Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

mrb kızlar evliliğimin 4.yılını bitircez ama hala çoçuğumuuz olmadı bizinki doktorların dediğine göre sebebsiz kısırlık imiş. eşime artık çoçuk konusundan bahsedemiyorum yük sesle konuşuyor gözleri doluyor daha kötü oluyorum .bir o vardı bu konuyu konuştuğum artık onunda bünyesi kaldırmıyor bu konuları böyle oluncada ben daha kötü oluyorum.dondurulmuş transferini hemen biran önce sonuç negatif bile çıksa yaptımak istiyorum ama eşim yazı bekle ben psikolojik olarak şuan hazır değilim diiyo sanki transfer ona yapılacak ya.ben daha zordayım ama onun psikolojisi bekliyorum bir yandan da annemin senden sonra evlenenler çifter çifter doğurdu sende bir tane yok demesi kaynanamında bir kere bile sizin çoçğunuz yok kızım üzülüyonmu yapmam gereken birşey varmı diye hiç sormaz offffffff offffffffff.....bir aklım diyo kocamdan habersiz git tranferi yaptır ..ne dersiniz olurmu çok kötüyüm bu aralar yapabilirim yani..:KK14::KK14::KK14:

mrb kızlar evliliğimin 4.yılını bitircez ama hala çoçuğumuuz olmadı bizinki doktorların dediğine göre sebebsiz kısırlık imiş. eşime artık çoçuk konusundan bahsedemiyorum yük sesle konuşuyor gözleri doluyor daha kötü oluyorum .bir o vardı bu konuyu konuştuğum artık onunda bünyesi kaldırmıyor bu konuları böyle oluncada ben daha kötü oluyorum.dondurulmuş transferini hemen biran önce sonuç negatif bile çıksa yaptımak istiyorum ama eşim yazı bekle ben psikolojik olarak şuan hazır değilim diiyo sanki transfer ona yapılacak ya.ben daha zordayım ama onun psikolojisi bekliyorum bir yandan da annemin senden sonra evlenenler çifter çifter doğurdu sende bir tane yok demesi kaynanamında bir kere bile sizin çoçğunuz yok kızım üzülüyonmu yapmam gereken birşey varmı diye hiç sormaz offffffff offffffffff.....bir aklım diyo kocamdan habersiz git tranferi yaptır ..ne dersiniz olurmu çok kötüyüm bu aralar yapabilirim yani..:KK14::KK14::KK14:[/Q
merhaba..dondurulmuşları kullanman için..eşin ile senin ıslak imzanı istiyorlar..sen eşinin piskolejisinin düzelmesi için sabret:))transfer sonrası süreç önemli bu sefer senin iyi bir piskolejiye ihtiyacın olacak bu desteği de eşinden ala bilirsin...sabır diyorum başkada bir şey demiyorum...

Canım arkadaslarım uzun süredir gelmiyorum topige hepinizden özür dilerim :KK17:Umarım ki herkes iyidir Cido ya barındım ama göremedim buarada bizimde cinsiyet belli kızım olucak Rabbimin izniyle insallh zaman sanki hiç geçmiyor gibi insan biram once mutlu sona gitmek istiyor ama Allah kadına daha bu evrede sabırlı olmayı öğretiyor yani ilk annelik dersi daha karnındakine başlıyor insanın
Rabbim hepinize herkese. Nasip etsin bu duyguyu en kısa zamnda ama dondurulmuş tedavide basarı şansı sanki daha yüksek gibi ben kendi adıma daha az stres yapmıştım daha rahat ve daha tecrubeliydim basıma ne gelick biliyordum enazindan
Ben heran inanıyorum biz hepimiz anne olucaz insallh hepinizi Cook öpüyorum

merhaba arkadaşlar.listenize benide ekleyin. ben ilk tüp bebek denememde aralık ayında 11 hft lık ikizlerimi kaybettim. Bu ay sonunda da dondurulmuş embriyo transferim olacak. Ve bu adetimin 3. günü estrafem tablete başladım. Yeni yasaya görede galiba tek embriyo tarnsferim olacak. Bu sürece kdr siz ne ilaca başladınız

canım çok ama çoook geçmiş olsun...bende ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim..bu ay dondurulmuş yerleştiricez,transfer tarihi tam belli değil estrofem kullanıorum bende ..ikizlerini nasıl kaybettin sebebi bellimi??

mrb kızlar evliliğimin 4.yılını bitircez ama hala çoçuğumuuz olmadı bizinki doktorların dediğine göre sebebsiz kısırlık imiş. eşime artık çoçuk konusundan bahsedemiyorum yük sesle konuşuyor gözleri doluyor daha kötü oluyorum .bir o vardı bu konuyu konuştuğum artık onunda bünyesi kaldırmıyor bu konuları böyle oluncada ben daha kötü oluyorum.dondurulmuş transferini hemen biran önce sonuç negatif bile çıksa yaptımak istiyorum ama eşim yazı bekle ben psikolojik olarak şuan hazır değilim diiyo sanki transfer ona yapılacak ya.ben daha zordayım ama onun psikolojisi bekliyorum bir yandan da annemin senden sonra evlenenler çifter çifter doğurdu sende bir tane yok demesi kaynanamında bir kere bile sizin çoçğunuz yok kızım üzülüyonmu yapmam gereken birşey varmı diye hiç sormaz offffffff offffffffff.....bir aklım diyo kocamdan habersiz git tranferi yaptır ..ne dersiniz olurmu çok kötüyüm bu aralar yapabilirim yani..:KK14::KK14::KK14:
allahyardımcın olsun canım durumun gerçekten zormuş..en hassas olduğumuz ve desteğe ihtiyacımız olduğu dönem,anlaşılamamak gerçekten çok zor:KK43: kaçıncı denemen olucak??*

kızlar merhabalar bende bu ay dondurulmuş frigolarımla buluşacağım çok az kaldı salı günü allahın izniyle transferim olcak..:)doktorum bana progesteron iğnelerine başlattı ve bu iğnler çok acıtıyor birde hergün oluyorum ya çok fena aranızda bunu tecrübe eden oldumu kızlar..

eğer bahsettiğin crinon jel yerine kalçadan vururnan iğnelerdense evet bir sefere mahsus vruldum cidden çok acıtıyor bir kaç gün sürmüştü acısı çok yağlı kıvamlı bir iğneydi..ama bir haftalık etkisi vardı her gün vurulmaya gerek yoktu sanırırm sen başka bir iğneden bahsediyorsun...hangi iğne olursa olsun,hepimiz benzer acılar yaşıoruz allahım bize yardım etsin sabır versin hepimizin çifter çiffter topikleri olsun inşallah....geçmiş olsun canım

Merhabalar arkadaşlar 5 nisanda bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim 17 nisan test günüm en erken ne zaman gebelik testi yapsam çıkar çok merak ediyorum.

ilk denememde transferden 10 gün sonra bakmıştık çıkmıştı:))hayırlı olur inşallah tutmuştur bebişlerin:))

Merhaba arkadaslar biliyorum Coktan beri yoktum Ama Basima iyi seyler gelmedi son transferimden bir hafta Sonra cok siddetli bi agriyla hastaneye gittim önce akcigerlerini üsütmüssün bide kaburgan iltihap yapmis dediler 10antibiutigum verip Eve gönderdiler bir hafta Sonra nefes darligindan doktora gittim bakti akcigerin su toplamis hemen hastaneye dedi bu arada hamile olmadigimda Ortaya cikti neyse gittim hemen hortum takip cikardilar 14 gün. Yattim cok acilar Cektim iltihaptan oluyo dediler 4defa toplamis Sonra Eve gönderdiler Ama agrilarim bi türlü bi gecmiyodu hastaneye kontrole gittigimde bu sefer Sol akcigerimin su topladigi Ortaya cikti Doktor bunun iltihapla alakasi olamaz dedi baska Birsey var dedi testler yaptilar ct yaptilar veee ne yazikki Sol akcigerimde Embolie oldugu Ortaya cikti 2aydir hastanedeYim arastirmada hormon tedavisi. Yüzünden oldugu Ortaya cikti saten bu hormondan ya cok sigara icmekten yada yatalak insanlarda oluyormus simdi tedavi görüyorum hastanedeyim insallah Allahimin izniyle atlatacam 6ay kan hapi almam lazim hamile kalamam kendime dikkat etmem lazim bir yerimi kanatmamam lazim iste Rabbim böyle bi sinavdan geciriyo Beni bazi seyleri zorlamamak lazim Eger Rabbim saten Vermek istese verir Ben 4defa denedim hic Ära vermeden böyle bisi geldi Basima size bunu anlatmamin sebebini anlamisinizdir suan.bu hastalikla hastanede mucade veriyorum Allah kimseyi bu duruma düsürmesin ne icin ugrasirkan simdi ne icin mücadele veriyorum bu Hormon tetavisi gören bütün arkadaslar icin söylüyorum bunu yaptiriken cok iyi düsünün unutmayin Saglik herseyden daha önemli Suanda yataktan Bile kalkamiyorum bu tedaviye baslamadan önce sagligi. Yerinde Sadece migrenle ugrasan bi insandim simdi? Neolrsunuz kendinize dikkat edin Rabbime Dua ediyorum insallah onun izniyle atlatacam Ben Inaniyorum sizden istedigim Duanizi eksik etmeyin Allah hepinizin yardimcisi olsun ....

canım çok çook geçmiş olsun..allahım sana acil şifalar versin,herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda iyileşir en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun,ama önce sen,dualarım seninle

canım çok ama çoook geçmiş olsun...bende ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim..bu ay dondurulmuş yerleştiricez,transfer tarihi tam belli değil estrofem kullanıorum bende ..ikizlerini nasıl kaybettin sebebi bellimi??

Kızlar merhaba;benim de dondurulmuş transferim var bu ay, taze hiç denemedik ohss olma ihtimalim vardı riske atmadık. Şimdi ben de estrofem kullanıyorum. bugün 8. günüm ilaca başlayalı. 21.inde kontolüm var, transferin ne zaman olacağı belli değil. Umarım n,san ayı bize uğurlu gelir de hamileleiklerimizi sonuna kadar yaşamak nasip olur, bebeklerimizie hayırlısıyla kavuşuruz kızlar.
Bir de ben bişi sormak istiyorum dondurulmuşlarla transfer yaklaşık ne zaman yapılıyo bilen var mı, yani adetin kaçıncı günü gibi oluyo?

canım ben eşine söylemeden yaptıran biri okumuştum,hatta pozitif çıkmıştı ama sonra düşürdüydü malesef...gerçi bazı hastaneler eşide haberdar ediyor,bizimki gibi...siz yinede ortak bir zaman bulun...rabbim yardımcın olsun canım...

arkadaşlar transfer yapıldıktan sonra yapıldığı yerde mi yattınız yoksa kalkıp odaya mı geçtiniz
dr beni hiç yatırmadı bile ilk deneme de hatta asansörüde beklemedim merdivenden çıkıverdim ama bu defa söylüycem inşallah biraz yatmak istiyorum inşallah hamile kalırız hepimiz sağlıkla sağlıklı beişlerimize Allah yardımcımız olsun...

canım bizde odada yatacağın yatağı transfer odasına götürüyolar..transferden sonra hiç kalkmadan ona geçiriyolar...ben odaya geçer geçmez sürgü istemitim..çok sıkışmıştım..1 saat yattım..sonra kallktım...

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
gülsu32erkek infertilitesiantalya tüp bebek merkezi2. denemenisan adetini bakliyor
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme
27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatmalesef
negatif
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martmalesef negatif
edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martmalesef negatif
meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martmalesef negatif
lena_31sebepsiz inf./
kalamış tüp./
?????????
3 mart2 embriyo transfer edildi15 martmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/amerikan /
3. deneme
20 mart2 embriyo transfer edildi1 nisanmalesef negatif
petek-unal28sebepsiz inf./
ank.medicana/
3. deneme
26 mart2 embriyo transfer edildi7 nisanmalesef negatif
parpalica
29tüpler bağlı/
medicana/
2. deneme
31 mart2 embriyo transfer edildi12 nisanSON DURUM NE?
tuha2014
39
sebepsiz inf./
izmir irenbe/
3. deneme

15 nisan
2 embriyo transfer edildi
27 nisan
SON 11 GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
:nazar::KK49:
:nazar:
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

sevdammmm28erkek inf./
memorial/
3. deneme
13 mart

21 mart
77.42
178.00
8. günü
10. günü

nesrin_197636erkek inf./
???????/
?????????
24 mart

3 nisan
377.7
836.3

10. günü
12. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Cnm Rabbim yardımcın olsun Enkisa zamnda saglıgına kavuş insallh herseyden önemli olan sensin insllh tedavisiz gelsin bebegin sana Rabbim yüzünü güldürsün dua edicim sana bol bol bunların hepsini unut bebeğini kucağına alınca bizim sınav zor imtihanhepsi geçecek insallh

[merhabalar arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim 5 nisanda transferim yapıldı yarın beat hcg günüm ama ben dayanamayıp 7.günü 9.günü ve 10.günü idrar testi yaptım üçüde pozitif çıktı yanlış değildir demi hamilelik vardır yardımcı olursanız sevinirim

[merhabalar arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim 5 nisanda transferim yapıldı yarın beat hcg günüm ama ben dayanamayıp 7.günü 9.günü ve 10.günü idrar testi yaptım üçüde pozitif çıktı yanlış değildir demi hamilelik vardır yardımcı olursanız sevinirim

bebişin hayırlı olsun...allah tamamını erdırsın ınsallah.. tecrubeme dayanarak soyluyorum..

kızlar selammm..benimde transferin 7. günü donmuşlarla :)aama belirti yok ne yazık ki sadece regli olacakmışım gibi şeyler hissediyorum o kadar yaa:KK43:idrarımın rengi de değişmedi ..gayet açık seyrediyor :KK43:pöf pöf daha çekeceğimiz çile bitmedi heralde ..pozitif sonuç alanlar ne gibi belirtileriniz oldu acaba yazarsanızz sevinirim ..herkese sevgilerr.

sudenazcım bu arada bebişlerin cinsiyeti belli oldumu canım ya :)

Canlarım pazar günü tazelerle transferim oldu iki tane kondu 26 nisan test günüm doktoruma söz verdim önce yaptırmayacağım diye bakalım tutabilecekmiyim üç gün oldu çok uyuyorum çok çişe gidiyorum gaz çok fazla bakalım rabbim ne yazılar yazmış bize< ama şimdi bebişlerimle çok mutluyum

selam kızlar. Ben adetimi bekliyorum. donmuslarla 4. denememi yapıcam. Listede varım zaten. Durumumu bildirmek istedim. İnsallah bu denememde basarılı olurum. umarım sizler de basarılı olursunuz.

slm kizlar gebeliyimin 3 ayi bitti kan vermistim beni aradi doktorum guatr cikmis ilac verddi yuz yuze görusemiyoruz yurt disindayim 50 mg bi hap verdi 1 ay sonra gene kan vercekmisim dogru duzgun bilgi vermiyolar sizde guatr cikan olmusmuydu bi tehlikesi varmi neler yaptiniz acaba gebelik boyuncami surcek bi ömur boyumu suruyoki

X