Cok tesekkurler yorum icin! :) Ispanyadayi ben aslinda. Dediginiz gibi, insanlarin soguk bir havasi yok bu bir arti, ama yerel halktan hic birileriyle arkadaslik kuramadim henuz malesef. Okul zamani international arkadaslar edinebilmistim, gerci simdide oyle, gocmen insan nufusu cok fazla, ve yerel halk ne kadar sicakta olsa iclerine girebilmek cok mumkun degil, kendi oturmus cevreleri var ve pek arayista degiller. Sadece yalniz yaslilar muhabbet etmeye cok meyilli oluyorlar
.. Cogu zaman sabah kahvemi disarda bi kafede iciyorum acilayim diye, birkac kez birileri ile tanistigim oldu, dedigim gibi yaslilarda oyle tek basina barda kahve icin falan cok oturuyor. Ama 1-2 hoslanmadigim deneyim var, sonrasinda ben cok yanasamadim. Bi kere yan masadan bi adam ' nerelisin? aa e burda napiyosun? Bura hakkinda ne dusunuyosun' gibi tatli bir muhabbete girmisti. Sonra numaralari alistik, bi ihtiyacin olursa, soracagin bisey varsa yazabilirsin falan dedi. Cok tatli gelmisti ama sonra hemen ayni gun aksam ustu ' nasilsin dinleniyor musun? gunun nasil gecti?' obur gun 'gunaydin' falan gibi surekli mesaj atmaya basladi bende '????? noluyo yavv' oldum. Bir iki benzer olay daha, o yuzden pek oralara girmiyorum