Gülnihall hayırlı haberlerini bekliyoruz canım , hepiniz hep birlikte sevinin inşallah. saat kaçta çıkıyor senin testin ?
Tesekkurler canim ins sevinebilirim .beklemedeyim ararlar yakinda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülnihall hayırlı haberlerini bekliyoruz canım , hepiniz hep birlikte sevinin inşallah. saat kaçta çıkıyor senin testin ?
çok sağol bebeyim o kadar mutluyumki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Benim daha cikmadi arayacaklar bekliyorum kendim aramaya korkuyorum.. havva senin cok yuksek cikmis tebrikler canim cok guzel bi sonuc .cupcake seninkide 4 gun olmasina ragmen cok guzel tebrikler canim.
ALLAHIM SANA SÜKÜRLER OLSUNN , CANIM KARDEŞİM ÇOK TEBRİK EDİYORUM , RESMEN EKRANA ÇÖKMÜŞTÜM KAHVE ÜSTÜNE KAHVEE İÇİTİM :):) CNM KARDEŞİM ÇOK MUTLU OLDUM , AMA ÇOKKK..DUALARIMIZ TUTTU , İYİ NİYETLERİNİZ SONUNU GÜZEL BULDU , ANNEMİ ARADIM DİYORUM Kİ FORUMDAN ARKADAŞIM VAR YA , HAVVA MI DİYOR :) DEDİM EVET HAVVA GEBEYMİŞ , HEEEEYYYYY DİE BAGIRIYO 60 YAŞINDA KADIN ahahhaha::) yatsı da epey okudu sana , çok sevindimm , çok sevindik..
cupecake ve sen bugunun en güzellerisiniz .. İKİNİZİ DE ÇOK TEBRİK EDİYORUM,RABBİM KUCAGINIZA ALDIGINIZ GÜNÜ DE GÖSTERSİN CANLARIMM ..
AY İNANAMIYORUM YAA , ALLAHIM NE GÜZEL BİR GÜNNNNNN :) 2 YEGENN :) HARİKAA!!
*deger çok yüksek maaşalllah subhanALLAH , ikiz mii dersinnn balımm
Tesekkurler canim ins sevinebilirim .beklemedeyim ararlar yakinda.
Cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...
hamileyim kızlar
tebrikler canım emanetin seni bir ömür boyu bırakmasın inşallah sakın degerim düşük felan die düşünme çünkü daha 4 gün var maşallah artacak inşşş seninde dondurulmuş embriyoydu demi cnm
ohhhhh ohhhh maşallahhhhhhhhhhhhh
ikizzzlerr geliooo inşş annesi sağlıkla inşşşş cok sevindimm adına cnmm sağlıklı sıhatli gelsinler inşşş
evet canım 2 sana kaçtane
Aminnnnn sağol cnm Aslında tamda sevinemedim 4 gün sonra tekrar yaptırıcam inşallah yükselir...
Benimde dondurulmuş embriiyo cnm 1 tane transfer yaptılar
Kızlar hastanedeyim sonucu bkliorum son 20 dakka
Canımıniçi çok sağol annen de çok sağolsun ellerinden öpüyorum annenin... zaten sizlerin duasıyla oldu bana kim dua ettiyse Rabbim ona ikiz bebekler nasip etsin dualarım seninle ve burdaki bütün arkadaşlarımla Allahım binlerce kez razı olsun annendende sendende çooooooooooookkkkkk sağolun Rabbim sanada bu denemende nasip edicek bütün kalbimle inanıyorum... ben seni çok sevdim canımsın benimmmmmmmm ikizmi diyilmi bilmiyorum tek de olsa olur yeterki sağlıcakla kucağıma alayımmmm.... Rabbim sanada versin Allahımmmmm... senin kalbin o kadar temizki rabbim sanada vericek bu denemende bitanemmmmmmm
Havva canım benim gözün aydın olsun rabbim sağlıklı kucağınada almayı nasip etsinn çok sevindim adına
tebrikler canım emanetin seni bir ömür boyu bırakmasın inşallah sakın degerim düşük felan die düşünme çünkü daha 4 gün var maşallah artacak inşşş seninde dondurulmuş embriyoydu demi cnm
ohhhhh ohhhh maşallahhhhhhhhhhhhh
ikizzzlerr geliooo inşş annesi sağlıkla inşşşş cok sevindimm adına cnmm sağlıklı sıhatli gelsinler inşşş
Amin havva'cım benim amin..şu an sana kitlendim kendimi hiiç dert etmiyorum , bu güzel dualar yerini bulacaktır inşallah.bizim ihtimalimiz cok zor Allah biliyor ya neden saklayayım , bazen tatlı tatlı düşünüyorum sonra vaz geçiyorum.
Şimdi senin ve cupcakelove için cookk sevinme zamanı , inşallah benim için de zamanı gelince sevinecegiz hep birlikte canım..
Şimdiden her gününün aynı heyecanla geçmesini diliyorum bitanem , her gün mutlu haberlerini paylaş bizimle .. Güzel dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelimtatlım benim :):)maaşallah sübhanAllah ..
kesinlikle olumsuz düşünmen yersiz canımm ohh tadınıı çıkar inşş bişecik olmaz tutunmuştur o sana bolcana dinlen
İnşallah cnm tutunmuştur şuan yatıyorum sağolsun yemeği eşim yapacak
Cnm ben fazla takip edemedim ne durumdasın tedavi görüyormusun yoksa beklemedemisin ?
canım benim tutunmasa poziif çıkarmı tabiki tutundu hem benimde kanamam olmuştu hatta sen bana demiştinki canım o tutunma kanamasıdır cupcakelove dedi dersin... demiştin e sendede aynısı oldu işte daha endişe etme bitanem 8. güne göre çok iyi bence değerin 4 gün sonra kimbilir kaç çıkacak... lütfen artık rahatla... darısı diğer arkadaşlarımıza.....annesin sen artık
Amin havva'cım benim amin..şu an sana kitlendim kendimi hiiç dert etmiyorum , bu güzel dualar yerini bulacaktır inşallah.bizim ihtimalimiz cok zor Allah biliyor ya neden saklayayım , bazen tatlı tatlı düşünüyorum sonra vaz geçiyorum.
Şimdi senin ve cupcakelove için cookk sevinme zamanı , inşallah benim için de zamanı gelince sevinecegiz hep birlikte canım..
Şimdiden her gününün aynı heyecanla geçmesini diliyorum bitanem , her gün mutlu haberlerini paylaş bizimle .. Güzel dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelimtatlım benim :):)maaşallah sübhanAllah ..
Derdini veren allah dermanını da verir cnm sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama allahın izniyle hepimiz anne olucaz hepiminizin yüzü gülecek sende güzel haberler alacaksın cnm bizimde sınavımız bu bol bol dua edicez cnm benim allah yardımcımız olsun zor bi süreç...