Dondurulmus embriyo.

günaydın kızlar:KK16::KK16:
benim de transferim oldu dondurulmuş 2 tane blast embiryomu aldım geldim dün.
inşallah 15 gün sonra sonuç belli olacakmış:KK16::KK16: o süre nasıl geçecek bilemiyorum
merak ettiğim bir şey var bu sürede balık yiyormusunuz nasıl besleniyorsunuz. omega 3 kullanıyorum o yüzden sordum balık yesemmi yemesemmi?

canım tekrar hayırlı olsun transferin:KK16: inşaALLAH test günü pozitif sonuç alırsın:KK49:protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş.balık yedim ama balık yağı kullanmadım canım:KK16:

inşallah canım kanda yaptırmadım cumaya doktor randevusu aldım senin bebişler nasıl bulantıların geçtimi cinsiyetleri hala belli değilmi

Bulantılar aynen devam olmasada var cnm. Cinsiyetler kesin olmamakla beraber erkek. Ayrıntılı ultrasona girdiğim zaman netleşir.Sağlıklı olsunlarda başka birşey düşünmüyor insan.

Merhaba Kızlar,

Yarın dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek
:18:

Transfer öncesi ve sonrası önereceğiniz bişeyler var mı?

Dün ananas yemeğe başladım hergün 1 dilim yiyeceğim transferden sonra da 4 gün yemek yeter herhalde

Merhaba Kızlar,

Yarın dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek
:18:

Transfer öncesi ve sonrası önereceğiniz bişeyler var mı?

Dün ananas yemeğe başladım hergün 1 dilim yiyeceğim transferden sonra da 4 gün yemek yeter herhalde

canım hadi hayırlısı inşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün bende ananası o şekilde tükettim :KK34:ilk 3 gün yattım sonraki günler kendimi yormadan hareket halindeydim:KK16::KK16:ben %100 olan hazır ananas suyundanda içtim:KK16::KK16:

Bulantılar aynen devam olmasada var cnm. Cinsiyetler kesin olmamakla beraber erkek. Ayrıntılı ultrasona girdiğim zaman netleşir.Sağlıklı olsunlarda başka birşey düşünmüyor insan.

oooo sendende paşalar geliyor maaşaALLAH bu sene erkek senesi Rabbim herzaman güzel haberler almanı nasip etsin analı babalı vaktinde doğup hayırlı evlat olsunlar inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

canım hadi hayırlısı inşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün bende ananası o şekilde tükettim :KK34:ilk 3 gün yattım sonraki günler kendimi yormadan hareket halindeydim:KK16::KK16:ben %100 olan hazır ananas suyundanda içtim:KK16::KK16:

aminnn canım Rabbim yüzümü güldürsün inşallah. Bende pazartesiye kadar yatarım evde olurum pazartesi işe gelirim zaten akşama

kadar oturuyorum sorun olmaz sanırım ilkinde de aynı şekilde yapmıştım. Sabahları da taze sıkılmış portakal suyu ve dediğin gibi

ananas suyu da içebilirim sağol canım cuma günü senden de güzel haberler bekliyorum
:KK16::KK16::KK16:

aminnn canım Rabbim yüzümü güldürsün inşallah. Bende pazartesiye kadar yatarım evde olurum pazartesi işe gelirim zaten akşama

kadar oturuyorum sorun olmaz sanırım ilkinde de aynı şekilde yapmıştım. Sabahları da taze sıkılmış portakal suyu ve dediğin gibi

ananas suyu da içebilirim sağol canım cuma günü senden de güzel haberler bekliyorum

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün başladığımız tedaviler yavrularımıza hayırlı sağlıklı olarak kavuşmamıza vesile olsun inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oooo sendende paşalar geliyor maaşaALLAH bu sene erkek senesi Rabbim herzaman güzel haberler almanı nasip etsin analı babalı vaktinde doğup hayırlı evlat olsunlar inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:
Âmin cnm. Su güzel duanda benim için dilediğin herşeyi sanada versin Rabbim. Allahım yardımcımız olsun. Hep iyimser ama yüreğimizde hiç bitmeyen korkular.

kızlar bu ananasdan ben almadım bugün transferin 5.günü aldırsammiki
napayım ?
iyi geliyor mu gerçekten:44:

canım okuduğum kadarıyla kendiliğinden olmuş bebişin ikinci çizgi varsa hamilesin bence :KK52: tatlım kanda da güzel çıkar inşallah :KK16:
güzel haberlerini bekliyoruz :KK16:
bugün yine tekrarladım başka bir eczaneden aldım testi yine net değil inşallah cuma kanda güzel güzel değerler çıkar rabbim herbirimizin yüzünü güldürsün
tabiki Rabbim sağlıklı sıhhatli versin gerisi mühim değil bizimkisi merak
kızlar bu ananasdan ben almadım bugün transferin 5.günü aldırsammiki
napayım ?
iyi geliyor mu gerçekten:44:

4.günden sonra yenmemesi gerektiğini duymuştum ama sen bilirsin canım

canım tekrar hayırlı olsun transferin:KK16: inşaALLAH test günü pozitif sonuç alırsın:KK49:protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş.balık yedim ama balık yağı kullanmadım canım:KK16:
balık yağınıda doktor vermişti bakalım 15 gün sonra neler olacak:KK16::KK16::KK16:

canım seninde transferin yarın olacakmış hayırlı uğurlu olsun inşallah
benim ki de dün oldu sonuç 15 gün sonra :KK16::KK16:

balık yağınıda doktor vermişti bakalım 15 gün sonra neler olacak:KK16::KK16::KK16:

Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. Embrion sana bebiş olsun.

Sana kaçıncı gün transfeti yapıldı ki, 15 gün bekleme süresi verildi?

15 gün çok uzun, bekle bekle geçmiyor ki günler. Memorial Şişli de yumurta toplama gününün 14.günü test günü olarak veriliyor. Bizde 5.gün transferiydi. 9 gün sonra test gününmdü. Ben pazar günü (8.günde) yaptırdım. Sonuç neqatifdi. Dr.um kendisi arayıp sonucun neqatif olduğunu dedi.Neqatif görüşmesi için çağılrıldım. Yani 8.gün yapmış bile olsam erken yapmışsın değilmedi. Benim eski hastane de 12.güne veriyordu. Memorialdeki tarihi öğrendikten sonra ikisinde de 9.gün yapıyordum (bir keresinde pozitif, birinde neqatif çıkmıştı). Pozitifse zaten çıkar.

Sakın yalnış anlama. 15 gün çok uzun bir süre, o kadar stresi biz yaşıyoruz. Ömürden ömür gidiyor. Aklında bulunsun dedim. Belki benim gibi kaçamak yaparsın.

Hayırlı olsun canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim merkez 12.gün test yapıyor seninki garanti

olsun diye geç söylemiş galiba 5.gün embriyosu hatta 10.gün baktırabiliyor

Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun :KK16::KK16::KK16:

Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. Embrion sana bebiş olsun.

Sana kaçıncı gün transfeti yapıldı ki, 15 gün bekleme süresi verildi?

15 gün çok uzun, bekle bekle geçmiyor ki günler. Memorial Şişli de yumurta toplama gününün 14.günü test günü olarak veriliyor. Bizde 5.gün transferiydi. 9 gün sonra test gününmdü. Ben pazar günü (8.günde) yaptırdım. Sonuç neqatifdi. Dr.um kendisi arayıp sonucun neqatif olduğunu dedi.Neqatif görüşmesi için çağılrıldım. Yani 8.gün yapmış bile olsam erken yapmışsın değilmedi. Benim eski hastane de 12.güne veriyordu. Memorialdeki tarihi öğrendikten sonra ikisinde de 9.gün yapıyordum (bir keresinde pozitif, birinde neqatif çıkmıştı). Pozitifse zaten çıkar.

Sakın yalnış anlama. 15 gün çok uzun bir süre, o kadar stresi biz yaşıyoruz. Ömürden ömür gidiyor. Aklında bulunsun dedim. Belki benim gibi kaçamak yaparsın.
yok canım yanlış anlarmıyım hiç bende bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum 5.gün transferi oldu 2 tane blast yerlerştirildi
ama bana da 15 gün çok uzun geliyor diğer 2 denememde 12.gün yaptırın demişlerid. bunda 15.gün yapılacak denildi
aslında bana kalsa ben önümüzdeki cumartesi yaptırmak istiyorum da eşim de müsade etmiyor. birde dondurulmuş olduğu için bu sürede test yapılsın denildi taze embiryo olsaymış 12.gün yapılacakmış inanki çok sabırsızlanıyor insan:18::18:

Hayırlı olsun canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim merkez 12.gün test yapıyor seninki garanti

olsun diye geç söylemiş galiba 5.gün embriyosu hatta 10.gün baktırabiliyor
evet canım yaaa eksradan fazla gün beklemek istemiyorum ama eşimde çok ısrarcı 15.gün konusunda

yok canım yanlış anlarmıyım hiç bende bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum 5.gün transferi oldu 2 tane blast yerlerştirildi
ama bana da 15 gün çok uzun geliyor diğer 2 denememde 12.gün yaptırın demişlerid. bunda 15.gün yapılacak denildi
aslında bana kalsa ben önümüzdeki cumartesi yaptırmak istiyorum da eşim de müsade etmiyor. birde dondurulmuş olduğu için bu sürede test yapılsın denildi taze embiryo olsaymış 12.gün yapılacakmış inanki çok sabırsızlanıyor insan:18::18:

evet canım yaaa eksradan fazla gün beklemek istemiyorum ama eşimde çok ısrarcı 15.gün konusunda

Canım eşini dinlemen senin için daha hayırlı. Konuşun son kararın eşinin rizasına uygun olsun. Benim dediğim sabırsızlanmanın yanı sıra hem de ilaç kullanıyoruz. Eğer bebek tutunmuşsa (in şe Allah sende tutunmuştur) o kadar stresi niye çekesin ki. Önceleri beklemek kolay oluyor. Sonlara doğru zaman geçmek bilmiyor. Erkekler için beklemek kolay. Gel de bize sor.

Benim transferim henüz olmadı yalnız şimdilik merak benimki ; ileriye yatırım da diyebiliriz:))

Ananası doktorlarımı öneriyor,yoksa bir yerlerden mi duyma ? Ben dondurmadan önce Dr sordum,burada duymuştum ananası .yok öyle birşey dedi kuru fasulye pilav ye dedi :)) bizim klasik yemekleri tercih et manasında .. Eğer sizlerin doktorlar söylediyse benim ki, söylemesede denemek isterim ..

Selametle.

Benim transferim henüz olmadı yalnız şimdilik merak benimki ; ileriye yatırım da diyebiliriz:))

Ananası doktorlarımı öneriyor,yoksa bir yerlerden mi duyma ? Ben dondurmadan önce Dr sordum,burada duymuştum ananası .yok öyle birşey dedi kuru fasulye pilav ye dedi :)) bizim klasik yemekleri tercih et manasında .. Eğer sizlerin doktorlar söylediyse benim ki, söylemesede denemek isterim ..

Selametle.

Ben ananası buralarda duydum. Her duyduğumu uygulayan biri değilimdir. Ancak ananası sadece bir meyve olarak günde 1-2 dilim yemek bir şey kayb ettirmez diye düşündüyüm için kullanmıştım. Yani mucize yapa bileceyine inanmaktan öte, eğer azacıkta olsa faydası varsa yararlanmak için yemeğe değer diye düşünüyorum. Yani bu konuyu araştırmaya gerek bile görmedim.

Selametle.

Eminmki kimseye doktor tavsiye etmemistir, yarali olacagi kadar tehlikelide olabilir transferden once tuket , sma transferden sonra fazla tuketimi dusuk veya kanamaya yol acabilir. Bende transferden sonra 1-2 gun iki dilim yedim ama bi daha yemrye acikca tirstim... herseyin azi makbul faxlasi zarar, benim cok sevdim bur meyve ama su an hamile oldum haldw faxla elim gitmiyor slmaya, kabak cekirdegi de iyi derler onun riski yok en azindan citlat gitsin

X