2.denemeyi yaparsın umudunu yitirme
Umut filankalmadı artık...Tek yumurtayla yapılmıştı zaten...Umut yok artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.denemeyi yaparsın umudunu yitirme
teşekkür ederim arkadaşlar ilginize yapacak bişey yok Allahın dediği oluyor verende alanda Allah nasibimizde varsa olacak yoksa yok
bundan sonrasını nasıl yapsam karar veremiyorum ankara güven hastanesi sedat cömert le yaptırmıştı 8 tane dondurulmuşum var da orayı bırakıp yeni bi yer denemeyide göze alamıyrum çok kararsızımmmmmmmmm. 7iklimcim yarın inşallah güzel haberlerini alırız
olsun cnaım o tek yumurtayı bulamayan bir tanıdıgım var tüp bebek yaptıracak parası var ama yaptıramıyor bile ve umudum yok demiyor hala karısımlar deniyor doktorlara gidiyor ve yası 36..belki baska bir yumurta evladına dönüşecek..şimdi üzgünsün muhtemelen dinlen kafanı dagıt ..
hayirli ugurlu olsun simsiki tutunsun bebeciklerin canimm
Kizlar sonucun 230 kusur.heyecandan tam duyamadım.cok saskinim...
Ozsencim tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim...
Maşallah değerin de çok güzel çıkmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sonuç sıfır elde var sıfır
benim de yok artık yumurta canım... Zaten 4 yumurtam vardı...İkisi çatlamıştı biri döllenmişti...O tek yumurtam donduruldu ve ben ameliyat oldum... Ameliyatta muhtemelen kalmadı....
Maalesef canım sonuç sıfır elde var sıfır...Dondurulmuşum bile yok...Denemeyi de düşünmüyorum...Kapattım o sayfayı...Yeni bir hayal kırıklığı istemiyorum...Benim kısmetimde çocuk yok bunu anladım
Allah razı olsun güzell anne
canım sımsıkı tutunsun 9ay bırakmasın yavruların seni
maşallah canım kat kat artsın değerin
Cnm nasılsınnn.nasıl geciyor gunlerin.
Çok şükür cnm herşey yolunda çok sakinim hiç bi korku yok içimde
Buarada senin tavsiye ettiğin kitabı okuyorum süper ötesii bi kitap daha yarısındayım ama bana çok şey öğretti
Sen nasılsın dicem tabilide çoook iyisin dimi fıstık :))
Iyiyim cnm.ama hep tedirginim her an bisey olucak gibi insan kensini engelliyemiyor.ama kendimi ve bebegimi yada bebeklerimi rabbime emanet ettim cnm.rabbime sığınıyorum cnm.
Kitabi okumana cok sevindim.bende ikinci kitabini alıcam bi turlu fırsat bulamadım yada unutuyorum.
Tekmisin cnm.
Korkma cnm allahın izniyle bişicik olmayacak
ben evde tekim yemeğimi kahvaltımı kendim hazırlıyorum gidişata bıtaktım ben ilk tedavimde çok dikkat etmiştim olmadı bu sefer tam tersini denicem zaten bana yatmak iyi değil pıhtı sorunu olduğu için hareketli olmam lazım bulaşıkları bile elimle yıkıyorum
kitabın devamı varmı adı ne
En guzeli bende kendim yaptım.
Cnm ikinci kitabı "bana allah yeter."o kitabi merak ediyorum bende şimdi.
Cnm oyle konusmaaa.derdi veren rabbim, dermanınıda verir.bende seni merak etmistim dün.kendini şimdi caresiz hissediyorsun biliyorum ama bu bi süreç ve kendini yeniden toparlayacaksın.bende cok yaşadım ama bi sekilde toparlıyoruz.
Hicbi zaman umudunu yitirrme cnm.