Canim olsun cok sukurki bu haftalara geldik, kilolarida iyi Masalllah bende keisnlikle olcumlere guvenmiyorum oglundada dedikleri kilodan 350gr eksik dogmustu. Bende sali gittim doktora hersey yolunda biri 2500 digeri 2300 birbirini yakalamislar dedi ama geneli hep dusuk doguyolar denieln kilodan. 3 haftamiz kaldi 1 Ekim yada 3 Ekim olcak sezeryan. Sutunun 3.gun gelmesi normal canim aman benden sana bir dost tavsiyesi tatlim emzirmeye calisir aman ac kalir sagayim vereyim biberonla deme sakin, ben o hatayi yaptim ilk baslar sagmak kolay gelior ama sonra cok zor oluyor , hasir gosgsunden sicacik sicak tenin dokunup icsinler ins. Bende cok korkuyorum kucuk dogduklari icin emme refkekslerinin daha gelismemis olmasindan o yuzden ins. Bir aksillik cikmazda 38.haftaya kadar giderim. Sut yapmak icin 1 yil anne sutu vermis biri olarak , uyku uyku uyku ve bol bol sivi canim firsat buldukca kestir inanki uykunuj yapti sutu hicbirsey yapmiyor! Un kurabiyesi tatlim ye,ustune uc bardak su ic vur kafayi 1 saat yat sut patlamasi yasa :) helva da guzel sut yapar derler. Rezene cayi ic gazli birsey yedinde veya gunde 1 kes ici kari var zarari yok! ALLAH YAR ve yardimcin olsun sen en zoru basradin kucagina aldin gerisi zaman ve sabir birde bebeklerini tanidikca hayat daha da kolaylascak. Sakin hemsire o bu lafina bakip saat ile emzirme bol bol ve SIK Sik emzir bebisleri , topac olsunlar 1 kac ayaa[/QUOTE
Canim cok sagol tavsiyelerin icin
Uyku kismi malesef zor hic firsat olmuyor biri bitiyor digeri basliyor 3 haftadir bölük bölük uyumaktan yorgun düstüm valla 1 bebis olsaymis kolaymis ama 2 bebis cok zormus tam uyudular diyorum ikisi birden basliyor cok sukur annem yanimda da yardimi cok oluyor. Senin isin daha zor oglunda var insallah sessiz sakin bol uyuyan bebisler olurlar.. Emzirme konusu cok skintili sutum cok az mecburen mama veriyorum cok alistilar mamaya ve biberona. Bu arada senin bebisler nasil dogum ne zaman? Hayirli haberlerini bekliyorum Rabbim yardimcin olsun