Dondurulmus embriyo.

inş. kalmıştır muhtemelen diyorsun denersin kalıp kalmadıgına bakarlar ben de kist ameliyatları oldum azalmadı ama doktorum iyi şükür..hayırlısı canım hakkında toparlan..imtihan dünyası herkes için..

ben miyom ameliyatı oldum...Doktor demişti ameliyatta yumurtalar zarar görüyor diye... Tekrar bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum...Yaş 42... Ümit yok artık benim için...

Kizlar sonucun 230 kusur.heyecandan tam duyamadım.cok saskinim...

ay cok sevindim rabbim daim eylesin sağlıkla gelsinn cnm hayırlı olsun

iyiyim canım sen nasılsın geçen hafta kese görmeye devlet hastanesine gittim göbekten baktı göremedi bugün için acilde başka bir ultrasona yönlendirdi ilk görünmediği için endişelendim tedavi gördüğüm merkezi aradım onlarda vajinal ultrasonla bakilsaydi görülürdü küçük olduğundan görülmemiştir dediler bugün tekrar gittim göbekten bakıldı doktor ikiz gebelik dedi kalp atışlarıda varmış ama kadın doğumcu olmadığından dinletmedi bugün tam 6 hafta bende 7 hafta sanıyordum sitedeki hamilelik takviminde son adet tarihinden hesaplıyor bende öyle zannediyordum bugün hemşireye sordum estrofemi hala kullanıyorum verdikleri kagita 7 haftaya kadar yazıyordu hemşire transfer gününe 15 katarak hesaplanacak dedi tam 6 haftalık benim seninde 2 gün sonra 6 hafta olacak :)) bulantilarim çok fena hiç aralıksız devam ediyor hiç birşeyden tat almıyorum tüm yemek ve kokulardan tiksindim sürekli açım ama birşey yiyemiyorum birde şuna dikkat ettim yemekten hemen sonra su içersem bulantiyla beraber çıkartıyorum umarım sen hafif atlatirsin İnşAllah hiç başlamaz :))

cnm mrb bende cok zor günler geçirdim bulantıdan ölü gibi yatıyordumm ve serumla besleniyordum ama zamanla geçioo sadece biraz sabır...sana tafsiyem baş ucunda sürekli tuzlu leblebi,tuzlu kraker bulunsun ve suyu kesinlikle sonradan içç yemeklerden en az yarım saat sonra..ve bana yeşil elma ayrıca limon iyi geliodu limonu kokluyordum..senin bebekler ikiz mi?benim ikizdi o yüzden aşırı bulantı oluyordu..ama biri 8 haftada beni bıraktı malasef:KK43:(

Sonuç sıfır elde var sıfır

rabbim sabır versinnn umudunu kaybetme sakın..vakti bebeginin biran önce gelsin inş

ay cok sevindim rabbim daim eylesin sağlıkla gelsinn cnm hayırlı olsun

cnm mrb bende cok zor günler geçirdim bulantıdan ölü gibi yatıyordumm ve serumla besleniyordum ama zamanla geçioo sadece biraz sabır...sana tafsiyem baş ucunda sürekli tuzlu leblebi,tuzlu kraker bulunsun ve suyu kesinlikle sonradan içç yemeklerden en az yarım saat sonra..ve bana yeşil elma ayrıca limon iyi geliodu limonu kokluyordum..senin bebekler ikiz mi?benim ikizdi o yüzden aşırı bulantı oluyordu..ama biri 8 haftada beni bıraktı malasef:KK43:(

rabbim sabır versinnn umudunu kaybetme sakın..vakti bebeginin biran önce gelsin inş
Çok sağol ama Vakit kalmadı artık canım ya...Benim için bir şans daha yok...Onun için üzülüyorum zaten...Genç olsam 50 kez denerdim...Ama malesef umutların ve sözlerin tükendiği an...

Arkadaşlar hoşçakalın...az da olsa bir şeyler paylaştık burada...artık buraya girmeme gerek kalmadı...ama arada güzel haberlerinizi almak için bakarım...sevgiyle kalın...herkese bebişli günler dilerim

Bu Smyrna Art tüp bebek merkezindeki insan dışı mahlukatların aramaları gerekmez miydi sonuç için...Her şey parayı alana kadar mıydı? Hiç mi değerimiz yok insan olarak...Zehir zıkkım olsun verdiğim para soygunculara...Rabbim yemeyi nasip etmesin...Ya bu kadar duyarsızlık olur mu? Ben de nette kötü reklamlarını yapmaya başladım bile...Allah onları bildiği gibi yapsın...

Çok şükür cnm herşey yolunda çok sakinim hiç bi korku yok içimde
Buarada senin tavsiye ettiğin kitabı okuyorum süper ötesii bi kitap daha yarısındayım ama bana çok şey öğretti
Sen nasılsın dicem tabilide çoook iyisin dimi fıstık :))

hangi kitap hangi kitapp? bende kitap ariyorum okumak icin..

ben miyom ameliyatı oldum...Doktor demişti ameliyatta yumurtalar zarar görüyor diye... Tekrar bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum...Yaş 42... Ümit yok artık benim için...

uzuntunu anliyorum, umarim en kisa zamanda bunu atlatir ve yoluna devam etmek icin enerjini toplarsin..imkansiz diye birsey yok, ben olsam son yumurtama kadar devam ederdim,,42 okadarda cok degil...heleki gunumuzde..simdi bu soylediklerimiz cok yavan gelecek sana,ates dustugu yeri yakar..ama az cok ayni ruh halinden hepimiz gectik.. suan ihtiyacin olan tek sey biraz zaman toparlanmak icin...Allah hepimizin yardimcisi olsunn:KK16::KK16::KK16:

Selam herkese ben dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım 19 nisanda deneyenler varmı bu tedaviyi aranızda ve hangi ilaçları kullandınız cevaplarsanız menmun olurum teşekürler..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam herkese ben dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım 19 nisanda deneyenler varmı bu tedaviyi aranızda ve hangi ilaçları kullandınız cevaplarsanız menmun olurum teşekürler..

Hoşgeldin cnm tedavin inşallahh başarıyla sonuçlanın :KK16:
Cnm herkezin tedavisi farklı oluyor ben 15 gün boyunca estrofem hap içtim ondan sonraki 5 gün boyunca yine estrofem , prednol ,monodoks ,coraspirin, folibol ve b12 içtim 20. Günde transfer günüm belli oldu
Kafana takılan soru olduğu zaman sor cnm

Son düzenleme:
Cnm herkezin tedavisi farklı oluyor ben 15 gün boyunca estrofem hap içtim ondan sonraki 5 gün boyunca yine estrofem , prednol ,monodoks ,coraspirin, folibol ve b12 içtim 20. Günde transfer günüm belli oldu

Cnm gunaydınnnnn..
Guzel anne adayı..

Teşekkür ederim cevabın için bu benim 3. Denemem sohbetlerinize katılmak isterim ben yeni üye oldum bu siteye senin kaçıncı?

Teşekkür ederim cevabın için bu benim 3. Denemem sohbetlerinize katılmak isterim ben yeni üye oldum bu siteye senin kaçıncı?

Cnm herzaman bekleriz buradaki arkadaşlar soruları cevapsız bırakmıyor
benimde ikinci denemem olacak ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım bu sefer beni nasıl bi süpriz bekliyor :KK1:

hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun cupcake arkadasima katiliyorum cnm herkesin kullandigi ilaclar kiseye gore farkli olabiliyor ama kesin kullanacaklarin estroferm pregesteron folik asit cnm

X