Malesef iyi haberlerle dönemedim. Gözyasları içinde geldim buraya. Halen daha yazarken ağlıyorum. Ne yazıkki kızım Zatürre olmus. Nasıl kaptıysa. Makinaya bağlamak zorunda kalmıslar, satürasyonu cok düşmüş, nefes alamıyormus. Çekilen filmlerde ciğerleri cok kötü görünüyormus. 3 farklı antibiyotiğe baslamıslar. Entübe etmişler. Çok korkuyorum . Dualarınıza herzamankinden cok daha fazla ihtiyacımız var..
Merhaba,
ne yazıkki canım yavrumun durumunda değişiklik yok. Ciğerleri çok kötü durumdaymıs. Enfeksiyon olsa antibiyotik tedavisi yapılıyormus ama Virüs kökenli olduğu düşünülüyormus. Virüs ün de tedavisi destek tedavisiymiş. Nedir peki destek tedavisi dediğimde, makina desteği örneğin dedi. Solunumunu rahatlatmak için entübe etmeleri destek tedavisiymiş. Ama yinede 3 farklı antibiyotik kullanıyorlarmış. Allahım bizlere bağışlar inşallah.
dün yollarda kaldık. Bir aspirasyon aleti istendi. Onu aradık durduk. Ama şansımıza pazar olduğundan neredeyse tüm medikalciler kapalıydı. çapa - Cewrrahpaşa - göztepe - Kartal ve izmitte 6 farklı hastanede, sakaryada 3 farklı hastane derken temin edemedik hiçbiryerde.
Bu sabah bir medikal firmasının da yardımıyla istanbulda bir yerden getirtiyoruz. Bugün ögleden sonra aksilik olmazsa aspirasyon aleti elimizde olacak. Dua edin arkadaşlar bebeğim sağlığına kavussun... Melek olup uçmasından cok korkuyoruym.. Allahım bize bağışlasın yavrumu. Amiinn.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?