- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
neden böyle yapiyosun umidini yitirme ben senden umitliyim rabbim sesini duyar dikkat et kendini birakma lutfen eger varsa eger senin is yapmanla giderse cok uzulursun bekle test gununde bence erken 12 ginde cikiyo ben 15 gun olmayana kadar yapmadim test bende isal olmustum doktoru aradim hatta sivi tuketimini arttir demisti korkma olmasa bile allahtan kacinci kez yapan ve olan arkadaslarimiz var pes etme canim bebeyin seninleyse cok uzulur ben hep konusurddum sanki benimle gibi ve beni dinledi sim siki tutundu sen pozitif olki pozitif olsun isallah
canim sagol bak simdi ishal olanlar cogaldi yeniden umut oldunuz bana haklisin canim ben hep negativ düsündüm diger denemelerimde ama bunda positiv düsünecem diyordum allaha sükür hic bi belirti olmasada tövbemi geitrdim Rabbimden umudumu kesmiyecegim son güne kadar bana ama doktorum transfer gününü sayarsak 9 ve 11inci günde kan testi yaptiracak yani her iki günde yapacakmis anlamadim bende.
Ha buarada bebegini görmüssün Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah banada dua et canim.....
Son düzenleme: