Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yas olarak kucuk sayilirim ama kalbime söz geciremiyorum
esim de fitik dedilir ama bel fitigi degil karindaki fitik yarin bi randavu alirik ne zaman ameliyat derse bakalim dr yani dr ne derse bakalim kizmazsan sizin sorununuz ne

geçmiş olsun canım..aşkolsun niye kızıyım.. bizim erkek infertilitesi.. sperm sayısı ve kalitesinde sorun var. eşim bu konu için ameliyat oldu ama işe yaramadı.. 2 denememiz oldu ilkinde tuttu ama düşük oldu ikincisinde olmadı. 3. de de ohhs oldum donduruldu embrolar işte..

bizdede ayni problem var sayisi az sadece sperm deneyasinda problemyok simdi ilac iciyor dr tavsiye etti sanki iyi geliyor gibi yeliyor bana yakinda test yaptiracagiz

bizdede ayni problem var sayisi az sadece sperm deneyasinda problemyok simdi ilac iciyor dr tavsiye etti sanki iyi geliyor gibi yeliyor bana yakinda test yaptiracagiz

valla biz 6 senedir uğraşıyoruz vitamin dışında bize bi ilaç vermediler hiç ama ot çöp ne duyduysam yaptım o ayrı. ne kullanıyosunuz?

acikcasi önce internete arastirdin 2 tane isin buldum dr sorduk bizde bunu veriyoruz hastalarimiza diyince aldik 4 aydirda kullaniyoruz eskisine gore cok gibi hissedeiyorum testden sonra cikar iyimi orthomol fertil plus ilacin adi istersen arastir beyenirseniz kulanirsiniz

bu gün transferimin 8 gunuydu.adet ağrısı gıbı ağrım vardı ama hafifte.içim içimi yedi ve kanda gebelik baktırdım malesf sonuç 0.4.............öğrendiğimden beri ağlıyorum.yolunda gıtmeyen bişeylerin oldugunu hissetmiştim.bu hikaye de böyle bitti...............

neden bu kadar erken yaptırdın ve bu değer kesin mi yok demek ve asla yükselmez demekmi? belli mi olur Rabbimin işi dur bakalım belki birden yükselir belki test htalı.. üzülme olurmu.. demek o ağrıları ilaçlar yapıyor.. o ylancı ağrılar bende de baştan beri vardı demek boşuna.. basıl şiştim kaldım dudağım yara ne bileyim yine mi boşa yaa.. moralim bozuldu off neyse.. belli yani bizim şu anda buna göre ne olduğu.. bizim 9. gündü bugün :KK43:( test yaptırmaya hiiiiiç cesaretim yok bu sefer.. acaba hazırmıyım negatifi duymaya.. oysa ne rahattım neden tuhaf oldum şimdi..

acikcasi önce internete arastirdin 2 tane isin buldum dr sorduk bizde bunu veriyoruz hastalarimiza diyince aldik 4 aydirda kullaniyoruz eskisine gore cok gibi hissedeiyorum testden sonra cikar iyimi orthomol fertil plus ilacin adi istersen arastir beyenirseniz kulanirsiniz

doğal yol umudum hiç kalmadı ki 5 defalı da dondurulmuşumuz var hele bitisin onlar da.. ayy hiç düşünmek istemiyorumm yaaa..bugün ben de depresifim bi de dondurulmuş yaptıranlardan hep kötü haber geliyooo

önce olucagina inanirsan oluyor sen inan önce ve ögle baslarsan inanirsan olur ben busefer yaptigimda olucak inaniyorun yarapbim yardimiyla olucak allahim bana bebegimi vericek sende olucak

önce olucagina inanirsan oluyor sen inan önce ve ögle baslarsan inanirsan olur ben busefer yaptigimda olucak inaniyorun yarapbim yardimiyla olucak allahim bana bebegimi vericek sende olucak

3 olumsuz aşılama ve 3 olumsuz tüpten sonra öyle zor ki umutlu olmak.. hayal kırıklığı ile başedebilmek için kendimi hep olumsuza hazırlamaya çalışıyorum ben artık.. sonu yıkım olmasın diye.. hoş gene de yıkım oluyo o ayrı ama ...umutla başlayamıyorum iştee.. sen daha gençsinn inşallah olur tatlım..kalbine göre olsunn inşallah

3 olumsuz aşılama ve 3 olumsuz tüpten sonra öyle zor ki umutlu olmak.. hayal kırıklığı ile başedebilmek için kendimi hep olumsuza hazırlamaya çalışıyorum ben artık.. sonu yıkım olmasın diye.. hoş gene de yıkım oluyo o ayrı ama ...umutla başlayamıyorum iştee.. sen daha gençsinn inşallah olur tatlım..kalbine göre olsunn inşallah

seninde yasin genc kendine olunsuz yükleme hep olumlu yükle canim olur allahim hepimizin gönlüne gere versin

neden bu kadar erken yaptırdın ve bu değer kesin mi yok demek ve asla yükselmez demekmi? belli mi olur Rabbimin işi dur bakalım belki birden yükselir belki test htalı.. üzülme olurmu.. demek o ağrıları ilaçlar yapıyor.. o ylancı ağrılar bende de baştan beri vardı demek boşuna.. basıl şiştim kaldım dudağım yara ne bileyim yine mi boşa yaa.. moralim bozuldu off neyse.. belli yani bizim şu anda buna göre ne olduğu.. bizim 9. gündü bugün :KK43:( test yaptırmaya hiiiiiç cesaretim yok bu sefer.. acaba hazırmıyım negatifi duymaya.. oysa ne rahattım neden tuhaf oldum şimdi..

boşver yaptırma test mest...bayramı doya doya yaşa.....bari sen üzme kendını.benım agrılarım dün akşamdan beridir ıyıce arttı adet sancısı gıbı olmaya basladı.bu deger yükselir mi bilmiyorum.ama zannetmiyorum.eger sonuc olumlu olsaydı 8 gunde de üç aşağı beş yukarı bı deger cıkardı.burda bır cok kişinin çıkmıştı.yanı demem o kı hiç umudum yok,olsaydı olurdu.zaten normalde de 10 gun test bakılabılıyormuş doktorun bırının yazısını okumuştum internetten.yanı ıkı gunde degerım artarmı kı...........yok.ben şanslı bırı deılım.hastanede yaptırdım,zannetmıyorum hatalı oldugunu.kendıne ıyı bak ve uzme.ben basından berı bır olumsuzlıgun içindeydım.stres topu gıbıydım.ben ona baglıyorum.

Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar. Bugün transferimin 6. günü ve bende hiçbir belirti yok ne kasık agrısı ne bel agrısı hiç bişey yok ya sanki aynı transferden önceki gibiyim sanki içime hiçbişey koymadılar. 6. günde belirti olurmu acaba..... yine hüsrannnnnn.

Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar. Bugün transferimin 6. günü ve bende hiçbir belirti yok ne kasık agrısı ne bel agrısı hiç bişey yok ya sanki aynı transferden önceki gibiyim sanki içime hiçbişey koymadılar. 6. günde belirti olurmu acaba..... yine hüsrannnnnn.

bak canım kendınde belirti falan arama.ben de senın gıbıydım ve bu hiç doğru deıl.zaten streslı bı donemdesın bı de bunları düşünüp iyice yıpratma.bı de sakın gununden önce test yaptırma benım gıbı.olumlu yada olumsuz bılemeyız ama inş olumlu olur bu 12 gunun tadını çıkar.allah korusun üzüleceksende 12 gun sonra uzul.benım gıbı bayramda ağlama..........belkı okumussundur benım 8 gun kanda gebelik 0 çıktı.inş olumlu sonuç alırsın(nız hepınız)......

bende ocak gibi dondurulmuşları deneyecem ama neler yaşayacam hiç bilmiyorum hangi ilaçlar kullanılacak kaç gün sürecek şansım kaç nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum ne olur bana anlatırmısınız....:18:

tatlım ben de ilk defa aralıkta deneyeceğim inan ayrıntıları bilmiyorum hiiçç sadece adetinden sonra endometriumun kalınlığı takip edilerek 17. gün transfer yapılıyo diye biliyorum bu arada da coraspirin,forbiol ve progesteron kullanacağımı biliyorum :)

arkadaşlar ben ilk tüp bebek hüsranımı 3 gün önce yaşadım kocaman bir negatif.. dondundurulmuş transferi ne kadar sonra yaptırayım siz ne zaman denediniz bir daha beni çok üzgü o negatifi görmek........

X