Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
il nar dualarim seninle yasadiklarini cok iyi anliyorum bunu sadece premature bebek anneleri anlar
allah bebegini saglikli bir sekilde sana bagislasin
bende kendi bebegim icin surekli bu duayi ediyordum

ilnarcim cok sukur Insallah iyilesme gostericek yarinki haberlerinde, yavrum sinirliymis demek, kurban olsunlar ama iyi olsun da annesi tum bu gunleri unutturacaksin yavruna sevginle huzurunla, gecicek hepsi Allah'in izniyle.
goz sonucu da iyi gelicek Insallah. inancimizla duaya devam ilnarcim. cok guclu ol Idil senin gucunu hissediyor annesi eminim buna.

Amin İlnar cım Amin binlerce kez Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin...
çok sabırlı olmalısın annesi miniğine Rabbim güç kuvvet versin

Dün giremedim net e özlemcim. Sorun vardı benim bağlantımda.

ıdilimin durumu çok şükür iyiye gidiyor maşallah. Henüz oksijen desteğinden çıkmadı ama olsun buna da şükür. Göz muaynesi dün görüşmemizde yapılmamıstı. Görüşme bittikten sonra mesai bitmeden gelmiş göz doktorları ve yapmıslar. acil bir durum söz konusu değilmiş. az da olsa gerileme gözlemlemişler. 2 hafta sonra tekrar muaynesi olacakmış. Dualarınızı eksik etmeyn teyzeleri. Allahım evlatlarımızı bizlerden ayırmasın. ıdilimin çok sayıda teyzoşu ve manevi annesi var burada, Önce Allahımın sonrada sizlerin dualarıyla kızım hayata tutunuyor.. Hepinize sonsuz teşekkürler.

canım idil cim güzel bebişim çabuk ol biraz aramıza katıl koşa koşa hadiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile

kuzucuğumuz bizim o ama ayrıca benim minyatür prensesim iyileşicek tabi güçlü kız o bizler gibi bu hayatta bir şeyler yapma çabasında olan hatunlardan olucak fıstığım beril ablasıda derin ablasıda ona göz kulak olucaklar.Gelsin artıkta şöyle doya doya minik bebek kokusu çeklim içimize ohhh misss gibi.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ohh cok sukur canım benim insallah daha guzel haberler alırsın minigim benim

iyileşecek çok güzel bir kız olacak annesi..
en kısa zamanda da sağlığına kavuşup çıkacak inşallah...
hepimiz dua ediyoruz canım...

Maşallah..İnşallah düzelicek İdilcik. İlnarcım Allah sana da bebeğine de güç versin canım.

butun sayfalari bastan sona kadar okudum ve cok uzuldum ama idil cok direncli bir bebek masallah allah annesine babasina bagislasin
iyilesecek ben inaniyorum
2 gun oldu okuyali iki gundurde surekli dua eiyorum idil icin

canım bırkac gundur gelısmelerden haberdar etmemıssın.nasl ıdılımız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…