Arkadaşlar dün İdil im beni çok korkuttu. Kucagıma verdi hemsiresi, ama nefes almasına yardımcı olan hava hortumunu vermedi, mamasını almaya gitti. O arada bizim ufaklık ağladı, ciğerleri yetmediğinden nefessiz kaldı ve morardı, hemen hemsireyi cagırdım.Glen hemsire hemen hava hortumu tuttu. Öyle korktumki anlatamam.. Minicik bedeni nefessizliğe birkaç dakikalığına da olsa dayanamadı.. Canım yavrum, biran önce ciğerleri gelişse de kurtulsa artık su hortumlardan ve kendi kendine nefes alıp verebilse..
Teşekkürler arkadaşlar, iyi dileklerinize ve dualarınıza..
Hazancım baya zamandır haberleşemedik senle.. Umarım hersey yolundadır. İdil halen daha solunum desteği alyor canım. Ciğerleri henüz tam gelişmedi. İnşallah sağlığına biran önce kacusur minik prensesim.. Çok özlüyorum onu.Yanından hiç ayrılmak istemiyorum.. Odasından cıkarken ayaklarım geri geri gidiyor adeta.. Biran önce sağlığına kavussada kızım evimie getirsek.. Allahım herpimize yardımcı olsun. Şifa versin bebeklerimize...
evet baya oldu bende 20 gündür falan üniversiteye gidiyorum bebeklerin neden öldüğünü araştırıyo genetik testler hsg ler baya yıprandım bişeyler çıktı ama hamile kalmadan anlayamayacağız sonuç ne olur bilemeyeceğiz bağışıklık sistemimde problem varmış bebeği kabul etmiyomuş bünyem doktor öyle açıkladı heterozigot diye bişeyler falan çıktı bende anlamadım valla ne olacak hamile kalınca bilmiyorum bebe aspirini bide iğne vurulacakmışım bu şekilde tedavi görüp bebeklerini kucaklarına alan anneler varmı çok merak ediyorum.İdil iyi olacak o savaşmaya hazır güçlü bir kız o zaman gelecek hiç ayrılmıcaksınız nzlının bana yaptığını o sana yapmıcak
evet baya oldu bende 20 gündür falan üniversiteye gidiyorum bebeklerin neden öldüğünü araştırıyo genetik testler hsg ler baya yıprandım bişeyler çıktı ama hamile kalmadan anlayamayacağız sonuç ne olur bilemeyeceğiz bağışıklık sistemimde problem varmış bebeği kabul etmiyomuş bünyem doktor öyle açıkladı heterozigot diye bişeyler falan çıktı bende anlamadım valla ne olacak hamile kalınca bilmiyorum bebe aspirini bide iğne vurulacakmışım bu şekilde tedavi görüp bebeklerini kucaklarına alan anneler varmı çok merak ediyorum.İdil iyi olacak o savaşmaya hazır güçlü bir kız o zaman gelecek hiç ayrılmıcaksınız nzlının bana yaptığını o sana yapmıcak
Nazlı melek te istemezdi eminim benim berenimde ama allah bize böyle bir yazı yazmış sabırla ebedi hayatta kavuşmayı dilemekten başka ansımız yok. inşallah tedavi ile sağlıkla kucağına yeni bebekler kısmet olsun
hazancim "kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yasayanlar" diye bir baslik var Gebelik bolumunde. orda onlarca anne var heterozigot. ben de ayni testleri yaptirdim sonucunu bekliyorum.
hergun bir igne yapiyorlar bu arkadaslar kendilerine ama insulin ignesi gb yapimi kolay ucu belli belirsiz ince yani. bir de bu konunun profosorleri var direk uzmaniyla aytintili da konusursun, senden bebege yeterince kan yoluyla oksijen gitmemesiyle acikliyorlar durumu yapilan heparin ignesiyle kanin sulandiriliyor boylelikle bu sorun yasanmiyor. dedigim basligi okuyunca oradaki arkadaslarla yazisinca inan cok cok rahatliyacaksin cunku hepsi ya Masallah saglikli bir hamilelik gecirmekte ya da gecirmis dogurmus saglicakla. inan tek onemli olan sorunun bulunmasiydi, cok sukurki dermansiz bir dert degil hazancim.
Canım, Nazlı da bırakıp gitmek istemezdi annesinin sıcacık kucagını.. Ama elden ne gelir... Onun benim için yeri bambaşka bunu biliyorsun. Umarım birdahaki hamileliğin sağlıkla gecer ve bebeğini kucagına alırsın..
Ozlemcim senin tedavinde olumlu sonuc verir ve sende sağlıkla bebeğine kavusursun inşallah canım.. Allah kimseye evlat acısı yasatmasın. ahha ahh bende biran önce sağlıkla İdilime kacusabilsem..
Dün güzeller güzeli kızımın, İdilimin oksijen ihtiyacı artmış, %40 a cıkmıs. Kan değerleri de düştüğünden kan takviyesi yapılmıs. Bugün solunumu %28 lerdeydi. Cok kısa da olsa kucagıma aldım minik prensesimi. Yanından hiç ama hiç ayrılmak istemedim. Allahım nolur duy sesimi de kavustur artık sağlıkla kızımızı bize.. Hiç ayrılmayalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?