arkadaşlar benim de 10 gün sonra dondurulmuş transferim var cok korkuyorm allah korsun çözünme olurken bozunurlar diye 2 tane var cünkübişey sorycam transferden önce embrıyolar ne zaman çözüluyo dışarıda bır gun daha bekletiliyor mu
allah razı olsun sizin kaçınçı gün embriyosuydu kalitesi nasıldı?transfer işlemi için gittiğinizde çözülme işlemine başlıorlar ve hemen transfer yapılıor.. hiç içinizi sıkmayın. bizim tek embriyomuz vardı... şükür o tuttu...
allah en hayırlısı ney ise onu kısmet etsin herkese.. bizimkine 5.gün tam bölünmüş kaliteli denilmişti..allah razı olsun sizin kaçınçı gün embriyosuydu kalitesi nasıldı?
bizimde sebepsiz infertilite canım kanda pozitif keseyi bekliyorum bende merkeze göre ilaçlar değişiyor ama genelde adetin 2. yada 3. günü estrofemle tedaviye başlıyorsun sonra genelde progestan ve cronel jel veriliyor hayırlısı olsunarkadaşlar temmuzda dondurulmuş embryo transferi yaptırcaz braz bilgi edinmek istiyorum yani tutma şansı varmıdır sebepsiz infertilite var bzde ilk deneme negatifti mayısta histeroskopide yaptırdım umarım bu kez tutar..
benimkiler de 5.gün 1.kalite allahın merhametine sınındım benımkilre de ınşallh bişey olmadan çözünurda tutunurlar. Allah sizinkini de hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsinallah en hayırlısı ney ise onu kısmet etsin herkese.. bizimkine 5.gün tam bölünmüş kaliteli denilmişti..
sanırım bana yazdın canm inşallah bakalım sabırla bekliyoruz :) sanada hayırlı doğumlar olur inşallah..Tutar cnm sen içini ferah tut . Hemde taze transferden daha kolay olduğu için başarı şansı daha yüksek bence . Bende donmuşlarla hamile kaldım az kaldı doğuma :)) en ömemli şey moral sakın kendini strese sokma rahat ol olacağına inan . İnşallah tutar yavrunu alırsın sende kucağına
canım ben progestan yüzünden az kalsın felç oluyordum oyüzden progestan almycam bukez sadece jel kullancam yatıp dinlenmem gerekyrdu transfer sonrası fakat iğne yerleri ödem oluturunca çok kötü oldum mide bulantısı halszlik baş ağrısı oyüzden de tutmamış olabilir ilki.. inşallah bukez tutuar hayırlısı hakkımızda...bizimde sebepsiz infertilite canım kanda pozitif keseyi bekliyorum bende merkeze göre ilaçlar değişiyor ama genelde adetin 2. yada 3. günü estrofemle tedaviye başlıyorsun sonra genelde progestan ve cronel jel veriliyor hayırlısı olsun
canım benim dediğim iğne değil küçük hap doktorunla paylaş en iyisini o bilir hayırla kavuş bebeklerinecanım ben progestan yüzünden az kalsın felç oluyordum oyüzden progestan almycam bukez sadece jel kullancam yatıp dinlenmem gerekyrdu transfer sonrası fakat iğne yerleri ödem oluturunca çok kötü oldum mide bulantısı halszlik baş ağrısı oyüzden de tutmamış olabilir ilki.. inşallah bukez tutuar hayırlısı hakkımızda...
benimkiler de 5.gün 1.kalite allahın merhametine sınındım benımkilre de ınşallh bişey olmadan çözünurda tutunurlar. Allah sizinkini de hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin
evet canım o hapıda biliyorum hayırlısı artık bakalım kısmette varsa olur :)canım benim dediğim iğne değil küçük hap doktorunla paylaş en iyisini o bilir hayırla kavuş bebeklerine
Şu an lucrin+estrofem kullanıyorum 1 ekim dondurulmuş lari mi alicam insallahKızlar aranızda Şişli Memorialda dondurulmuş embriyo için transfer yaptıran var mi? Dun kurtaj oldum bebeğimin kalbi atmadi :-(.biraz dinlenip uç dort ay kadar dondurulmuslarla devam etmek istiyorum.nasıl bir yol izleniyor. Hangi ilaçları veriyorlar bilen var mi
canımmmmm sen ne zaman yazmışsın ben anca görüyorum ana sayfada dondurulmuş embriyoyu görünce bakayım dedim senin yazını gördüm :) 12 martta sağlıkla oğlumu kucağımıza aldık su an 6 aylık büyüyor şükür :) kucağımda sürekli sarıp öpüp kokluyorum :) sen neler yaptın canım :)Kızlar neredesiniz kufunder nanaa unbelivable silanaz cupcake kalbimsin adı aklıma gelmeyen kızlar Nasılsınız özledim hepinizi