• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo Transferi ve Ek Uygulamalar Hakkında

chopinetto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
118
115
53
32
Herkese merhaba, ağustos ayında 4600 e2 ile opu oldum, opu sonrası e2 düştüğü için taze transfer yapıldı ve negatif aldım. Donudurulmuş 4.gün embriyolarım mevcut, çözdürülünce 5.güne rahatlıkla gideceğini ümit ediyorum. İnfertilite sebebimiz de eş kaynaklı-azopsermi.
Bu sefer gebelik aşısı, intralipid uygulaması ve transfer günü rahim kasılması engelleyici gibi ek uygulamalar yaptıracağım, hatta başlayacağım ay öncesi lucrin ile yumurtlama ve rahmin kasılmasını ekstra engelleyecekler, benim gibi uygulamalar yaptıran oldu mu merak ediyorum.

Herkese merhaba, ağustos ayında 4600 e2 ile opu oldum, opu sonrası e2 düştüğü için taze transfer yapıldı ve negatif aldım. Donudurulmuş 4.gün embriyolarım mevcut, çözdürülünce 5.güne rahatlıkla gideceğini ümit ediyorum. İnfertilite sebebimiz de eş kaynaklı-azopsermi.
Bu sefer gebelik aşısı, intralipid uygulaması ve transfer günü rahim kasılması engelleyici gibi ek uygulamalar yaptıracağım, hatta başlayacağım ay öncesi lucrin ile yumurtlama ve rahmin kasılmasını ekstra engelleyecekler, benim gibi uygulamalar yaptıran oldu mu merak ediyorum.
Canım benim embriyomda yeni donduruldu. Doktorum serum vs önermedi özellikle sordum bazı hastalarda ters tepebilir dedi. Sadece rahme histeroskopiyle bakıcam gerekirse yıkayacam ve çizik atıcam dedi

Banada ekstra intralipid serum lenfosit aşisi ve embriyo yapistirma yapilacak cizikte atildi ekstradan

Canım benim embriyomda yeni donduruldu. Doktorum serum vs önermedi özellikle sordum bazı hastalarda ters tepebilir dedi. Sadece rahme histeroskopiyle bakıcam gerekirse yıkayacam ve çizik atıcam dedi
İlk denememde bende yaptırmadım; şimdi doktorumu değiştirdim; NK hücreleri sınıra yakın olduğu için ve haşimatom olduğu için transferden 5 gün önce ve transfer günü olarak iki doz deneyebiliriz dedi; ama fazlaca ek uygulama olunca insan ister istemez tedirgin oluyor

Kızlar merhaba bende transfer olcam ilk denemem negatif 5. Gün embriyosu kalite iyi lipit serum verdi doktorum bugün aama hormon testine bakınca estrofem ilacın dozunu arttırdı e2 değeri 79 bu süreçte kaç olması gerekiyor bir bilginiz var mı

Back
X