Dondurulmus embriyo.

O zaman sanslisin =) Benimkide biri taa 22. haftada göstermisti cinsiyetini, ikiz bebeklerden biri mutlaka sakaci oluyor sanirim =)) Magnezyum almaya basladin mi canim eger kullanmiyosan baslaman gerekiyor sanirim bana doktorum cok erken baslamisti gercekten de faydasi oluyor cogu seye..

Anladim canim hayirlisi olsun hakkimizda bebeklerimiz sagsalim saglikla dogsunlarda nasil olursa olsun önemli olan onlarin sagligi tabiki.. Ama normal dogumunda güzel yanlari cok sezeryan sonucta operasyon,iyilesme süresi daha uzun oluyor ama bilemeyiz tabi sartlar o zaman neyi gerektirir..

Slm anne adaylari insallh hepimiz mutlu sona ulasiriz bnde 10 gune kdar agrilarim oldu ama iki gndur bise issetmiorum gayet rahat hareket ediorum hic bi belirti yok gibi idrar testi yaptim sonuc negatif yine tek cizgi canim cok sikildi persmbe kan testi var insallh bi mucize olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hayırlı olsun .bebeğin sana sımsıkı sarılsın inşallah

canım daha varmış erken yapmışsın belki geç dönlenmiş olabilir canını sıkma lütfen

canım hayırlı olsun .bebeğin sana sımsıkı sarılsın inşallah

canım daha varmış erken yapmışsın belki geç dönlenmiş olabilir canını sıkma lütfen

Insallh dedigin gibi olur ara ara bi agri vuruyo gecio ama tutunmustur belki die bi umut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun. Rabbim kullarına dert verirmiş sınamak için. Hep birlikte bir sınavdan geçiyoruz.
İsyan etmeden sabredeceğiz. Hayırlısı ile hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah

slm dondurulmuşları kullanmak için adet dönemimi bekliyorum 20 si gibi. başlamadan önce dikkat etmem gereken ya da kullanmam gereken bi şeyler var mı kullandığınız ilaç isimlerini yazar mısınız? dr testleri yapmayacak (gen pıhtılaşmayı hg) ben ısrar edersen yapacak gibi bende zaman kaybetmek istemiyorum sonuçları geç çıkıyormuş. doğru karar vermiş miyim sizce .

Tabiki iyi yapmışsın sende benim gibi bide özelde tedavi goruyorsan doktorlarin pek umrunda değil pihtilasma bende kendi kendime yaptirdim simdi sonucu bekliyorum sonuç bayrama çıkacak merakla bekliyorum bende hepsine baktordim tiroid trombofili hemofili kansızlık vs hepsi işte en azindan sebebimizi biliriz ona göre tedavi uygulatiriz ben artik inşallah bi sebebi olurda tedavisini olurum diye dua ediyom çünkü sebepsiZ olmasi çok kötü bişey

Bunları sigorta karşılıyor mu? Benim sigortam yokta,normal fiyatı ne kadar onu merak ediyorum?

canım ikinci çizgiyi gördüysen harika :) inşallah kanda da görürsün bebişini :)

canım sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :) canım clexane benim de canımı acıtıyor :) yakıyor biraz :) katlanacağız kuzular için :)

arkadaşlar donmuş tedavinizde estrofem kullanırken hiper tansiyon probleminiz oldumu benim 20/10 a çıkıyo

canım ben hep kullanıyorum :) hiç sıkıntı olmadı canım :)

Slm dün gittim ve alt taraf agrilarindan dolayı hastanede yattm ve bugun ciktim idrar yolu enfexyonu varmış bu testlerde çıkmadı ama gizlenebiliormus bilginiz olsun.bugun ciktim ve iyiyim cok sukur.bu arada bebegin biride kızmış cok sevindim.magnezyuma gelince henuz bisey kullanmıyorum. Kaldiyum ve magnezyum degerlerine bakilmis testte ama desteğe baslanmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…