Dondurulmus embriyo.

Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var :KK43: 12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum:KK43: Allah yardımcımız olsun

cupcakelove canım döndün mü test sonucunu aldın mı? daha gününe çok varmış deger negatif de cıksa hemen üzülme sakın , kanama devam etmiyorsa yerleşme olabilir ..bekleyelim gününü , bak arkadaşımın 4.ayında basaklarından kan boşaldı deli gibi , bitti hersey diye doktora gittik doktor bebekler iyi dedi , herzaman kanama olabilir dedi . çok şaşırmıştık ve 2 ay aralıklı kanama devam etti ama bebeklerle ilgisi yoktu , ben bunlara bir şekilde şahit oldum güzelim , haberlerini bekliyoruz , Rabbim korusun..

Son düzenleme:
Canım burdayımm , çalışamıyorum , heyecanla seni bekliyorum :):) ekrana yapışıkımm bitanemmm :)
Nekadaaarr bekleyecegiiiizzz annesiiiii??

1.30 da inan ellerim titriyo çok korkuyorum Allahım kalbim duracak......internet sayfasından sonuca kendimiz bakıcaz

1.30 da inan ellerim titriyo çok korkuyorum Allahım kalbim duracak......internet sayfasından sonuca kendimiz bakıcaz

AHH okadar iyi anlıyorum ki seni , sakin ol canım , bence hemen bir türk filmi falan izle şöyle en komiginden rahatlatıcı , bu stresi at hemencik , az kaldı inşallah yaradan verdi ise kavuşacaksın cnm , stres yapmıyoruz no panik sakin ..(desem de inanma tırnaklarımı yiyorum şu an haha :) )

cupcakelove canım döndün mü test sonucunu aldın mı? daha gününe çok varmış deger negatif de cıksa hemen üzülme sakın , kanama devam etmiyorsa yerleşme olabilir ..bekleyelim gününü , bak arkadaşımın 4.ayında basaklarından kan boşaldı deli gibi , bitti hersey diye doktora gittik doktor bebekler iyi dedi , herzaman kanama olabilir dedi . çok şaşırmıştık ve 2 ay aralıklı kanama devam etti ama bebeklerle ilgisi yoktu , ben bunlara bir şekilde şahit oldum güzelim , haberlerini bekliyoruz , Rabbim korusun..

Cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...

AHH okadar iyi anlıyorum ki seni , sakin ol canım , bence hemen bir türk filmi falan izle şöyle en komiginden rahatlatıcı , bu stresi at hemencik , az kaldı inşallah yaradan verdi ise kavuşacaksın cnm , stres yapmıyoruz no panik sakin ..(desem de inanma tırnaklarımı yiyorum şu an haha :) )

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ayyyyyyyy güldürdün beni bebeyimmmmm inan hiç sakin olamıyorum heleki bi eşimi görsen yerinde duramıyo

Cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...

yuuuuuuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy ay çok ama çok sevindim Allahımmmmm darısı bana:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...

ayy canımmm gördün mü bakkk süpper işte süper haber buuuu :):):):) yuıkselecek canımmm inşallahh yukselecekkkkk rahat bir nefes all şimdii..
Evet kızlaar varaaann biiiiirrr :):)

Canim rabbim yardimcin olsun insallh korktugun gibi degildir..sen yinede ne olursa olsun test gununde bidaha kan ver canim dua ediyorum.hadi rabbim yuzunu guldursun

Allah razı olsun cnm dualaını eksik etmediğin için çok mutlu ettin beni
Sonucum 38.41 çıktı 4 gün sonra yine yaptırıcam inşallah yükselir
Allahım isteyen herkeze nasip olur inşallahhh tekrara teşekr ederim dua ettin venim için

ayy canımmm gördün mü bakkk süpper işte süper haber buuuu :):):):) yuıkselecek canımmm inşallahh yukselecekkkkk rahat bir nefes all şimdii..
Evet kızlaar varaaann biiiiirrr :):)

Asıl süper olan sizeiniz allah sizden razı olsun inşallah yükselir cnm
Hepimiz anne oluruz inşallahhhhh

Allah razı olsun cnm dualaını eksik etmediğin için çok mutlu ettin beni
Sonucum 38.41 çıktı 4 gün sonra yine yaptırıcam inşallah yükselir
Allahım isteyen herkeze nasip olur inşallahhh tekrara teşekr ederim dua ettin venim için

Ayyyu insallh insallh cok sevindim simsiki tutunsun canim hic birakmasin seni.cok cokkkktebrik ederim darisi basimiza

X