herkese merhaba tüm yazılanları merak içinde okudum bende 26 haftalık gebeyim benimde dopler akım kaybı problemim var üstelik aminotik sıvıda her geçen gün azalıyor hatta yok denecek kadar az bebeğimse sadece 350 gr tüm gelişimi 15. haftadan itibaren 1 ay geriden geliyor. dr lar probem ortaya çıktığında bebeği aldırmamı önerdiler ama hiçbir özürü yokken ve minik kalbi hala atarken ona kıyamadım allah büyüktür dedim ve ona sığındım her hafta dr kontrolünde geçiyo kalbi atıyormu kaç gr almış kaç cm olmuş? bebek 700 gr olunca sezeryanla alıp küvezde yaşatabiliriz diyorlar şimdilik tek yapabildiğim beklemek sevgili il-nar yaşadıklarını okuyunca büyük bir sınavın daha beni beklediğinin farkına vardım umarım idil bebek en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarım sizinle
Canım çok geçmiş olsun sana da.. Evet söylediğin gibi büyük bir sınav ve İnşallah biz bu sınavı başarıyla vericez. Canım kızımın sağlığına kavusması en büyük dileğim..
Seni cok ama cok iyi anlıyorum. Umarım biran önce 700 gr lara gelir kilosu. Allah tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..