- 11 Nisan 2015
- 151
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz doğum günümüzü yaptık sayılı gün çok çabuk geçiyor diğer kızlar nasıllar acaba rabbim herkezin kucağını doldursuncanımmmmm sen ne zaman yazmışsın ben anca görüyorum ana sayfada dondurulmuş embriyoyu görünce bakayım dedim senin yazını gördüm :) 12 martta sağlıkla oğlumu kucağımıza aldık su an 6 aylık büyüyor şükür :) kucağımda sürekli sarıp öpüp kokluyorum :) sen neler yaptın canım :)
Biz doğum günümüzü yaptık sayılı gün çok çabuk geçiyor diğer kızlar nasıllar acaba rabbim herkezin kucağını doldursun
Selam kızlar hepinize. Ben konu sahibi. Uzun zaman giremedim. Benimde bebeklerim doğdu fakat çok erken geldiler. 31 haftalık.Sıkıntılı günler geçti biraz. Hepinizi merak ediyordum kader arkadaşlarım. Merakla beklenen günlerle Özlem'lerimize kavuştuk çok şükür. Şimdi iyiyiz ocakta 1.5 yaş olacağız. Zaman ne çabuk geçiyor. Bende hepinizi merak ediyorum ara ara yazın olur mu????bu arada yeni arkadaşların soruları olursa fırsat buldukça cevaplayacağım. Sağlıkla kalın. Allah hepinizin gönlüne göre versin.Biz doğum günümüzü yaptık sayılı gün çok çabuk geçiyor diğer kızlar nasıllar acaba rabbim herkezin kucağını doldursun
Nerde tedavi görüyorsun?bende sadece estrofem kullandım. Özel bir diyet falan yapmadım. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Etkisini bilemem ama protein ağırlıklı beslendim. Şnşallah allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. İnşallah güzel haberlerini buradan alırız.Mrb arkadaslarr bu ay dondurulms embriyo transferm olucak ama rahim duvarımın kalınlasmasnı bekliyolar suanda 6 mm bakalım 2 kere dha gidicem doktora kontrole bakckalar nolursnz bana bişey söleyinnn ne ictnz ne yedinz su rahim duvarı kalınlassn diee bende yapım bi bantlardan jellerden bahsediolar onları söleyn doktorm sadce estrofem werdi ama o yetmicek biliyorm
Bende sadece estoferm kullanıyorum şuanda.özel bir şey bende yapmıyorum,özellikle dikkat ettiğim bişey yok,bakalım hayırlısı haftaya benim transferim inşallahNerde tedavi görüyorsun?bende sadece estrofem kullandım. Özel bir diyet falan yapmadım. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Etkisini bilemem ama protein ağırlıklı beslendim. Şnşallah allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. İnşallah güzel haberlerini buradan alırız.
Nerde tedavi görüyorsun?bende sadece estrofem kullandım. Özel bir diyet falan yapmadım. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Etkisini bilemem ama protein ağırlıklı beslendim. Şnşallah allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. İnşallah güzel haberlerini buradan alırız.
Yapmamada gerek yok. Bende yapmadım ama çok şükür ikiside sımsıkı tutunmuştu. Büyüdüler bile çöm şükür. Olumlu düşünmek ve kendini iyi hissetmek sanırım en etkili ilaç.Bende sadece estoferm kullanıyorum şuanda.özel bir şey bende yapmıyorum,özellikle dikkat ettiğim bişey yok,bakalım hayırlısı haftaya benim transferim inşallah
benim de dondurulmuş transferim bugün 14.gün de etcek mesela duruma göre değişiyor.merhaba arkadaşlar şuan adetimin 2. günü dondurulmuş transferim olacak dr 9. gün çağırdı kan verecekmişim
ne zaman transfer eder sizce 14. mü 17. günmü
anladım canım istanbula gidicem transfer içinde dr 9. gün çağırdı belki gelir yine giderimbenim de dondurulmuş transferim bugün 14.gün de etcek mesela duruma göre değişiyor.
aslında 14 ama sen bilin(dondurulmuş 2 adet 3.gün emb.)arkadaşlar ben transferden sonra 10. günümdeyim ,,, herkesin bekleme süresi 12 gün benim 15 neden olabilir fikri olan
??
kaç saatlik uçak bende uçakla dönücem ama 1 hafta kalıcamYaaa dün transfer oldm gecesi ucaga bindm geldim içimden bi ses tutmadı Diyo we ck üzülüyorm siz kac gn yattınız bi fiil olarak