• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar ilnar internet sorunu oldugunu soyluyordu ama bugun de gelmezse Idil'in kaldigi hastabeyi hatirlayan bana yazsin da hastaneden arayip sorayim diye dusundum. ne dersiniz?

Canım ben hastaneyi aradım dün idil bebek ve annesi pediatri bölümünde birlikte yatıyorlar. Bebeğin durumu iyi yani. ınşallah yakın bir zamanda çıkarlar birlikte.

Canım ben hastaneyi aradım dün idil bebek ve annesi pediatri bölümünde birlikte yatıyorlar. Bebeğin durumu iyi yani. İnşallah yakın bir zamanda çıkarlar birlikte.

:teytey::teytey::teytey::teytey: her şey yolunda yani ilnar mis kokulu prensesine kavuştu nihayet bir an önce evlerine gitmeleri kısmet olsun artık

Bende aradım hastaneyi. Çocuk servisine çıktığını öğrenince çok sevindim. Dizlerimin bağları çözüldü resmen. Mutlu sona ulaşıyoruz yavaş yavaş. Çok Mutluyum. Allah evlerinde oldukları haberini almayı da nasip eder inşallah.

hersey yolunda demek...
inşallah saglıkla evlerıne de cıkmak nasıp olur o mutlu haberlerıde en kısa zamanda alırız ınsallah....

Canım ben hastaneyi aradım dün idil bebek ve annesi pediatri bölümünde birlikte yatıyorlar. Bebeğin durumu iyi yani. İnşallah yakın bir zamanda çıkarlar birlikte.

Müthiş bir haber bu! hihoyyyt Allahım evlerine de çıkmayı nasip etsin inşallah bir an önce sağlıkla. ayy, çok sevindim yaa... :dance:

kaydirigubbakcemile2 işte bu yaaaaa harilkasınız bugün hastahanedeydim önceden haberim olsaydı görüşmek isterdim seninle daha içeri girerken idil geldi aklıma dualarımızdasın minik meleğimiz diye fısıldadım herşey daha iyi olucak herşey çok güzel olucakkkkkk

yaaa kizlar inanin agliyorum simdi odum patlamisti korka korka aciyordumù sayfalari her defasinda ask olsun niye dun yazmadiniz inanin gelmiyor diye korkuyordum ama icimden bir seste hayir idil cok iyi diyordu ondan cesaretlenip hastaneyi aramayi dusundum.
servise cikmasi ne demek dha ayrintili anlatin artik kendisi nefes aliyorùus yavru kus, yaa cok sevindim, ay sinirlerim bosaldi, Allah'im cok sukur, Idili annesinden ayirma ya Rabbim.

ilnar niye yatiyor kizlar sizler tecrubelisiniz ne olur anlatin ben anlamiyorum. artik idil kendi kendine nefes aliyor mu demek ayy cok sevindim ilnarin orda kalmasina da cok sevindim ilnar hortumlari cekistiriyor yazdikca ben deliriyordum burda nefesim daraliyordu, siz muthis annelersiniz kizlar Allah yavrularinizdan hic ayirmasin kaynana olunca bile sizlerle yasamyi nasip etsin:)))

yaaa kizlar inanin agliyorum simdi odum patlamisti korka korka aciyordumù sayfalari her defasinda ask olsun niye dun yazmadiniz inanin gelmiyor diye korkuyordum ama icimden bir seste hayir idil cok iyi diyordu ondan cesaretlenip hastaneyi aramayi dusundum.
servise cikmasi ne demek dha ayrintili anlatin artik kendisi nefes aliyorùus yavru kus, yaa cok sevindim, ay sinirlerim bosaldi, Allah'im cok sukur, Idili annesinden ayirma ya Rabbim.

Ben aradığımda yeni doğan servisinden çocuk servisine çıkmış dendi. Çocuk servisini arıyorum ama malesef kimse açmıyor. Olsun bu haber bile bizi ne kadar sevindirdi.
İl_nar bize ayrıntılı olarak anlatır bize. Allahım daha güzel haberleri alırız inşallah.

ilnar niye yatiyor kizlar sizler tecrubelisiniz ne olur anlatin ben anlamiyorum. artik idil kendi kendine nefes aliyor mu demek ayy cok sevindim ilnarin orda kalmasina da cok sevindim ilnar hortumlari cekistiriyor yazdikca ben deliriyordum burda nefesim daraliyordu, siz muthis annelersiniz kizlar Allah yavrularinizdan hic ayirmasin kaynana olunca bile sizlerle yasamyi nasip etsin:)))

Evet canım bazı hastaneler bebek yoğun bakımdan çıktıktan sonra pediatri bölümünde de bebeği dış ortamda nasıl diye bir süre izliyorlar. Bu arada annesi bakımını yapıyor. Yoğun bakım hemşiresiyle görüşmüştüm ben İdil'in durumunun iyi olduğunu söyledi. Yani artık o hortumlar yok. Kendi kendine nefes alabiliyor. Bir süre de böyle gözlemleyip çıkartırlar diye tahmin ediyorum. Kırbir kere maşallah kuzucuğa...

ya maşallah süper bir haber ya gözlerim doldu Allah' ım bir an önce evlerinede gelmeyi nasip etsin hadi il nar bide senden duyalım güzel haber

bende hergün korka korka giriyordum siteye şükürler olsun allahım nazlı gibi bizi bırakıp gitmadi idil ilnarın sıcacık kollarında maşallah allah nazarlardan saklasın işallah

kizlar oyle sevincliyimki Allahim sevincimizi arttirsin, bilgiler icin cok tesekkurler Insallah hayat boyu cok saglikli bir hanfendi olur kucugumuz.

Ben de korka korka girdim ama çok sevindim. Servise çıktığına göre durumu iyi demek ki. Maşallah idil bebeğe.

Back