yarın test günüm bakalım ya ağlarım ya gülerim Allahımmmmmmmmm yardım et nolur.....:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Benimde test gunum bakalim ne cikacak .aklima sen geldin emen actim forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın test günüm bakalım ya ağlarım ya gülerim Allahımmmmmmmmm yardım et nolur.....:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var 12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun
Benimde test gunum bakalim ne cikacak .aklima sen geldin emen actim forumu
Canimm uyandim bismillah dedim kalktim...Allahin izniyle hayir haberlerini bekliyoruz...300ya varis,300 ya vedud,300 subhanAllah,300lailahe gonderiyorum senin icin
Allah RAZI OLSUN BEBEYİM BENİİİMMMMMMMM yerim seni....çok heycanlıyız
Canım burdayımm , çalışamıyorum , heyecanla seni bekliyorum :):) ekrana yapışıkımm bitanemmm :)
Nekadaaarr bekleyecegiiiizzz annesiiiii??
kanı verdim geldim imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttt:18::18::18::18::18:
1.30 da inan ellerim titriyo çok korkuyorum Allahım kalbim duracak......internet sayfasından sonuca kendimiz bakıcaz
cupcakelove canım döndün mü test sonucunu aldın mı? daha gününe çok varmış deger negatif de cıksa hemen üzülme sakın , kanama devam etmiyorsa yerleşme olabilir ..bekleyelim gününü , bak arkadaşımın 4.ayında basaklarından kan boşaldı deli gibi , bitti hersey diye doktora gittik doktor bebekler iyi dedi , herzaman kanama olabilir dedi . çok şaşırmıştık ve 2 ay aralıklı kanama devam etti ama bebeklerle ilgisi yoktu , ben bunlara bir şekilde şahit oldum güzelim , haberlerini bekliyoruz , Rabbim korusun..
AHH okadar iyi anlıyorum ki seni , sakin ol canım , bence hemen bir türk filmi falan izle şöyle en komiginden rahatlatıcı , bu stresi at hemencik , az kaldı inşallah yaradan verdi ise kavuşacaksın cnm , stres yapmıyoruz no panik sakin ..(desem de inanma tırnaklarımı yiyorum şu an haha :) )
kanı verdim geldim imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttt:18::18::18::18::18:
Cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...
cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...
İnşallah seninde yüzün güler cnm dua edicem bol bol allah yardımcın olsun
Canim rabbim yardimcin olsun insallh korktugun gibi degildir..sen yinede ne olursa olsun test gununde bidaha kan ver canim dua ediyorum.hadi rabbim yuzunu guldursun
ayy canımmm gördün mü bakkk süpper işte süper haber buuuu :):):):) yuıkselecek canımmm inşallahh yukselecekkkkk rahat bir nefes all şimdii..
Evet kızlaar varaaann biiiiirrr :):)
Allah razı olsun cnm dualaını eksik etmediğin için çok mutlu ettin beni
Sonucum 38.41 çıktı 4 gün sonra yine yaptırıcam inşallah yükselir
Allahım isteyen herkeze nasip olur inşallahhh tekrara teşekr ederim dua ettin venim için
Cnm sonucumu aldım 38.41 çıktı daha dört gün var inşallah herşey yolundadır kat kat yükselir
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız anne oluruz ...