arkadaşlar donmuş tedavinizde estrofem kullanırken hiper tansiyon probleminiz oldumu benim 20/10 a çıkıyo
Evet haftada 2 gittiğim oluyor.doktor arkadaşım olduğundan dayanıyor bana yoksa kapi önüne koyacak. Biri kesin olarak erkek dedi diğeri göstermedi. Ctesi gittim yoktu ista yarin yine gitcem su sabah kramplarini flnda soracam.
Dogum nasil olcak bilmiyorum, bu hafta doktorla konuscaz,benim sezeryanin ustunden 2.5 yil gecti,tekrar mecburi sezeryanmi der, normal dogummu der bilmiyorum. Ama benim doktor kesin normal der gibime geliyor, ama ben kendi sancin ile degil suni sanci ile denedij bide acilma olmadi hopp bi daha seseyan oluesa diye cekiniyorum.ondan belki yuksek ihtimal sezeryan olcam yine
Slm anne adaylari insallh hepimiz mutlu sona ulasiriz bnde 10 gune kdar agrilarim oldu ama iki gndur bise issetmiorum gayet rahat hareket ediorum hic bi belirti yok gibi idrar testi yaptim sonuc negatif yine tek cizgi canim cok sikildi persmbe kan testi var insallh bi mucize olur
Merhaba arkadasim....seninle ayni durumdayim persmbe kan testim var ve ben gene olmayacak diye korkmaya basladim gunler gecmiyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsn.🙏
Merhaba tekrar.. Bu ay nihayet normal siklus takibiyle hic ilac kullanmadan transfer oncesi 5 sabah sadece crinone jel ile bu cumartesi transfer yapildi. Benim yumurtular baskilanmiyordu takiple ilerledik.
Sonuc bekleyen herkese simdiden bol sans diliyorum. Umarimpozitif ve saglikli ilerleyecek hamilelikler dileyen herkesi bulur.
Genetik testte az da olsa kan pihtilasmasi ciktgi icin 0.2 doz clexane kullaniyorum. İgne fobim var ama bu ondan mi bilmem cok ama cok aciyor. Kullanan var mi? Hemsire mi yanlis yapti? Aglamaktan kasmaktan helak olsum
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım daha varmış erken yapmışsın belki geç dönlenmiş olabilir canını sıkma lütfenSlm anne adaylari insallh hepimiz mutlu sona ulasiriz bnde 10 gune kdar agrilarim oldu ama iki gndur bise issetmiorum gayet rahat hareket ediorum hic bi belirti yok gibi idrar testi yaptim sonuc negatif yine tek cizgi canim cok sikildi persmbe kan testi var insallh bi mucize olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm anne adaylari insallh hepimiz mutlu sona ulasiriz bnde 10 gune kdar agrilarim oldu ama iki gndur bise issetmiorum gayet rahat hareket ediorum hic bi belirti yok gibi idrar testi yaptim sonuc negatif yine tek cizgi canim cok sikildi persmbe kan testi var insallh bi mucize olur
Merhaba arkadasim....seninle ayni durumdayim persmbe kan testim var ve ben gene olmayacak diye korkmaya basladim gunler gecmiyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsn.🙏
Amin insallh bndede olmamis gbi bi duygu var 2.gunluk emriyo transfer edildi herkez 5.gnukler daha iyi oluyo diolar ama nebiliyim yinede olmustur insallh die umut ediorum
canım hayırlı olsun .bebeğin sana sımsıkı sarılsın inşallah
canım daha varmış erken yapmışsın belki geç dönlenmiş olabilir canını sıkma lütfen
evet cnm benımkıelrıde çifter dondurdular maalesef 1 tane koydururrbılıcem bende.
olsun Allah nasip eder öyle de hiç canını sıkma sen.
benım bu aykı transfer iptal oldu progesteronum yuksek çıktı ,
diğer aya kaldım yani..
herşeyde vardır bir hayır..
4. adetımle başlamış olucam bu durumda.
Amin insallh bndede olmamis gbi bi duygu var 2.gunluk emriyo transfer edildi herkez 5.gnukler daha iyi oluyo diolar ama nebiliyim yinede olmustur insallh die umut ediorum
Benim 3.denemem. dondurulmuslarla devam ediyorum iki tane blastokist transfer edildi.ilkinde cok ama cok umutluydum ikincide umudum yoktu hep tek embriyo transferiydi bu sefer iki tane umutlanmaliyim bunda bile karamsarim😔😔😔 hakkimizda hayirlisi..
Bu kadar vefakar ve fedakar inslar vars aetrafinda rabbim, tez zamand butun hepinizin emeginin karsiligi olarak su mubarek gunlerde bebek veya bebeklerinizi kucaginiza alamayi ansip etsin ins.
Tabiki iyi yapmışsın sende benim gibi bide özelde tedavi goruyorsan doktorlarin pek umrunda değil pihtilasma bende kendi kendime yaptirdim simdi sonucu bekliyorum sonuç bayrama çıkacak merakla bekliyorum bende hepsine baktordim tiroid trombofili hemofili kansızlık vs hepsi işte en azindan sebebimizi biliriz ona göre tedavi uygulatiriz ben artik inşallah bi sebebi olurda tedavisini olurum diye dua ediyom çünkü sebepsiZ olmasi çok kötü bişeyslm dondurulmuşları kullanmak için adet dönemimi bekliyorum 20 si gibi. başlamadan önce dikkat etmem gereken ya da kullanmam gereken bi şeyler var mı kullandığınız ilaç isimlerini yazar mısınız? dr testleri yapmayacak (gen pıhtılaşmayı hg) ben ısrar edersen yapacak gibi bende zaman kaybetmek istemiyorum sonuçları geç çıkıyormuş. doğru karar vermiş miyim sizce .
Tabiki iyi yapmışsın sende benim gibi bide özelde tedavi goruyorsan doktorlarin pek umrunda değil pihtilasma bende kendi kendime yaptirdim simdi sonucu bekliyorum sonuç bayrama çıkacak merakla bekliyorum bende hepsine baktordim tiroid trombofili hemofili kansızlık vs hepsi işte en azindan sebebimizi biliriz ona göre tedavi uygulatiriz ben artik inşallah bi sebebi olurda tedavisini olurum diye dua ediyom çünkü sebepsiZ olmasi çok kötü bişey
Kizlar donmus emriyo ile anne oldum cok sukur
Arkadaşlar ağlaya ağlaya transferin 5. Gününe ulaştım :)) 3. Ve 4. Günler tek taraflı kasık ağrılarım haricinde birşey yoktu. Bugün çıkmayacağını bile bile idrar testi yaparak bozuk olan psikolojimin sınırlarını daha da zorladım :) ama yarım saat sonra hayalet bir çizgi gördüm. Bu kadar erken çıkmaz biliyorum ama umut etmekte güzel :) transferden son gün sayan arkadaşlar inşallah bebişlerimiz bize tutunur🙏
Merhaba tekrar.. Bu ay nihayet normal siklus takibiyle hic ilac kullanmadan transfer oncesi 5 sabah sadece crinone jel ile bu cumartesi transfer yapildi. Benim yumurtular baskilanmiyordu takiple ilerledik.
Sonuc bekleyen herkese simdiden bol sans diliyorum. Umarimpozitif ve saglikli ilerleyecek hamilelikler dileyen herkesi bulur.
Genetik testte az da olsa kan pihtilasmasi ciktgi icin 0.2 doz clexane kullaniyorum. İgne fobim var ama bu ondan mi bilmem cok ama cok aciyor. Kullanan var mi? Hemsire mi yanlis yapti? Aglamaktan kasmaktan helak olsum
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar donmuş tedavinizde estrofem kullanırken hiper tansiyon probleminiz oldumu benim 20/10 a çıkıyo
canım kızımda benim 3. gün embriyosu idi ikiz tutmuştu 10. gün test yapmıştım çoooooooooook silik görünmüştü :) canım yani çıkmayabilir :) inşallah tutunmuştur yavruların ve persembe güzel haberlerini alırız inşallah :)
Kizlar donmus emriyo ile anne oldum cok sukur
canım maşallahbir ömür sağlıkla büyütürsün kuzunu inşallah :)
O zaman sanslisin =) Benimkide biri taa 22. haftada göstermisti cinsiyetini, ikiz bebeklerden biri mutlaka sakaci oluyor sanirim =)) Magnezyum almaya basladin mi canim eger kullanmiyosan baslaman gerekiyor sanirim bana doktorum cok erken baslamisti gercekten de faydasi oluyor cogu seye..
Bunları sigorta karşılıyor mu? Benim sigortam yokta,normal fiyatı ne kadar onu merak ediyorum?