Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlarrr yeni bi liste oluşturalım mı ne dersiniz? şuan beklemede olanlaer ve aralıkta olacaklar da dahil... durumlarınızı bildirirseniz yaparım benn..

ayy idilcim tranferimin 7. günü bugün çok heycanlıyım sonuc 25 kasımda perşembe günü hayırlısı bakalım:KK43:

kızlarrr yeni bi liste oluşturalım mı ne dersiniz? şuan beklemede olanlaer ve aralıkta olacaklar da dahil... durumlarınızı bildirirseniz yaparım benn..

beni yaz idil aralık veya ocak donmuş bir adet embriyo maya tüp bebek merkezi ankara yaş 30 deneme2 hayırlısı ve dualarınızı bekliyorum....

tamam kızzlarrrr..UMUT LİSTESİİ OLSUN MU ADIII? NE DERSİNİZZ...
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

1. Jaluse ............................................. Antalya IVF ................................................25 Kasım :KK70:
2.İdil07 ................................................Antalya IVF /Dondurulmuş...........................10 Aralık :KK70:
3.Demirburc..........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak :KK70:

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

1. Jaluse ............................................. Antalya IVF ................................................25 Kasım :KK70:
2.İdil07 ................................................Antalya IVF /Dondurulmuş...........................10 Aralık :KK70:
3.Demirburc..........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak :KK70:
çok güzel olmuş ama sonuçları nasıl yazacaksın yani hamiiiiileeeeeeee diye sığmazsa

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

kızlar benide yazın listeye inşallah aralık- ocak bende dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğim memorialde

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

4.s.tugba..............................................antalya IVF/ dondurulmuş...........................Aralık/ocak:KK70:
5.denizden77........................................memorial IVF/dondurulmuş............................Aralık/ocak:KK70:

Son düzenleme:
umut listemiz çok güzel olmuş teşekkürler idil07:KK16: inşallah yeni umutlarla birlikte uğur getirir hepimize :nazar:
bu arada listeyle biraz oynadım kızmadın inşallah :KK17:

umut listemiz çok güzel olmuş teşekkürler idil07:KK16: inşallah yeni umutlarla birlikte uğur getirir hepimize :nazar:
bu arada listeyle biraz oynadım kızmadın inşallah :KK17:

evet çok güzel olmuş bakın kızlar birtane bile negatif görmek istemiyorum inşlallah hepsinde hamiiiiiileeeeeee yazacak buna inanın birbirimiz için dua edelim iyi enerjilerimizi gönderelim yaptım olacak inşallah.........:KK49::KK49::nazar:

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

4.s.tugba..............................................antalya IVF/ dondurulmuş...........................Aralık/ocak:KK70:
5.denizden77........................................memorial IVF/dondurulmuş............................Aralık/ocak:KK70:
çok güzel olmuş cnm kızlarrrr ellerinize saglık inş ugur getirir bu listemiz rabbim yüzümüze güler inş.....

çok güzel olmuş cnm kızlarrrr ellerinize saglık inş ugur getirir bu listemiz rabbim yüzümüze güler inş.....

(amiiiiinnnnnnn) daha önce tedavi olanlar transveri gerçekleşecekler hangi ilaçları kullandınız tedavi ne zaman nasıl başladı kaç gün sürdü acı varmı anlatırmısınız....

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

1.Jaluse ............................................. Antalya IVF Dondurulmuş................................25 Kasım :KK70:
2.İdil07 ................................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık :KK70:
3.Demirburc...........................................Maya IVF /Dondurulmuş..................................Aralık/Ocak :KK70:
4.S.Tugba..............................................Antalya IVF/ dondurulmuş................................Aralık/Ocak:KK70:
5.Denizden77.........................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak:KK70:
6.Gozdemmmmmm..................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:KK70:

Son düzenleme:
kızlar hepinize meraba ben geldimmm yalnız kızlar test yaptırdınızmı göremedim form değişmişş....hadi yeniiiiii hamişlerrr nerdesiniz pazarteside benim transferim var inşallah bebişlerimiz bizimle olur...

kızlar hepinize meraba ben geldimmm yalnız kızlar test yaptırdınızmı göremedim form değişmişş....hadi yeniiiiii hamişlerrr nerdesiniz pazarteside benim transferim var inşallah bebişlerimiz bizimle olur...

eskiler hamile sıra bizde inşallah merhaba canım transverin hayırlı olsun

evet çok güzel olmuş bakın kızlar birtane bile negatif görmek istemiyorum inşlallah hepsinde hamiiiiiileeeeeee yazacak buna inanın birbirimiz için dua edelim iyi enerjilerimizi gönderelim yaptım olacak inşallah.........:KK49::KK49::nazar:
iiinnşallaaaaaaaaaahhh .... evet evet dua konusunda bende hem fikirim arkadaşım her hafta transferi yaklaşan b,ir arkadaşımıza dua okuyalım varmı katılaaan

şimdiden hayırlı olsun transferin canım allahım izin versinde sımsıkı tutunsun beben sana inşallah transfer sırasında elini karnına koyup bol bol dua etmeni tavsiye ederim inşallah müjdelerle gelirsin ...

selam canım, biz yakınlarda bi liste bulamadık en iyisi yeniden başlayalım dedik...eskilerden okuduğum kadar ile malesef maytap negatifti galiba.. diğerlerini bilemiyorum inşallah pozitiftirlerr...senin de hayırlı olsun inşallahh

mrb kızlar.
yeni listeniz hayırlı olsun allah inşalla yanlarına hamile yazmayıda nasip eder.ben dondurulmuşlar bölümünde eskilerdenim.şuan 6+4 hamileyim.dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür.bebekte minicikti belli belirsiz.10 gün sonra tekrar gidicz inşalla kalp atışınıda görürz hayırlısıyla.darısı sizlere olsun.bu arada bende antalya tüp bebekte tedavi gördüm ikinci denememde pozitifi gördük çok şükür.
sonuç alacak arkadaşlar vardı inşallah hayırlı haberler almışlardır.haberlerini merakla bekliyoruz kızlar merakta bırakmayın bizi.
fatmanur ne yaptı acaba.oda dün doktora gidecekti
tuğbacığım yoğun olduğun için cevap yazamadığını tahmin ettim.asla kırılmam canım benm.

X