Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım çok geçmiş olsun sana da.. Evet söylediğin gibi büyük bir sınav ve İnşallah biz bu sınavı başarıyla vericez. Canım kızımın sağlığına kavusması en büyük dileğim..

Seni cok ama cok iyi anlıyorum. Umarım biran önce 700 gr lara gelir kilosu. Allah tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..

CANIM ben 15 ekimde doğum yaptım artık geride kaldı çok stresli hamileliğim geçti anlatılmaz erken doğum hikayemi ve kaybımı biliyorsunuz ve çok şükür ki miniğim sıkı tutundu ve dünyaya gözlerini açtı.. Şimdi evimizdeyiz teyzesi Rabbim sizede nasip etsin evinize getireceğiniz günleri...... Duacınım

Canım, çok sevindim bebeğini sağlıkla kucagına aldığına.. Evet önceki hikayeni biliyorum, Allah miniğini sana bagıslasın.. ınşallah bizde ıdilimizle sağlıkla evimize geliriz.. amiinnn

İl-nar'cım demek İdilcik artık küvez içi oksijen alıyor bu çok güzel bir haber. Açıkçası ben durumunun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Sen solunum desteğine ihtiyaç duyuyor dedikçe ben hep entübe olduğunu düşünmüştüm. Biliyorsun bundan bir sonraki adım küvez dışında ısıtmalı yatakta takip, ondan sonrası da eve yolculuk. İnşallah güzel günler çok yakında arkadaşım. Maşallah miniğime onunla çok gurur duyuyorum.

Premete, canım entübe değil, bazen Hud a alınıyor ama genelde küvez içi oksijende.. Küverz dışına alındığında solunum hortumu olmazsa hemen morarıyor, ciğerleri henüz tam gelişemediğinden.. Bazen oksijen ihtiyacı %40 a cıkıyor.. ınşallah biran önce sağlığına kacusur bebeğim.. 97 günümüz bugün.. Artık hiç ayrılmasak.. onu cok özlüyorum..

Sence ne kadar daha sürer? Oksijen ihtiyacından ne zaman kurtulur acaba?

Yağmurcn bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin. Seninle daha önce hiç yazışmadık ama hikayeni yakından takip etmiştim. Ben de bir melek annesiyim. Allah tüm melek annelerine sana nasip ettiği gibi tekrar anneliği nasip etsin.

Bu arada küvez içi oksijene yeni gectik. entübeden sonra nazal a ve Hud a gecmiştik. Nazaldayken sık sık entübe oluyordu prensesim. Küvez de oksijeni arttırdıklarında tekrar entübeye dönücez diye aklım cıkıyor.

Canım bu bebekler mucize bebekler ve yarattıkları mucizelere şaşıp kalıyorsun o yüzden oksijen ihtiyacından kurtulması ummadığın kadar kısa bir sürede gerçekleşebilir. Seni arayıp hemen gel bebeğini taburcu ediyoruz diyebilirler. Çok şükür bugünlere kadar gelmiş ya gerisi de çabucak gelir. Beslenme nasıl gidiyor, o problemi de aştınız mı.

Canım, keşke senin dediğin gibi kısa sürede cıkabilse.. Küvezin dışına cıktıgında ciğerleri yetmiyor ve hemen morarıyor yavrum. Gecen gün beni cok korkluttu. Mosmor kesildi. Hemsire solunum hortumunu vermemişti, anında morarmaya basladı.. Allahım inşallah tez zamanda sağlığına kavussun diye ne dualar ediyorum bir bilsen.. Beslenmeye basladık. Ama tabi az az.. ınşallah enfeksiyon tekrarlamaz..

Canım, çok sevindim bebeğini sağlıkla kucagına aldığına.. Evet önceki hikayeni biliyorum, Allah miniğini sana bagıslasın.. İnşallah bizde İdilimizle sağlıkla evimize geliriz.. amiinnn

inşallahhh cnm Rabbim İdile güç kuvvet versin...

Amin cnm bende seni biliyorum melek annesi olduğunu.. Rabbim en kısa zamanda anneliği nasip etsin

Hatasonu ıdilime duydugum özlemi kısa süreliğine de olsa giderebildim. Canım kızımı görebildim. Bugün biraz üzüldüm, solunum değerleri artmıs kızımın. Neden arttığını doktoruna sorduğumda, kan değerleri düşmüş olabilir şüphesiyle kan alıp tahlile gönderdiklerini söyledi. ınşallah biran önce bebeğim sağlığına kavusur. Onu öyle özledim ki. Yanından hiç ayrılmak istemedim.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bebeğini bizde görebilecekmiyiz o günleri yeniden hamile kalmak bile korkutuyo artık beni

SAğol hazancım bende aynı korkuları yaadım ilk gebeliğim tüp bebekti bu kendiliğinden geldi meleklerim kardeşini gönderdi......
Sende çokkk zor bir sınavdan geçtin inşallahh mükafatını göreceksin bu dünyada olmasa da ........
senin meleğinde kardeşini gönderecek ve yaayacaksın emin ol... sadece sabır cnm

canim ya kirkbirkere Masallah nasil guzel bebisin, Allah'im nazarlardan saklasin. amin
oh be degil mi yagmurcn, birgun ben de hamile kalip saglicakla dogurup kucagima alirsam cok icten bunu diyecegim.
canim oglusun Insallah cok saglikli bahti acik uzun omurlu cok hayirli bir evlat olur.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bebeğini bizde görebilecekmiyiz o günleri yeniden hamile kalmak bile korkutuyo artık beni

canim Allah'in izniyle olucak, cok guzel gunler goreceksin evlatlarinla upuzun saglikli bir hayatin olucak Insallah.

sen boyle deyince icim kaniyor sanki az kaldi Insallah cok yakin bir zamanda yanindan hic ayrilmayacaksin, odasina gelicek bizim buyuk savascimiz, Insallah canim hep inandim buna, kuvez ici solunuma gecmesi Masallah guzel gunlerin habercisi diye okudum. :

günaydın,

dün doktorla görüşmemizde kan testinin sonucunu ögrendim, çok şükür ki enfeksiyon cıkmamıs prensesimde. Kan takviyesinde bulunulmus. Değerleri düşükmüş. Dün ilk defa nebül verildiğini gördüm, nasıl rahatsız oldu bebeğim bir görseniz, kafasını cevirmeye ugrastı.. Ama sağlığı için gerekliydi. Allahım tez zamanda sasğlığına kavusur inşallah.. Amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…