Dondurulmus embriyo.

Ayyyu insallh insallh cok sevindim simsiki tutunsun canim hic birakmasin seni.cok cokkkktebrik ederim darisi basimiza

Allah razı olsun cnm dualarımdasınız çok zor bi süreç allahın izniyle hepimiz mutlu olucaz kavuşucaz bebeklerimize az kaldı

Dunyalarrr guseliiii arkdasmmm havva 12 saatt 1bucuktaaaaa alcakkkk sonucunuuuuu rabbimmmmm nasipppp etti butun yuregimle inaniorummm

İnşallah cnm bende çok isterim iyi sonuç almasını çok zor bi süreç herkez mutlu olsun kimse üzülmesin istiyorum allah yardımcısı olsun bende merakla bekliyorum

cumartesi test günüm bitanem şu lekelenmem falan olduya 2 damlada kan ama artık yok tabi 7. gün olmuştu kan.. o beni çok korkutuyo çok....test yaptırmayada korkuyorum açıkcası

Cnm benimde 8. Gün kan geldi inşallah seninde yerleşme kanamasıdır ....

Çok şükür :)))) maşallah sonucun çok yüksek acaba ikizmi geliyor ne :) hep böyle güzel haberler alırsın inşallah cnm inan çok sevindimm

sağol bebeyim seninkide artıcak ben eminim sen çok erken yaptırdığın için öyle sonuçta hamilesin tadını çıkar

sağol bebeyim seninkide artıcak ben eminim sen çok erken yaptırdığın için öyle sonuçta hamilesin tadını çıkar

Heytttt be. Hakikaten hamilenin ıcıne doguyor. Transferden dönünce denmiştim sana. Hemde ıkız olacak denmiştim. Tebrıkler. Allah tamamına erdırsın. Cupcakelove aenıde tebrık edıyorum. Darısı tüm ısteyenlerın basına.

bnm 11. gnm ilk gnle brlkte 12.gn eşime szi söledm hadi bzde gdelim die tuttrdu nbsam 3 aralık transfer trhm tes trhm pazartesdi

Heytttt be. Hakikaten hamilenin ıcıne doguyor. Transferden dönünce denmiştim sana. Hemde ıkız olacak denmiştim. Tebrıkler. Allah tamamına erdırsın. Cupcakelove aenıde tebrık edıyorum. Darısı tüm ısteyenlerın basına.

çok sağol canım evet demiştin acaba ikizmidir ben tek ede razıyım Rabbim bütün tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarıma nasip etsin bundan sonra onlar için daha çok dua edicem

hamileyim kızlar

ALLAHIM SANA SÜKÜRLER OLSUNN , CANIM KARDEŞİM ÇOK TEBRİK EDİYORUM , RESMEN EKRANA ÇÖKMÜŞTÜM KAHVE ÜSTÜNE KAHVEE İÇİTİM :):) CNM KARDEŞİM ÇOK MUTLU OLDUM , AMA ÇOKKK..DUALARIMIZ TUTTU , İYİ NİYETLERİNİZ SONUNU GÜZEL BULDU , ANNEMİ ARADIM DİYORUM Kİ FORUMDAN ARKADAŞIM VAR YA , HAVVA MI DİYOR :) DEDİM EVET HAVVA GEBEYMİŞ , HEEEEYYYYY DİE BAGIRIYO 60 YAŞINDA KADIN ahahhaha::) yatsı da epey okudu sana , çok sevindimm , çok sevindik..
cupecake ve sen bugunun en güzellerisiniz .. İKİNİZİ DE ÇOK TEBRİK EDİYORUM,RABBİM KUCAGINIZA ALDIGINIZ GÜNÜ DE GÖSTERSİN CANLARIMM ..

AY İNANAMIYORUM YAA , ALLAHIM NE GÜZEL BİR GÜNNNNNN :) 2 YEGENN :) HARİKAA!!

*deger çok yüksek maaşalllah subhanALLAH , ikiz mii dersinnn balımm

Son düzenleme:
hamileyim kızlar

cokkk tebrik ederim canim ALLAH'a sukurler olsun iki guzel haber aldik:emir_bebek::emir_bebek:
degerinde mukemmel masALLAH
sag salim zamaninda hayirla kucaglayin yavrunuzu insALLAH
sonuc bekleyen arkadaslarimizda pozitiflerle gelsinlerr
ALLAH her istiyene nasib etsin bu mutlulugu:KK16:

Son düzenleme:
canım sizin sonuçlar çıkmadımı ayyyyyyyyy kalbim duracakkk çok kötüyüm

Benim daha cikmadi arayacaklar bekliyorum kendim aramaya korkuyorum.. havva senin cok yuksek cikmis tebrikler canim cok guzel bi sonuc .cupcake seninkide 4 gun olmasina ragmen cok guzel tebrikler canim.

cokkk tebrik ederim canim ALLAH'a sukurler olsun iki guzel haber aldik:emir_bebek::emir_bebek:
degerinde mukemmel masALLAH
sag salim zamaninda hayirla kucaglayin yavrunuzu insALLAH
sonuc bekleyen arkadaslarimizda pozitiflerle gelsinlerr
ALLAH her istiyene nasib etsin bu mutlulugu:KK16:

çok sağol bebeyim o kadar mutluyumki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X