Dondurulmus embriyo.

aynen ben de canım gün içinde 4 mevsimi birden yaşıyorum..İnşallah hadi hayırlısı canım...ben de regl sancıları yok ama kuyruk sokumum yoksa sırtmı ağrıyor ama bilemedim...Ama bu akşam üstü başım döndü fırıl fırıl...inşallah hayırdır canım...ikimizinki de...dua ediyorum canım...

insallah canim benim..kanadada devlet yardimci veriyormus ikizlerin olunca almanyada da varmi oyle bisey??

insallah bu tedavinde bebisin gelir canim, bende 23 subatta baslamistim (adetimin 16. gunu) ve mart 5 te tekrar adet olmustum..normaldir zannediyorum..kafana takma..istersen bir hemsireni ara sor..

insallah canim benim..kanadada devlet yardimci veriyormus ikizlerin olunca almanyada da varmi oyle bisey??

Bilmiyorum ki canim hic arastirmadim o konuyu, annem yanimda olacak insallah ama arastirmak lazim belki isime yarayan birseyler cikar =) Tek cocukta yardimlari olmuyormu senin yasadigin yerde kuzum?

Bilmiyorum ki canim hic arastirmadim o konuyu, annem yanimda olacak insallah ama arastirmak lazim belki isime yarayan birseyler cikar =) Tek cocukta yardimlari olmuyormu senin yasadigin yerde kuzum?

yok canim nerdeee..paran varsa canin var burda..guya super guc..hicbiseyi karsilamadilar tedavidede, halbuki iyi bir sigortam var..amannn bebelerimiz saglikla dogsunda bir caresi bulunur nasilsa..ama sen bir arastir bencede..

yok canim nerdeee..paran varsa canin var burda..guya super guc..hicbiseyi karsilamadilar tedavidede, halbuki iyi bir sigortam var..amannn bebelerimiz saglikla dogsunda bir caresi bulunur nasilsa..ama sen bir arastir bencede..

Sagol canim arastiririm.. Bizde bir dünya saglik sigortasi ödüyoruz ama hic faydasini göremiyoruz ama dedigin gibi minnoslarimiz iyi olsun saglikli olsunda önemli degil yeterki saglikla kucagimiza alalim

Kızlar progestanı fitil olarak kullandığımızda da baş dönmesi yapar mı bilginiz var mı? Bugün başım fırıl fırıl dönüyor...15 gündür kullanıyorum oysa...mervsh ve emotion siz nasıl kullanıyorsunuz?

canım bende fitil şeklinde kullanıyorum ama öyle bi etkisi olmadı bende hiç

canım bende fitil şeklinde kullanıyorum ama öyle bi etkisi olmadı bende hiç[/QUOTE]

mervsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…