Dondurulmus embriyo.

Tutunma lekelenmesi olmadi bende. Lekelenme Olmadan da hamile olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tutunma lekelenmesi olmadi bende. Lekelenme Olmadan da hamile olan var mi

canım benim tutunma lekelenmem olmadı iki kere tuttu ikisinde de :)

Transferi gerceklesip kan testi icin gun sayanlar nerdesiniz neler yapiyosunuz.benim 1. Gun bitti bol bol dinleniyorum ve kitap okuyorum.nasil gecicek bu oniki gun.insallah hepimizin sonucu cok cok guzel olur...

canım allahım yardımcın olsun :) 3 günü bitir :) eşinle akşamları birkaç saatliğine bir yerlere oturmaya gidebilirsiniz yormadan :) kafan dağılır hem :)

hatırladım canım.gözün aydın çok sevindim allah kucağındada göstermeyi nasip etsin.sende rahim ağzı yetmezliği varmı.muhakkak onada baktır.bu seferki tüp bebek dondurulmuşlamı denedin? aşamaları nasıl oluyor.tekmi iki tanemi konuldu.çok soru sordum kusura bakma

yok canım ne kusuru :) birbirimize destek için buradayız :) canım donmuş tedavimde tutmadı :) bu sıfırdan yapıldı :) tek embriyo kondu ikiz olmasın diye (drum korkuyor ve bende erken doğum tehlikesinden) :) canım keseyi ve pıt pıtları görelim 12. hafta gibi rahme dikiş atacakmış :) allahım ne nasip ederse o oluyor canım hayırlısı olsun inşallah :)

P.be günü transferim oldu bugün 2. Gün
zaman gecmiyor. Sürekli yatiyorum. Annem ve eşim bakıyor bana..
Bazen hicbirsey düşünmeden internette oyun oynuyorum bazen tv izliyorum bazen yaa yine tutmazsa deyip duygulaniyorum. Sürekli dua ediyorum. Bebislerim sıkı sıkı tutunun diyorum. 10 gün böylece geçecek

canım sürekli yatma :) evin içinde dolan kendini yormadan :) rahimde kan dolaşımının desteklenmesi lazım :)

Bende de şuan lekelenme yok cok şükür.boyum uzun ama biraz kilolu girdim bu işe bende de nefes darlığı oluyor ve ayaklarım şişti şimdiden. Allah yardımcımız olsun.

Amin canim, bende kilolu degil hatta zayifim 1 hafta nefra darligi cektim ne oluyor yaa oldum ama gecti kwndiliginden cok sukur. Dis eti kanamasida oluyorum bazen, burnumdan bir ekz az kan geldi hepsi normal ,

Kafunder canim senin donmuslarinin tutmama sebebi neydi bende çok kararsızim donmusla devam etsemmi diye :KK17:

Dogum nasil olcak bilmiyorum, bu hafta doktorla konuscaz,benim sezeryanin ustunden 2.5 yil gecti,tekrar mecburi sezeryanmi der, normal dogummu der bilmiyorum. Ama benim doktor kesin normal der gibime geliyor, ama ben kendi sancin ile degil suni sanci ile denedij bide acilma olmadi hopp bi daha seseyan oluesa diye cekiniyorum.ondan belki yuksek ihtimal sezeryan olcam yine

canım benim tutunma lekelenmem olmadı iki kere tuttu ikisinde de :)

canım allahım yardımcın olsun :) 3 günü bitir :) eşinle akşamları birkaç saatliğine bir yerlere oturmaya gidebilirsiniz yormadan :) kafan dağılır hem :)

yok canım ne kusuru :) birbirimize destek için buradayız :) canım donmuş tedavimde tutmadı :) bu sıfırdan yapıldı :) tek embriyo kondu ikiz olmasın diye (drum korkuyor ve bende erken doğum tehlikesinden) :) canım keseyi ve pıt pıtları görelim 12. hafta gibi rahme dikiş atacakmış :) allahım ne nasip ederse o oluyor canım hayırlısı olsun inşallah :)

canım sürekli yatma :) evin içinde dolan kendini yormadan :) rahimde kan dolaşımının desteklenmesi lazım :)

Jeli sıktıktan sonra geziyorum onun dışında genelde uzaniyorum.annem yataktan kalkarken karnımi kasiyorum diye bile kızıyor. Esofmanimi bile annem degisiyor egilmeyeyim diye. Esim dış kapı sert itip kasilmayayim diye kendi aciyor işim çok zor.

Kafunder canim senin donmuslarinin tutmama sebebi neydi bende çok kararsızim donmusla devam etsemmi diye :KK17:

canım ben bebğimi kaybetmiştim psikolojim iyi değildi :KK43: canım donmuşlaarını dene bence :) zamanı gelmiştir inşallah :) yüzün güler canımmmmmmmmmmmmmm :):KK16::KK16:

Jeli sıktıktan sonra geziyorum onun dışında genelde uzaniyorum.annem yataktan kalkarken karnımi kasiyorum diye bile kızıyor. Esofmanimi bile annem degisiyor egilmeyeyim diye. Esim dış kapı sert itip kasilmayayim diye kendi aciyor işim çok zor.

canım :) allahım yardımcın olsun :) işin zoooooooor :) inşallah sıkı sıkı tutunmuştur kuzun veya kuzuların canım :)

canım ben bebğimi kaybetmiştim psikolojim iyi değildi :KK43: canım donmuşlaarını dene bence :) zamanı gelmiştir inşallah :) yüzün güler canımmmmmmmmmmmmmm :):KK16::KK16:

canım :) allahım yardımcın olsun :) işin zoooooooor :) inşallah sıkı sıkı tutunmuştur kuzun veya kuzuların canım :)

Inşallah
Normalde yerinde duramayan sürekli kosturan çalışan hastayken bile işe giden biriyken şimdi kuzu kuzu ne deseler yapiyorum. Yoksa birşey olacak diye suçluluk duyuyorum. Ooffff

Ben 4.aya girecem nerdeyse hala öyleyim. Cok zor ama alisiosun birilerinin bakmasina, temizliği yemeği birinin yapmasina benim isim senden cok yorucudur emin ol ama Allah verio sabrini.hoc eve girmezken simdi evden çıkamıyorum.

Bu kadar vefakar ve fedakar inslar vars aetrafinda rabbim, tez zamand butun hepinizin emeginin karsiligi olarak su mubarek gunlerde bebek veya bebeklerinizi kucaginiza alamayi ansip etsin ins.

Inşallah
Normalde yerinde duramayan sürekli kosturan çalışan hastayken bile işe giden biriyken şimdi kuzu kuzu ne deseler yapiyorum. Yoksa birşey olacak diye suçluluk duyuyorum. Ooffff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

Onlari mutlu ederken kendinide kasma ve ne kadar sansli oldugunu ve bebegininde bu sansli alieye katilcsni dusun, nasipte varsa olur tatlim herseye hazirlikli ol,duani hic eksik etme. .bu embriyilar surhaide.su degilki ters cevirince dokulsun, tutanamasin. Ona can verecek olan yaradan, biz sadece elimizden geldince dikkat ve tedbir ile davrancaz sadece

Inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

Onlari mutlu ederken kendinide kasma ve ne kadar sansli oldugunu ve bebegininde bu sansli alieye katilcsni dusun, nasipte varsa olur tatlim herseye hazirlikli ol,duani hic eksik etme. .bu embriyilar surhaide.su degilki ters cevirince dokulsun, tutanamasin. Ona can verecek olan yaradan, biz sadece elimizden geldince dikkat ve tedbir ile davrancaz sadece

Teşekkür ederim.
Kötüyü düşünmek istemiyorum. Sürekli dua ediyorum tek siginagim tek güç dua.

Arkadaşlar ağlaya ağlaya transferin 5. Gününe ulaştım :)) 3. Ve 4. Günler tek taraflı kasık ağrılarım haricinde birşey yoktu. Bugün çıkmayacağını bile bile idrar testi yaparak bozuk olan psikolojimin sınırlarını daha da zorladım :) ama yarım saat sonra hayalet bir çizgi gördüm. Bu kadar erken çıkmaz biliyorum ama umut etmekte güzel :) transferden son gün sayan arkadaşlar inşallah bebişlerimiz bize tutunur🙏

Arkadaşlar ağlaya ağlaya transferin 5. Gününe ulaştım :)) 3. Ve 4. Günler tek taraflı kasık ağrılarım haricinde birşey yoktu. Bugün çıkmayacağını bile bile idrar testi yaparak bozuk olan psikolojimin sınırlarını daha da zorladım :) ama yarım saat sonra hayalet bir çizgi gördüm. Bu kadar erken çıkmaz biliyorum ama umut etmekte güzel :) transferden son gün sayan arkadaşlar inşallah bebişlerimiz bize tutunur🙏

Cokk sevindim canim ya ne kadar erken belli olmus ayy simdi bende heycanlandim benim üçüncü gün bende mi denesem acaba 2 gun sonra. Bende cok hafif sol tarafimda kasik agrisi var baska hic bir sikayetim yok allah hepimizin yüzünü guldursun kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah

canım kendini bu kadar üzme evet çok zor bekleme süresi bak bebeğin seninle ise onuda üzüyorsun.dışırıya cık kendini yormadan zevk aldıüın şeyleri yapmaya çalış sevdiğin arkadaşına git vakit gecirmeye calış

canım kendini bu kadar üzme evet çok zor bekleme süresi bak bebeğin seninle ise onuda üzüyorsun.dışırıya cık kendini yormadan zevk aldıüın şeyleri yapmaya çalış sevdiğin arkadaşına git vakit gecirmeye calış

Cokk sevindim canim ya ne kadar erken belli olmus ayy simdi bende heycanlandim benim üçüncü gün bende mi denesem acaba 2 gun sonra. Bende cok hafif sol tarafimda kasik agrisi var baska hic bir sikayetim yok allah hepimizin yüzünü guldursun kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah

Azrailla canım bebek inşallah vardır ama çok erken yaptığım için hiç inanmadım, ikinci çizgi 5 dk içinde çıkmalı normalde.en erken 7. Günde çıkıyor oda ikiz falansa. Kasık ağrısı iyi belirti diye biliyorum inşallah bizde anne oluruz :)

Aycen canım dışarıda çıksam aklım bebekte ilk tedavimde çok rahattım ama kimyasal gebelik yaşayınca böyle pimpirikli oldum :)

Merhaba tekrar.. Bu ay nihayet normal siklus takibiyle hic ilac kullanmadan transfer oncesi 5 sabah sadece crinone jel ile bu cumartesi transfer yapildi. Benim yumurtular baskilanmiyordu takiple ilerledik.

Sonuc bekleyen herkese simdiden bol sans diliyorum. Umarimpozitif ve saglikli ilerleyecek hamilelikler dileyen herkesi bulur.

Genetik testte az da olsa kan pihtilasmasi ciktgi icin 0.2 doz clexane kullaniyorum. İgne fobim var ama bu ondan mi bilmem cok ama cok aciyor. Kullanan var mi? Hemsire mi yanlis yapti? Aglamaktan kasmaktan helak olsum :KK43:

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar donmuş tedavinizde estrofem kullanırken hiper tansiyon probleminiz oldumu benim 20/10 a çıkıyo :KK43:

X