• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yagmurcum, maşallahı var oğluşunun, çok şeker canım.. Allah sağlıkla uzun ömürler versin, sşizlere bağışlasın..

Özlem, Hazan, Şerife, Meraklı misafir ve tüm arkadaşlarım.. ınşallah Allah hayırlısıyla ve sağlıkla sizlere de çektiklerinizi bir nebzede olsa unutturacak evlatlar nasip etsin.. ( Biliyorum evlat kaybını unutmak cok zor, her an bu korkuyla yasıyorum sizlerde biliyorsunuz ) Sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucagımıza alalım..

sağol cnm benim eminim senin miniğinde çokkkk şekerdirr .. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

çok zor günler geçirmişsiniz umarım bunlar hep mazide kalır bora nın yoluda bahtı da açık olsun onu melek kardeşleri korusun annesi...opuyorumnanaktan

ilnarcım güzel temennilerimiz karşılıklı.unutmaki sabrın meyvesi tatlıdır..inancın sağlam ve kaybetme bizler yanındayız ne koşulda olursa olsun...

sıkıntı çekmezsin diyemem ama aşacaksın insan zamanla herşeyi öğrenip ve aşıyor..Yaradan isterse herşey olur sen ona sığın gerisi boşşşşşş.

Şerifecim, zaman zaman ümitsizliğe düştüğüm oldu. Ama şükür ki bugünü görebildim.

Bugün kızımın küvezde gecirdiği 100. günü. Ona olan özlemim her geçen gün artıyor. Hareketlenmesi arttıkca, aglamaları da artıyor. Keşke yanında kalabilsem ve ona ben bakabilsem. Biran önce cıkmayı o kadar cok istiyorum ki. ınşallah tez zamanda ciğerleri gelişip kendi kendşine nefes alabilir, oksijern desteğine ihtiyac duymaz umarım. böylece evimize gelebilr minik prensesim. Dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma cok ama çok teşekkürler. Allah herkesin gönlüne göre versin..

off offfff cok canım sıkıldı. Öyle büyük hevesle gitmiştim ki hastaneye. Minik kuşumu görücem diye. Ama malesef göremedim. Hastaneden cıkarken neredeyse ağlayacaktım. O iyi olsun da katlanırım artık napalım.

canım küvozde geçirdiği 100. güne inat evinde geçirdiği 100. günü kutlamayı nasip edecek inşallah allah size. enfeksiyon çıkmamasına çok sevindim.inşallah kısa zamanda kollarında olacak meleğin..

Günaydın,

merakli_misafir, iyi dileklerine cok teşekkürler.

Sabah süt vermeye hastaneye ugradım. Çok üzüldüm. ıdilimin beslenmesini stoplamışlar. Nedenini sordum süt ile ilgilenen hemşireye ben bilemiyorum belki ilaç vermeye baslamıslardır ondan stoplanmıstır dedi. Doktorla görüşme saatinde ögrenirsiniz dedi. Kalbim yerinden fırlayacak sanki, Doktorla görüşme saati bana gelmez artık bugün. Ayrıca bugün göz muaynesi de olacak. Lazer e gerek kalıp kalmayacagı da belli olacaktı. Bunu düşünürken, heyecanla sonucu beklerken, beslenmesinini stoplandırılması beni cok korkutuyor.. Allahım yardım etsin de sağlığına kavussun minik prensesim. Dua edin arkadaşlar..

Canım belki ilaçtandır... ınşlalah lazere de gerek kalmıcak güzel haberlerle gel olur mu.... Allah ' yar ve yardımcınız olsun

Amiin, yagmurcum. Bugünü hayırlısıyla güzel bir şekilde bitirebilsek.. Kalbim yerinden cıkacak adeta.. off saat 2 olsa da ögrenebilsem göz muaynesi sonuclarını ve neden beslenmesinin kesildiğini...

artık bende anne olduğum için seni çok iyi anlıyorum bir ağlaması bile içimi yiyiyor Rabbim yardımcın olsun ikinize de güç kuvvet versin sabret annesi.....

iyiyiz Allah' a binlerce kez şükürler olsun teyzesi RABBıM sanada evine getirmeyi nasip etsin dualarımdasın hep takipteyim bu topicte... Şimdi saatler geçmek bilmiyordur sana

Malesef iyi haberlerle dönemedim. Gözyasları içinde geldim buraya. Halen daha yazarken ağlıyorum. Ne yazıkki kızım Zatürre olmus. Nasıl kaptıysa. Makinaya bağlamak zorunda kalmıslar, satürasyonu cok düşmüş, nefes alamıyormus. Çekilen filmlerde ciğerleri cok kötü görünüyormus. 3 farklı antibiyotiğe baslamıslar. Entübe etmişler. Çok korkuyorum . Dualarınıza herzamankinden cok daha fazla ihtiyacımız var..

ayyy canim kiyamam; kalakaldim yazini okuyunca! ama nasil neden zature tedavi olmustu enfeksiyon hani!! canim benim kurban olsunlar cok dua edicez cok, bak gor kisa surede atlaticak Allah'in izniyle. cok perisan halde olduguna eminim ama kizimiza inanmaya devam edecegiz, cok dua ederek.

Son düzenleme:
Allahım idilin nefesine nefes versin bir an once saglıgına kavusur insallah dualarım seninle

canım çok geçmiş olsun! şok oldum ben de. peki arkadaşın da dediği gibi hani enfeksiyon çıkmamıstı. hangi arada enfeksiyonu aldı da ciğerleri de bu kadar kötüleşti?! en son kültür alındıktan sonra hemen arkasından gelişmiş olmalı öyleyse... hay allah yaa, ama olsun idilcik neler atlattı, eminim bunu da atlatacak canım moralini yüksek tutmaya çalış sen. tedavisine de baslamıslar hemen zaten. entübe edilmesi daha iyi şu durumda, hiç olmazsa nefes almak için yorulmaz. peki bu arada göz muayenesi durumu ne oldu?

Back