Donmek mi, kalmak mi?

Ben de evden çalışıyorum ve yalnızlık çekiyorum. Acaba ofis veya sahada çalışabileceğiniz işler mi baksanız.

Dönünce ailenizle mi yaşayacaksınız ?

Hasretlik başka birşey ama

Yalnız yaşamaya alışan insanlar aile yaşamaya başlayınca belli bir süre sonra sorunlar patlak veriyor.

Bunuda düşünün derim

Valla ailenizde olsa herkese herşeyi anlatmayın.

5 kazanıyorsanız 3 kazanıyorum diyeceksiniz

Tecrübe ile sabittir.

Aldığını , yediğini,içtiğini sadece sen bileceksin.

dönsen de bıraktığın arkadaslarini bulamayacaksin. araya 5 sene girmis - nice anlarinizda beraber olmamissiniz. onlarin hayatini cizdigi yolla senin cizdigin yol bambaska. gitmeden onceki sen ile dondukten sonraki sen ayni degilsin, onlar da değil. yilda 2 geldiğin tatillerde elbet sana zaman ayirip her seyden konusurlar ama hep o sehirde olsan yine belki yilda iki belki ayda iki görüşursun. kritik yaslar turkiye icin. evlenmeyen birkac kisi de evlenir zaten yakinda onlarla da zor gorusur olursun.
bence gitme bir yere:)
sadece hazir online calisiyorsun bir ayligina falan dön bir kafan dagilsin derim ben.
umarim tatli bir sevgili edinirsin de yalnızligin gecer. home office isler herkesi asosyal yapti

benim cok tatli birkac ispanyol arkadasim var couchsurfing'den onlar istanbula geldiğinde tanismistik. hatta sonra biri partneriyle bir ayligina tekrar geldi aile gibi olduk kisa sürede:)
bence evini couchsurfinge açabilirsin. dunyanin her yerinden gezginler gelir konaklar kanepende. güvenemiyorsan sadece bol referansli olanlari alirsin
ayrica hangout var. acip yerel birileriyle ya da turistlerle tanisabilirsin. Ya da baska sehre gidecekken öncesinde ilan açıp sana yazanlarla iletişime gecebilirsin.
her turden insan kullaniyor, ogrenciler yazılımcilar, pilotlar... yasini memleketini referansini fotolarini goruyorsun insanlarin. yani bastan icine sinmeyenle hic muhatap olmuyorsun.
mukemmel bir site. benim sosyal hayatimda bayıldığım - bana cok sey katan arkadaslarimin hepsini bu siteden buldum. kendim de yurtdisinda kullanıyorum, benim yurtdisinda evinde kaldigim insanlardan turkiyeye tasinan - bana komsuluk yapanlar oldu.
ve hatta canim sevgilimi de oradan buldum. hic olmayan bir sey olmus birlikte turkiyeye seyahat edecegi arkadasina haftasonu acil bir iş kitlenmis, uçağını bir gun sonraya cekmis. sevgilim de "geleyim bari bir gün oyalanirim" demis. o gun benle tanisti. tonlarca gidip gelmeden, benimle turkiyeyi karis karis gezmeden sonra simdi burada yaşıyor
hic yabana atma bence bu siteyi.
tinder falan gibi degil kesinlikle. Arkadaslik uzerine bir site. her yas grubu ve cinsiyetten insan var

Yani panpa eski arkadaşlarını bulamasan bile yenilerini bulursun, İstanbulda net şekilde sosyal hayat var - özellikle güzel semtlerde. Hele ki sitede oturuyorsan yazın her akşam komşu toplaşması var Yalnız , izole kesinlikle kalmıyorsun yani. Eeeee konu sahibesi de dönerse boş durmamalı bence evlenmeye azmetmeli

ben de istanbulda yasiyorum, benim de yasim 33. kesinlikle cok keyifli burada yasamak. sehirici gezilerde tanisip arkadas oldugum insanlar oluyor, arkasasin arkadasi oluyor yine sosyal hayat dönüyor bir sekilde. tiyatrosu, kanosu, maratonu, sanat galerisi, konserleri, vapuru...ben cok mutluyum. o yuzden hic dusunmedim sevgilimin nezih, sakin ve günessiz alman koyune gidip euro kazanip yasamayi, o geldi tl kazanıyor
yüzüne renk geldi adamin. orada 34 sene yaşamadığı aksiyonu burada 3 ayda yasadi, sacinda ilk beyazi oturum izni redleri yerken gördü "ama deger" diyor:)
ama konu sahibi sadece eski hayatini özleyip sosyallesmek icin gelse o eski cevresini göremeyince pisman olur. turkiye onun veda ettigi yilki Türkiye degil malesef..bence hayal kirikligina ugrama ihtimali yuksek donerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…