Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin gönülcüm güzel dileklerin için. Dönüşümlü bakıyorlar diye biliyorum. Prof. Dr. Nazan hanım bölüm başkanı. Uzman doktorlar var, Meral ve Nazan Hanım (Bu bölüm başkanı nazan hanım değil ) . Onlardan bilgi alıyoruz. Ayşe Engin hoca da lgileniyor. Ayla hocayı da görmüştüm orada. Çok iyiler hepsi. Allah hepsinden razı olsun. Herzaman göremiyorum. Beslenmesi ise mide sondasıyla infüzyon yöntemiyle oluyor canım. bana önerilein olursa seve seve dinlemek isterim.. Her türlü bilgiyi öğrenmek istiyorum kızıma faydası olacak..
Dualarınuzla herzaman yanımızda olup İdilime ve bana güç verdiniz.. Çok ama Çook teşekkür ediyorum herbirinize ayrı ayrı...
Gönülcüm, tavsiyelerini tutucam canım.. İdilim için ne gerekirse yapıcam.. O sağlığına kavussun da, bizler ailesi olarak herseyi yaparız.. Akın bebişimize de Sağlık ve acil şifalar diliyorum canım..
Allah herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın.. Amiinnnnn
Merhaba arkadaşlar..
Doktorla görüşmemizi yapıp geldim. Öyle büyük bir heyecanla gittim ki anlatamam. Kalbim yerinden fırlayacaktı doktorun odasına girdiğimde. Malum göz muaynesinin sonucunu ögrenecektim.. Allahıma binlerce şükürler olsun ki, maşallahı vardı kızımın ve yapılan duaları Allah kabul etti, gözündeki kanama-lekelenme de siliklik görülmüş. Çok şükür.. Ama 2 hafta sonra tekrar muayene edeceklermiş. O zaman hersey netleşecek inşallah.. Dualara devam arkadaslar.. Beni 2 hafta daha bekliyor şimdi, merak ve dualarla gecireceğim. Allahım İdilimin güzel kızımın gözünde-sağlığında birsey cıkmasın da, lazere gerek kalmasın.. Güzel gözlü yavrum dünyayı , güzellikleri görsün hep.. Amiinnn...
Arkadaşlar üzüntümüze ve sevincimize ortak oldunuz. Herbirinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkürler. Haftasonu kızımı göremedim. İnanılmaz özledim onu. Bugünkü doktor görüşmemiz sonrasında inşallah yanına alırlarda özlem gideririz. Gelişmeleren haberdar ederim..
Özlemcim, hem nasıl bir korku anlatamam. Kelimelerle tarif etmek imkansız. Birden morarmaya bvasladı minik prensesim.. İniallah canım dediğin gibi olurda biran önce solunum desteği almadan kedi cigerleri yeterli gelir de nefes alıp-verebilir. En kısa zamanda başından sonuna kadar yanımızda olan herkese de sevinç gözyası döktürtebilriz umarım..