- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
Ayyyu insallh insallh cok sevindim simsiki tutunsun canim hic birakmasin seni.cok cokkkktebrik ederim darisi basimiza
yuuuuuuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy ay çok ama çok sevindim Allahımmmmm darısı bana
Hadi inşallahhhh güzel sonuç alırsın ...
Sonucu ne zaman alacaksın cnm bende heycanlandım
Dunyalarrr guseliiii arkdasmmm havva 12 saatt 1bucuktaaaaa alcakkkk sonucunuuuuu rabbimmmmm nasipppp etti butun yuregimle inaniorummm
cumartesi test günüm bitanem şu lekelenmem falan olduya 2 damlada kan ama artık yok tabi 7. gün olmuştu kan.. o beni çok korkutuyo çok....test yaptırmayada korkuyorum açıkcası
hamileyim kızlar
Çok şükür :)))) maşallah sonucun çok yüksek acaba ikizmi geliyor ne :) hep böyle güzel haberler alırsın inşallah cnm inan çok sevindimm
sağol bebeyim seninkide artıcak ben eminim sen çok erken yaptırdığın için öyle sonuçta hamilesin tadını çıkar
Heytttt be. Hakikaten hamilenin ıcıne doguyor. Transferden dönünce denmiştim sana. Hemde ıkız olacak denmiştim. Tebrıkler. Allah tamamına erdırsın. Cupcakelove aenıde tebrık edıyorum. Darısı tüm ısteyenlerın basına.
bnm 11. gnm ilk gnle brlkte 12.gn eşime szi söledm hadi bzde gdelim die tuttrdu nbsam 3 aralık transfer trhm tes trhm pazartesdi
çok sağol canım evet demiştin acaba ikizmidir ben tek ede razıyım Rabbim bütün tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarıma nasip etsin bundan sonra onlar için daha çok dua edicem
hamileyim kızlar
sağol bebeyim seninkide artıcak ben eminim sen çok erken yaptırdığın için öyle sonuçta hamilesin tadını çıkar
hamileyim kızlar
hamileyim kızlar
Cnm 2 embriyomu transfer yapıldı sana ?
canım sizin sonuçlar çıkmadımı ayyyyyyyyy kalbim duracakkk çok kötüyüm
cokkk tebrik ederim canim ALLAH'a sukurler olsun iki guzel haber aldik
degerinde mukemmel masALLAH
sag salim zamaninda hayirla kucaglayin yavrunuzu insALLAH
sonuc bekleyen arkadaslarimizda pozitiflerle gelsinlerr
ALLAH her istiyene nasib etsin bu mutlulugu