Dondurulmus embriyo.

Merhabalar benim transferde Arefe gunu olucak nasipse suan estrofem ilk 5gun 1tane 4gun 2tane 5gun 3tane kullanicam baska ilac jel verilmedi..transfer öncesi nelere dikkat etmeliyim..benim ilk denemem olucak yardimci olursaniz sevinirim 24yasindayim heyecanliyim :110:

merhabalar bende bu topiğe geçiş yapabildim zarzorda olsa;-)benim tedavim 9 aydır havuz yöntemiyle devam ediyordu şuana kadar 1 embriyom oldu donduruludu şubat ayında,ok uğraştık 2.yi de bulurmuyuz diye ama olmadı maalesef,dün iptal oldu büyümedi tek yumurtam...bahçecide tedavideyim ben Güvenç beyde,tek embriyomu transfer etmeye karar verdik,cyclo-progynova verdi adet olunca gitcem -yaklaşık 25 gün sonra-banta başlıcaz,şimdi benim tecrübelilerden öğrenmek istediklerim,şu an itibari ile nasıl beslenmeliyim,çay - kahve bırakmalımıyım,ne yiyip ne içeyim?hazırlıklı olayım,2.gün 4 hücreli benim embriyom bu arada,böyle olupta pozitif alan varmı?

canımmmmm sen ne zaman yazmışsın ben anca görüyorum ana sayfada dondurulmuş embriyoyu görünce bakayım dedim senin yazını gördüm :) 12 martta sağlıkla oğlumu kucağımıza aldık su an 6 aylık büyüyor şükür :) kucağımda sürekli sarıp öpüp kokluyorum :) sen neler yaptın canım :)
Biz doğum günümüzü yaptık sayılı gün çok çabuk geçiyor diğer kızlar nasıllar acaba rabbim herkezin kucağını doldursun

Biz doğum günümüzü yaptık sayılı gün çok çabuk geçiyor diğer kızlar nasıllar acaba rabbim herkezin kucağını doldursun

Sizin için çok sevindim. siz denemelerinizi nerde yaptırdınız. Nasıl bir süreç oldu. Ne öneririsiniz? ben evli değilim ama yaşım 40 ve rezervlerim düştüğü için yumurtalarımı dondurtmam gerekiyor.

Selam kızlar hepinize. Ben konu sahibi. Uzun zaman giremedim. Benimde bebeklerim doğdu fakat çok erken geldiler. 31 haftalık.Sıkıntılı günler geçti biraz. Hepinizi merak ediyordum kader arkadaşlarım. Merakla beklenen günlerle Özlem'lerimize kavuştuk çok şükür. Şimdi iyiyiz ocakta 1.5 yaş olacağız. Zaman ne çabuk geçiyor. Bende hepinizi merak ediyorum ara ara yazın olur mu????bu arada yeni arkadaşların soruları olursa fırsat buldukça cevaplayacağım. Sağlıkla kalın. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Mrb arkadaslarr bu ay dondurulms embriyo transferm olucak ama rahim duvarımın kalınlasmasnı bekliyolar suanda 6 mm bakalım 2 kere dha gidicem doktora kontrole bakckalar nolursnz bana bişey söleyinnn ne ictnz ne yedinz su rahim duvarı kalınlassn diee bende yapım bi bantlardan jellerden bahsediolar onları söleyn doktorm sadce estrofem werdi ama o yetmicek biliyorm :KK43:

Mrb arkadaslarr bu ay dondurulms embriyo transferm olucak ama rahim duvarımın kalınlasmasnı bekliyolar suanda 6 mm bakalım 2 kere dha gidicem doktora kontrole bakckalar nolursnz bana bişey söleyinnn ne ictnz ne yedinz su rahim duvarı kalınlassn diee bende yapım bi bantlardan jellerden bahsediolar onları söleyn doktorm sadce estrofem werdi ama o yetmicek biliyorm :KK43:
Nerde tedavi görüyorsun?bende sadece estrofem kullandım. Özel bir diyet falan yapmadım. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Etkisini bilemem ama protein ağırlıklı beslendim. Şnşallah allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. İnşallah güzel haberlerini buradan alırız.

Nerde tedavi görüyorsun?bende sadece estrofem kullandım. Özel bir diyet falan yapmadım. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Etkisini bilemem ama protein ağırlıklı beslendim. Şnşallah allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. İnşallah güzel haberlerini buradan alırız.
Bende sadece estoferm kullanıyorum şuanda.özel bir şey bende yapmıyorum,özellikle dikkat ettiğim bişey yok,bakalım hayırlısı haftaya benim transferim inşallah

Cnm ben kıbrısta görüyorum tedavimi 2 dondurulmusum war bu ay 2. Ayım gitmem lazım gidemiyorm rahim duvarım kalınlasmıo :KK43: cuma kontrolm war yine bakalm kac mm olcak 6 nn üstne cıkar ins suanda 6 ydı ay deliricem yaaa sormadıgm doktor kalmadı ekstra bişi yapabilirmym die estrofem diolar sadce ama yk bence onn etkisi ya gcen ay 5 mm di

Bende sadece estoferm kullanıyorum şuanda.özel bir şey bende yapmıyorum,özellikle dikkat ettiğim bişey yok,bakalım hayırlısı haftaya benim transferim inşallah
Yapmamada gerek yok. Bende yapmadım ama çok şükür ikiside sımsıkı tutunmuştu. Büyüdüler bile çöm şükür. Olumlu düşünmek ve kendini iyi hissetmek sanırım en etkili ilaç.

merhaba arkadaşlar şuan adetimin 2. günü dondurulmuş transferim olacak dr 9. gün çağırdı kan verecekmişim
ne zaman transfer eder sizce 14. mü 17. günmü

Dondurulmuş 3.gün embriyosu ile transfere girdim ,, transferimin 9. Günündeyim bitmek bilmeyen bir tevekkülle beklemeye çalışıyorum buralarda başkalarının hikayelerini okuyorum bazen korkuyorum bazen umutlanıyorum hepşmiz için hayırlı olan olsun

(dondurulmuş 2 adet 3.gün emb.)arkadaşlar ben transferden sonra 10. günümdeyim ,,, herkesin bekleme süresi 12 gün benim 15 neden olabilir fikri olan
??

yapmadım idrar testi ile öğrenmek istemiyorum çünkü cevap değil sorulama :KK43: idrarda var görünüp kötü kan sonucu almak çok korkunç geliyo bana ne biliiim karışıkkkk duygula işte ama bi yanım yap diyo tabii kendi içimde kendime direniyorum ::)

Yaaa dün transfer oldm gecesi ucaga bindm geldim içimden bi ses tutmadı Diyo we ck üzülüyorm siz kac gn yattınız bi fiil olarak

Yaaa dün transfer oldm gecesi ucaga bindm geldim içimden bi ses tutmadı Diyo we ck üzülüyorm siz kac gn yattınız bi fiil olarak
kaç saatlik uçak bende uçakla dönücem ama 1 hafta kalıcam
çok takılma Allah ol dedikten sonra herşey boş
kaçıncı denemen kaç tane kondu

X