hastaneye.. Şimdi cıkmalıyım..

inşallah müjdeli haberlerle gelirsin canım

Herkesten Allah razı olsun, Dualarımızı Allahım duyar ve kabul eder inşallah.
Düne göre kısmen daha iyiymiş yavrum, minik kuzum.. Çok fazla değişik haberim yok. ınşallah düzelme gösterir. Sinirliymiş çok. Hortumlardan iyice sıkılmış.. Canımın içi, güzel gözlü kızm sağlığına biran önce kavussun.. Oksijen tedavisi gördüğünden Cuma günü olması gereken göz muaynesini öne çekmişler, yarın yapılacakmış göz muaynesi. Duasız bırakmayın bizi arkadaşlar... Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın..

Canım çok sevindim iyileşme göstermesine. zaten filmler ve testlerde de kötü bir şey yok çok şükür, genel durumu da düzelecektir gün be gün. göz muayenesi de iyi çıkacak inşallah.. moralini yüksek tut. dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…