• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Malesef iyi haberlerle dönemedim. Gözyasları içinde geldim buraya. Halen daha yazarken ağlıyorum. Ne yazıkki kızım Zatürre olmus. Nasıl kaptıysa. Makinaya bağlamak zorunda kalmıslar, satürasyonu cok düşmüş, nefes alamıyormus. Çekilen filmlerde ciğerleri cok kötü görünüyormus. 3 farklı antibiyotiğe baslamıslar. Entübe etmişler. Çok korkuyorum . Dualarınıza herzamankinden cok daha fazla ihtiyacımız var..

nasıl oluyor bu ya ciğerleri gelişmediği içinmi olmuş canım ya allah güç kuvvet versin idilimize bunuda en kısa zamanda atlatsın işallah dualarım onunla ve kızım nazlıyla

ilnarcim Insallah bizlere guzel haberler getir bugun, Idilimiz hemen atlatsin bu sorunu. dualarimdasiniz canim.

idil ciiiiimm annesinin teyzelerinin kuzusuuu çzbuk iyileş yemek için seni sırada bir sürü teyze bekliyoooo...edaöznur,yumy,ebrizm.özlem80.....

Merhaba,

ne yazıkki canım yavrumun durumunda değişiklik yok. Ciğerleri çok kötü durumdaymıs. Enfeksiyon olsa antibiyotik tedavisi yapılıyormus ama Virüs kökenli olduğu düşünülüyormus. Virüs ün de tedavisi destek tedavisiymiş. Nedir peki destek tedavisi dediğimde, makina desteği örneğin dedi. Solunumunu rahatlatmak için entübe etmeleri destek tedavisiymiş. Ama yinede 3 farklı antibiyotik kullanıyorlarmış. Allahım bizlere bağışlar inşallah.

dün yollarda kaldık. Bir aspirasyon aleti istendi. Onu aradık durduk. Ama şansımıza pazar olduğundan neredeyse tüm medikalciler kapalıydı. çapa - Cewrrahpaşa - göztepe - Kartal ve izmitte 6 farklı hastanede, sakaryada 3 farklı hastane derken temin edemedik hiçbiryerde.

Bu sabah bir medikal firmasının da yardımıyla istanbulda bir yerden getirtiyoruz. Bugün ögleden sonra aksilik olmazsa aspirasyon aleti elimizde olacak. Dua edin arkadaşlar bebeğim sağlığına kavussun... Melek olup uçmasından cok korkuyoruym.. Allahım bize bağışlasın yavrumu. Amiinn.. .

canim lutfen soyleme oyle, Idil bizi birakmayacak, Rabbim sana bagislayacak Insallah kizini. ben inaniyorum bu hafta asicak bu durumu, cok dua edicez ilnarcim.

Merhaba,

ne yazıkki canım yavrumun durumunda değişiklik yok. Ciğerleri çok kötü durumdaymıs. Enfeksiyon olsa antibiyotik tedavisi yapılıyormus ama Virüs kökenli olduğu düşünülüyormus. Virüs ün de tedavisi destek tedavisiymiş. Nedir peki destek tedavisi dediğimde, makina desteği örneğin dedi. Solunumunu rahatlatmak için entübe etmeleri destek tedavisiymiş. Ama yinede 3 farklı antibiyotik kullanıyorlarmış. Allahım bizlere bağışlar inşallah.

dün yollarda kaldık. Bir aspirasyon aleti istendi. Onu aradık durduk. Ama şansımıza pazar olduğundan neredeyse tüm medikalciler kapalıydı. çapa - Cewrrahpaşa - göztepe - Kartal ve izmitte 6 farklı hastanede, sakaryada 3 farklı hastane derken temin edemedik hiçbiryerde.

Bu sabah bir medikal firmasının da yardımıyla istanbulda bir yerden getirtiyoruz. Bugün ögleden sonra aksilik olmazsa aspirasyon aleti elimizde olacak. Dua edin arkadaşlar bebeğim sağlığına kavussun... Melek olup uçmasından cok korkuyoruym.. Allahım bize bağışlasın yavrumu. Amiinn.. .

sakın kotu dusunme :olmaz: icim yandı ucmayacak annesi o gelecek evine annesinin sıcacık koynuna opuyorumnanaktan guzel haberler alıcaz dua ediyorum bol bol Allahım sana bagıslasın yavrunu aminnn

Canım bozma moralini, iyileşecek idil hayırlısıyla. ah bu hafta sonları... hep böyle olur zaten.. çocuklar h.sonları hastalanır doktoruna ulaşamazsın, eczane aranırsın vs. vs.. yine aramıs taramıs bulmussunuz en kısa sürede. allah yardımcınız olsun. iyi haberlerini bekliyoruz idil in. ipini de bagladık sıkı sıkı uçmaz annesi merak etme sen...

ilnarcim bugun site sorunluydu ondan mi yazamadin? bizi habersiz birakma canim Idilcigimiz dualarimizda, hayirli haberler getir Insallah.

Merhaba

evet dün sitedeki sorunlar nedeniyle baglanamadım. ıdilimin durumunda çok fazla bir değişiklik yok. Makinadan ayırmaya kalktıklarında morarıyormuş. O yüzden halen daha entübe haldeymiş. Uyutuyorlarmış bebeğimi, kablloları çekiyormuş uyanık oldugunda. Canım yavrum, sağlığına biran önce kavusur inşallah. En azından kötüye gitmediği için şükrediyoruz. Çok şükür ki beslenmeye başlamışlar. Umarım sütüm şifası olur bebeğime.. Duasız bırakmayın bizi arkadaşlar..

ohh sonunda haber geldi idil den çok sevindim bu arada sütünün kalitesini yediklerinle artırmayı dene zencefil çayı iç doğal antibiyotik olur idilee etsuyu kaynat paatets soğan havuç hepsini etsuyuyla kaynat ye idil için bak sütün onu nasıl beslicek denedim derinde işe yaraıyor...sen bilirsin yinede

canım ablacım çok sevindim sütünü içtiğini okuyunca allah kucağına almayı gezmelee götürmeyi nasip etsin inş.

canımya inan senin için ve bebegin için dua ediyorum devamlı takip ediyorum yazılarını benimde 4aylık oglumvar 5gün küvezde kaldıda ben zor dayandım .işallah en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın ve onun mis kokusuna kavuşursun.dualarım seninlee.

İnşallahh İlnar' cnm buda gelişme Rabbim her geçen gün annesine biraz daha yaklaştırsın

ilnarcım merhaba uzun zamandır yazamadım sana ama ara ara okudum ve dua ettim yine sizin için neolur kötü düşünme herşey iyi olucak inş başarıcak idilimiz başarmalı tek yürek olduk onun için dilimizde gönlümüzde ona dua ettik inş sende oda karşılığını görüceksiniz allaha emanetimsiniz

OZlemcim ve tüm arkadaşlarım. hepinizden Allah razı olsun, dualarınızla yanımızdasınız.

Bugün hastane cıkısında medikal ciye gittiğimiz için siteye girip yazamadım. Az önce eve döndük. Ciğer filmleri 4 gün öncesine göre azıcık da olsa iyi gibiymiş. Tehlikeyi atlattıkmı diye sordugumda heran hersey olabilir dedi. Ciğerleri düzelmeden birsey diyemiyorlar, solunum sıkıntısı cok fazla. Makinanın basınç değerleri yüksekmiş. Makinadan cıkamıyormus canım yavrum. Nefessiz kalıyormus ve morarıyormus. Haftasonu makinada gözlemleyeceklermiş. Entübe halden br kurtulabilse. Hortumu istemiyormus ve ckarmaya calısıyormus uyandığında. Minik prensesim sıkıldı artık hortumlardan. Biran önce sağlığına kavusabilse, 2. defa dünyaya gelmiş gibi olucam. Duasız bırakmayın bizleri.

Pitoscum bu arada bebeğin için sana da geciş olsun diliyorum. Korkulacak birsey degilmiş kasık fıtığı, bende sordum bugün. Allah sağlık versin herkesin bebeğine ve kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Amiinn..

Back