Dondurulmuş Embriyo İle Tüp Bebek Yapanlar

bende 2 tane istemiştim ama dr 35 yaş altı olduğum için kabul etmedi ve malesef transferim de negatif oldu

bende 2 tane istemiştim ama dr 35 yaş altı olduğum için kabul etmedi ve malesef transferim de negatif oldu
Evet aynı benim gibisiniz. 30 yaşındayım tek embriyo transfer oldu ilk denememdi ama negatif oldu. Sizin donmuş var mı peki ?

Evet aynı benim gibisiniz. 30 yaşındayım tek embriyo transfer oldu ilk denememdi ama negatif oldu. Sizin donmuş var mı peki ?
Bugün transferimin 7.günü dün aksam asla uyuyamadım bi ona yana bi bu yana.. içimi inanılmaz bi huzursuzluk kapladı. İnanılmaz olumsuz hissediyorum dun gece oldu bu bi anda
Yarın erken gebelik testi yapsam varsa cıkr zaten dimi 8.gün olucak.

Bana 5. Gün embriyosu transfer olmuştu açıkçası bende 7. 8. Ve 9. Gün yaptım hepsi tabi negatif çıktı sonucu negatif olduğu için ama etkilemiyor desem de psikolojini etkiledi. Bana göre 8 erken 10 gün olmadan yapmanızı önermem dayanabilirseniz

İçim inanılmaz karardı bundan daha kotu hissedebilir miyim bilmiyorum..
teşekkür ederim dönüş için

İçim inanılmaz karardı bundan daha kotu hissedebilir miyim bilmiyorum..
teşekkür ederim dönüş için
Kendinizi hiç olumsuz yönlendirmeyin. Biliyorum düşünmemek çok zor yaşadım ama uğraş bulun dışarı çıkın hiç odaklanıp kendinizi üzmeyin. Sonunda rabbim neyi uygun görüyorsa o oluyor. Umarım en hayırlısı olur. Bizi haberdar edin bol şans

evet benim 2 tane daha donmuş bekliyor 3 tane dondurulmuştu zaten bende donmuş transfer olmuştum doktorum rahim dilendirmesi yaptırmak istemişti ama malesef negatif oldu bir süre ara vermek istedim açıkcası psıkolojık olarak hazır hissetmiyorum kendimi

Sevindim en azından sil baştan olmayacak. Benimde 2 taneydi beni de bekletti donmuş transfer edildi. Bir tane kaldı ama ben beklemek istemiyorum mücadeleye devam etmeyi bekliyorum sabırsızlıkla Çünkü ne kadar yorucu da olsa bebeğimle biran önce kavuşmak hissi daha ağır basıyor. O yüzden çabuk atlattım yeni dönem için bekliyorum

ben birde şehir dışından gel git yapıyorum o sebepten zor oluyor bakalım biraz zamana bıraktım hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin sizin tedavinizde güzel haberler alırız umarım

ben birde şehir dışından gel git yapıyorum o sebepten zor oluyor bakalım biraz zamana bıraktım hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin sizin tedavinizde güzel haberler alırız umarım
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Merhabalar bir spredir tup bebek surecindeydim 13 ocakta transfer yapildi. Her anim alisma zaten olmayacak demekle gecti. Kan testimi yaptirip pozitifi gorunce butun gunumu aglayarak gecirdim sanirim Yasanilan surecin bosalma ani oldu. 10 gun sonraki randevumda keseyi gorduk sukurler olsun ki hem de kalp atisini duyduk. Fakat dun yogun bir kanamam oldu doktor ilaclarin azaltilmaya basladigi icin olabilecegini ultrasonda herseyin iyi oldugunu soyledi yatak istirahati verdi. Kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama herkes her gebelikte olabildiginden bahsetse de rahatlatamiyorum umarim hersey yoluna girer

Önce Allah'a sonra doktorunuza güvenin. İnşallah sonunda sağ Salim eksiksiz bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Regli belirtisi olması imkansız progestaan hormonu alıyorsundur o yüzden bırakmadan regli olamazsın anca kullandığımız ilaçların yan etkisi diyebiliriz bunlara
Merhaba 8 saate bi progestan kullanıyordum yumurta toplandı ertesi gün başladım regl günüme kadar kullandım ve günümden 1 gün önce regl oldum progestan asla geciktirmiyo

Merhaba 8 saate bi progestan kullanıyordum yumurta toplandı ertesi gün başladım regl günüme kadar kullandım ve günümden 1 gün önce regl oldum progestan asla geciktirmiyo
Ya çok garip döngüm kısa sürüyor transfer olduktan 4 gün sonra regli günümdu doktorum olmayacağımi söyledi ve öylede oldu 17 sinde transfer oldum 21 i regli günümdu 27 si test günümdu ve 6 gün ordan geçti negatif olunca ilaçlari 28 bıraktım ve 6 gun sonra regli oldum yani 12 gün geciktirdi beni ama ben fitilin yanında hergun 2 doz progestan iğne de kullandim

Yani herkeste farklı tabi ama ben fitil kullanıyordum hasta oldum sandım ertesi gün test günümdü ama bide ne göriyim değer 329. Çok şaşırdım çünkü kanamam vardı progestan iğneye başladım ve değerim 600e yükseldi daha sonra bi parça düşürdüm ve değer düştü kimyasal gebelik olduğu anlaşıldığı ne progestan ne fitil kanamayı durdurmadı işe yaramadı yani bende

Benm 5 cun dondurulmuş embiriyoyla anne oldum . Çocuğum şuanda iki yaşına giricek .bu süreç çok zor bn 1 aşılama + 5 ci tüp bebek sonucu hamile kalanlardayim. Hiç yılmadım .her transfer sonucunu öğrenmeye gttigimde hüsranla karşılaştırdım . Ama rabbim bana da nasıl etti .size tavsiyem rahat olun sağlıklı beslenmeye özen gösterin . Bu çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…