herkese merhaba tüm yazılanları merak içinde okudum bende 26 haftalık gebeyim benimde dopler akım kaybı problemim var üstelik aminotik sıvıda her geçen gün azalıyor hatta yok denecek kadar az bebeğimse sadece 350 gr tüm gelişimi 15. haftadan itibaren 1 ay geriden geliyor. dr lar probem ortaya çıktığında bebeği aldırmamı önerdiler ama hiçbir özürü yokken ve minik kalbi hala atarken ona kıyamadım allah büyüktür dedim ve ona sığındım her hafta dr kontrolünde geçiyo kalbi atıyormu kaç gr almış kaç cm olmuş? bebek 700 gr olunca sezeryanla alıp küvezde yaşatabiliriz diyorlar şimdilik tek yapabildiğim beklemek sevgili il-nar yaşadıklarını okuyunca büyük bir sınavın daha beni beklediğinin farkına vardım umarım idil bebek en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarım sizinle
Günaydın hepinize,
sizerleri de haftasonu habersiz bıraktım. Malesef haftasonları Doktorla görüşme olmadığından detaylı bilgi alamıyoruz. Sadece cumartesi günü solunum ayarlarının %25 ile %30 arasında oldugunu ögrenebildik. Küvez içi oksijhen alıyor minik kızım. Henüz kendği kendine nefes alamıyor, solunum desteğine ihtiyac duyuyor. İnşallah tez zamanda Sağlığına kavusurda artık evimize gelir..
CANIM ben 15 ekimde doğum yaptım artık geride kaldı çok stresli hamileliğim geçti anlatılmaz erken doğum hikayemi ve kaybımı biliyorsunuz ve çok şükür ki miniğim sıkı tutundu ve dünyaya gözlerini açtı.. Şimdi evimizdeyiz teyzesi Rabbim sizede nasip etsin evinize getireceğiniz günleri...... Duacınım
Premete, canım entübe değil, bazen Hud a alınıyor ama genelde küvez içi oksijende.. Küverz dışına alındığında solunum hortumu olmazsa hemen morarıyor, ciğerleri henüz tam gelişemediğinden.. Bazen oksijen ihtiyacı %40 a cıkıyor.. İnşallah biran önce sağlığına kacusur bebeğim.. 97 günümüz bugün.. Artık hiç ayrılmasak.. onu cok özlüyorum..
Sence ne kadar daha sürer? Oksijen ihtiyacından ne zaman kurtulur acaba?
Canım, çok sevindim bebeğini sağlıkla kucagına aldığına.. Evet önceki hikayeni biliyorum, Allah miniğini sana bagıslasın.. İnşallah bizde İdilimizle sağlıkla evimize geliriz.. amiinnn
Yağmurcn bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin. Seninle daha önce hiç yazışmadık ama hikayeni yakından takip etmiştim. Ben de bir melek annesiyim. Allah tüm melek annelerine sana nasip ettiği gibi tekrar anneliği nasip etsin.
CANIM ben 15 ekimde doğum yaptım artık geride kaldı çok stresli hamileliğim geçti anlatılmaz erken doğum hikayemi ve kaybımı biliyorsunuz ve çok şükür ki miniğim sıkı tutundu ve dünyaya gözlerini açtı.. Şimdi evimizdeyiz teyzesi Rabbim sizede nasip etsin evinize getireceğiniz günleri...... Duacınım
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bebeğini bizde görebilecekmiyiz o günleri yeniden hamile kalmak bile korkutuyo artık beni
Hatasonu İdilime duydugum özlemi kısa süreliğine de olsa giderebildim. Canım kızımı görebildim. Bugün biraz üzüldüm, solunum değerleri artmıs kızımın. Neden arttığını doktoruna sorduğumda, kan değerleri düşmüş olabilir şüphesiyle kan alıp tahlile gönderdiklerini söyledi. İnşallah biran önce bebeğim sağlığına kavusur. Onu öyle özledim ki. Yanından hiç ayrılmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?