Dondurulmus embriyo.

arkadaşlar temmuzda dondurulmuş embryo transferi yaptırcaz braz bilgi edinmek istiyorum yani tutma şansı varmıdır sebepsiz infertilite var bzde ilk deneme negatifti mayısta histeroskopide yaptırdım umarım bu kez tutar..

Tutar cnm sen içini ferah tut . Hemde taze transferden daha kolay olduğu için başarı şansı daha yüksek bence . Bende donmuşlarla hamile kaldım az kaldı doğuma :)) en ömemli şey moral sakın kendini strese sokma rahat ol olacağına inan . İnşallah tutar yavrunu alırsın sende kucağına

arkadaşlar benim de 10 gün sonra dondurulmuş transferim var cok korkuyorm allah korsun çözünme olurken bozunurlar diye 2 tane var cünkü:KK17::KK17: bişey sorycam transferden önce embrıyolar ne zaman çözüluyo dışarıda bır gun daha bekletiliyor mu

arkadaşlar benim de 10 gün sonra dondurulmuş transferim var cok korkuyorm allah korsun çözünme olurken bozunurlar diye 2 tane var cünkü:KK17::KK17: bişey sorycam transferden önce embrıyolar ne zaman çözüluyo dışarıda bır gun daha bekletiliyor mu

transfer işlemi için gittiğinizde çözülme işlemine başlıorlar ve hemen transfer yapılıor.. hiç içinizi sıkmayın. bizim tek embriyomuz vardı... şükür o tuttu...

arkadaşlar temmuzda dondurulmuş embryo transferi yaptırcaz braz bilgi edinmek istiyorum yani tutma şansı varmıdır sebepsiz infertilite var bzde ilk deneme negatifti mayısta histeroskopide yaptırdım umarım bu kez tutar..
bizimde sebepsiz infertilite canım kanda pozitif keseyi bekliyorum bende merkeze göre ilaçlar değişiyor ama genelde adetin 2. yada 3. günü estrofemle tedaviye başlıyorsun sonra genelde progestan ve cronel jel veriliyor hayırlısı olsun

allah en hayırlısı ney ise onu kısmet etsin herkese.. bizimkine 5.gün tam bölünmüş kaliteli denilmişti..
benimkiler de 5.gün 1.kalite allahın merhametine sınındım benımkilre de ınşallh bişey olmadan çözünurda tutunurlar. Allah sizinkini de hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin

Banada 3embriyo 5.gun olanından transfer edilmişti hiçbiri tutunmadı duşuk yapmıştm ilkinde ondan olabilir mi yada dondurulmuş bana gelmiyor :KK43:

Tutar cnm sen içini ferah tut . Hemde taze transferden daha kolay olduğu için başarı şansı daha yüksek bence . Bende donmuşlarla hamile kaldım az kaldı doğuma :)) en ömemli şey moral sakın kendini strese sokma rahat ol olacağına inan . İnşallah tutar yavrunu alırsın sende kucağına
sanırım bana yazdın canm inşallah bakalım sabırla bekliyoruz :) sanada hayırlı doğumlar olur inşallah..

bizimde sebepsiz infertilite canım kanda pozitif keseyi bekliyorum bende merkeze göre ilaçlar değişiyor ama genelde adetin 2. yada 3. günü estrofemle tedaviye başlıyorsun sonra genelde progestan ve cronel jel veriliyor hayırlısı olsun
canım ben progestan yüzünden az kalsın felç oluyordum oyüzden progestan almycam bukez sadece jel kullancam yatıp dinlenmem gerekyrdu transfer sonrası fakat iğne yerleri ödem oluturunca çok kötü oldum mide bulantısı halszlik baş ağrısı oyüzden de tutmamış olabilir ilki.. inşallah bukez tutuar hayırlısı hakkımızda...

canım ben progestan yüzünden az kalsın felç oluyordum oyüzden progestan almycam bukez sadece jel kullancam yatıp dinlenmem gerekyrdu transfer sonrası fakat iğne yerleri ödem oluturunca çok kötü oldum mide bulantısı halszlik baş ağrısı oyüzden de tutmamış olabilir ilki.. inşallah bukez tutuar hayırlısı hakkımızda...
canım benim dediğim iğne değil küçük hap doktorunla paylaş en iyisini o bilir hayırla kavuş bebeklerine :KK66:

arkadaşlar selamınaleyküm benim pazartesi dondurulmuş transferim var doktor bana günde üç defa estrofem verdi hap bi de progesteron verdi fitil olarak kullanıyorum o da günde üç defa bişey sorucaktım pazartesi transferden önce kan tahlili yapılıyor mu çünkü kan degerleri önemliymiş diye duymuştum?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile simdi 11 aylık bir oglum var bir adet dondurulmuş 3. Gun embriyom var ve onun transferini yaptırmak istiyorum bu sene 2. Sene oldudonduralı.fazla beklemesinin bir zarar-ı var mi sizce ben seneye transfer yaptırmak istiyorum cunku.tutmaolasılığını etkiler mi?

Kızlar aranızda Şişli Memorialda dondurulmuş embriyo için transfer yaptıran var mi? Dun kurtaj oldum bebeğimin kalbi atmadi :-(.biraz dinlenip uç dort ay kadar dondurulmuslarla devam etmek istiyorum.nasıl bir yol izleniyor. Hangi ilaçları veriyorlar bilen var mi

Kızlar aranızda Şişli Memorialda dondurulmuş embriyo için transfer yaptıran var mi? Dun kurtaj oldum bebeğimin kalbi atmadi :-(.biraz dinlenip uç dort ay kadar dondurulmuslarla devam etmek istiyorum.nasıl bir yol izleniyor. Hangi ilaçları veriyorlar bilen var mi
Şu an lucrin+estrofem kullanıyorum 1 ekim dondurulmuş lari mi alicam insallah

doktorum regliyle beraber ilaç kullanmamı söyledi eylüldeki ilacım 21 gün ekimde ise farklı bi ilaç 10 gün kullanıp 11ci gün muayneye geleceksin 4 - 5 gün sonra transfer dedi, ekimde dondurulmuşlarla 2. denememi yapacağım arkadaşlar hayırlısı

Kızlar neredesiniz kufunder nanaa unbelivable silanaz cupcake kalbimsin adı aklıma gelmeyen kızlar Nasılsınız özledim hepinizi
canımmmmm sen ne zaman yazmışsın ben anca görüyorum ana sayfada dondurulmuş embriyoyu görünce bakayım dedim senin yazını gördüm :) 12 martta sağlıkla oğlumu kucağımıza aldık su an 6 aylık büyüyor şükür :) kucağımda sürekli sarıp öpüp kokluyorum :) sen neler yaptın canım :)

X