Dondurulmus embriyo.

canım doktorum mustafa acet iyi bir insan aynı zamanda doktor olarakda iyi ama bu hastanenin tüp bebeğide bayağı kalabalık olmaya başladı.doktorumdan memnunun ama her gittiğinde sana söylediği her şeyi iyi dinle soru sormaktan çekinme benim bu doktorda 1 ocak 2014 tarihindede transferim olmuştu.birbirimizi iyi anlamadığımız için ben estrofemi içmedim ve buna bağlı düşük yaptım o yüzden gözün açık olsun canım:KK53:allah c.c hepimizin yardımcısı olsun inşaallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

bugün yine tekrarladım başka bir eczaneden aldım testi yine net değil inşallah cuma kanda güzel güzel değerler çıkar rabbim herbirimizin yüzünü güldürsün

tabiki rabbim sağlıklı sıhhatli versin gerisi mühim değil bizimkisi merak

4.günden sonra yenmemesi gerektiğini duymuştum ama sen bilirsin canım

ben daha cok 4.günden sonra yedim sonuc negatifti aamaaa :KK43:

Canım eşini dinlemen senin için daha hayırlı. Konuşun son kararın eşinin rizasına uygun olsun. Benim dediğim sabırsızlanmanın yanı sıra hem de ilaç kullanıyoruz. Eğer bebek tutunmuşsa (in şe Allah sende tutunmuştur) o kadar stresi niye çekesin ki. Önceleri beklemek kolay oluyor. Sonlara doğru zaman geçmek bilmiyor. Erkekler için beklemek kolay. Gel de bize sor.

öyle canım bekledikçe stress daha da artoyor bende bugün tekrardan merkezi arayıp sorcam acaba yanlış anlaşılma mı var diye
inşallah herşeyin hayırlısı bebeğim tutunsunda 20 güne bile razııyım:KK16::KK16::KK16:

Merhaba Kızlar,

Yarın dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek
:18:

Transfer öncesi ve sonrası önereceğiniz bişeyler var mı?

Dün ananas yemeğe başladım hergün 1 dilim yiyeceğim transferden sonra da 4 gün yemek yeter herhalde

Allah yardımcın olsun canım. Bebişin sana sımsıkı tutunsun.. :KK16: Ben transferden özel birşey yemedim. Ananas da yemedim. Ama çok fazla su içtim. Bol su içmeni tavsiye ederim. Su rahim kasılmalarını önlüyor. Bir de bol bol meyva sebze yemeye gayret et. Yani bir hamile neyle beslenirse öyle beslen yeter :KK16:

Teste 2 günüm kaldı. Heyecan dorukta. Geceleri uyumak istemiyorum. Sabahları kalkmak istemiyorum. 2 gün uyusam keşke uyanıp doğru teste gitsem.

Silanaz ve sümeyye008 cevaplar için tşk ederim kızlar. Allahım sonuç bekleyenlere ferahlık ve hayırlı sonuçlar versin, inşAllah .

öyle canım bekledikçe stress daha da artoyor bende bugün tekrardan merkezi arayıp sorcam acaba yanlış anlaşılma mı var diye
inşallah herşeyin hayırlısı bebeğim tutunsunda 20 güne bile razııyım:KK16::KK16::KK16:

canım benimde 5.gün dondurulmuş embriyo idi doktorum 2 hafta sonra test yaptır dedi:KK16:2010 yılında başka bir hastanede de 3 kere denemiştim onlardada sistem aynıyıdı transfer günü hariç 2 hafta sonrası test günüydü..canım sonucun pozitif çıkar inşaALLAH:KK16:

Son düzenleme:
sanırım öle oldu kanda yaptırmadım ama dünde ewde tekrar yaptım sorun yoktu az ewel wc ye gittim birden bardaktan boşalır gibi geldi çok moralim bozuldu

canım idrar testlerinde sonucun ilk 5 dakikada mı?çift çizgi çıkmıştı.5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor çok mu geliyor kan benimde test günümde gelmişti doktor yerleşme kanaması demişti

canım idrar testlerinde sonucun ilk 5 dakikada mı?çift çizgi çıkmıştı.5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor çok mu geliyor kan benimde test günümde gelmişti doktor yerleşme kanaması demişti

daha ewel yaptımştım onlarda hiç bişi yoktu ama bu defa 2 defa yaptım tam net değildi ama 2 çizgi vardı farklı markada testlerle yaptım neyse 3 günde olsa hamileyim mutluluğunu yaşamakta güzeldi sanırım kimyasal gebelikti bebeğim bana tutunamadı

benimde 5. gün dondurulmuş embriyo test günü 10 gün sonraydı. Bende yarın idrarda baksam mı diyordum o zaman erkendir idrar için bir gün daha bekleyip 2 gün sonra kanda baktıralım.
Birde bu climara fort bantları sizlerde kullanıyor musunuz?
Niye kullanıldığını biliyor musunuz ?

daha ewel yaptımştım onlarda hiç bişi yoktu ama bu defa 2 defa yaptım tam net değildi ama 2 çizgi vardı farklı markada testlerle yaptım neyse 3 günde olsa hamileyim mutluluğunu yaşamakta güzeldi sanırım kimyasal gebelikti bebeğim bana tutunamadı

üzüldüm yaaaa:KK14:canım ne diyelim sağlık olsun.verende ALLAH alanda ALLAH C.C inşaALLAH sana çok uğraşmadan sağlıklı bir gebelik ve hayırlı evlatlar nasip eder.:KK16::KK16::KK16:

benimde 5. gün dondurulmuş embriyo test günü 10 gün sonraydı. Bende yarın idrarda baksam mı diyordum o zaman erkendir idrar için bir gün daha bekleyip 2 gün sonra kanda baktıralım.

bazen gebelik olsada idrarda çıkmıyor sonra üzüleceksin en güzeli kanı beklemek canım.bahsettiğin bantlar östörojen bantlarıdır belki bana hiç bant vermediler hap olarak içiyorum:KK16:sonucun inşaALLAH pozitif çıkar:KK16:

üzüldüm yaaaa:KK14:canım ne diyelim sağlık olsun.verende ALLAH alanda ALLAH C.C inşaALLAH sana çok uğraşmadan sağlıklı bir gebelik ve hayırlı evlatlar nasip eder.:KK16::KK16::KK16:

bu adetimle donmuş tedavime başlayacaktım kafam allak bullak oldu napcamı bilemiyorum kimyasal gebelikse daha öncede yaşadım sanırım tutunmayla ilgili bir sorunum var tutunduda üzerine görünüyorsam kullandığım ilaçlar zarar verirmi bu aydamı bekleyeyim yoksa bu kadar ümitlenmişken hemen başlayayımmı off napcam bilemiyorum

bu adetimle donmuş tedavime başlayacaktım kafam allak bullak oldu napcamı bilemiyorum kimyasal gebelikse daha öncede yaşadım sanırım tutunmayla ilgili bir sorunum var tutunduda üzerine görünüyorsam kullandığım ilaçlar zarar verirmi bu aydamı bekleyeyim yoksa bu kadar ümitlenmişken hemen başlayayımmı off napcam bilemiyorum

Kananma olman hamile olmadini kesinlikle gostermez, ben ne kanama yasayan arkadaslar gordum, doktorunu aradinmi? Ne dedi? Git hemen bir kan tahlili yap ondan sonra ne yapcani dusun. Kesinlikle kan testi yapmadan ilaxlarini filan birakma cikmamis candan umit kesilmez haberini bekliyorum

Teste 2 günüm kaldı. Heyecan dorukta. Geceleri uyumak istemiyorum. Sabahları kalkmak istemiyorum. 2 gün uyusam keşke uyanıp doğru teste gitsem.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım dulalarımız seninle:KK16::KK16:

canım benimde 5.gün dondurulmuş embriyo idi doktorum 2 hafta sonra test yaptır dedi:KK16:2010 yılında başka bir hastanede de 3 kere denemiştim onlardada sistem aynıyıdı transfer günü hariç 2 hafta sonrası test günüydü..canım sonucun pozitif çıkar inşaALLAH:KK16:
canım işte benimki de 5.gün dondurulmuş embriyo iki hafta uzun bir süre acaba bir kaç gün erken yaptırsam sorun olur mu kiii
inşallah minişlerim beniledir:KK16::KK16::KK16::KK16:

bence idrarda baktırma sonuçlar yanıltıcı oluyor kanda baktır
inşallah olumlu sonuç alırsın:KK34:

canım doktorun sana histeroskopi yaptımı bazen rahim içinde tutunmayı önleyen kis v.s oluyor histeroskopiyle sorun gideriliyor

X