bende 2 tane istemiştim ama dr 35 yaş altı olduğum için kabul etmedi ve malesef transferim de negatif olduarkdaslar merhablaar; 11 tane 5. gun embrıyom donduruldu doktorum aradı tebrık ettı adetının 2. gunu gel dedı ... kalıtelı yumurtalar dedı sımdı panık oldummm bendee 11 embrıyo cok guzel bıse 2 tanemı koydurtmalımıyım 1 tanemıııı off yardımcı olun lutfen yas 28
Evet aynı benim gibisiniz. 30 yaşındayım tek embriyo transfer oldu ilk denememdi ama negatif oldu. Sizin donmuş var mı peki ?bende 2 tane istemiştim ama dr 35 yaş altı olduğum için kabul etmedi ve malesef transferim de negatif oldu
Bugün transferimin 7.günü dün aksam asla uyuyamadım bi ona yana bi bu yana.. içimi inanılmaz bi huzursuzluk kapladı. İnanılmaz olumsuz hissediyorum dun gece oldu bu bi andaEvet aynı benim gibisiniz. 30 yaşındayım tek embriyo transfer oldu ilk denememdi ama negatif oldu. Sizin donmuş var mı peki ?
Bana 5. Gün embriyosu transfer olmuştu açıkçası bende 7. 8. Ve 9. Gün yaptım hepsi tabi negatif çıktı sonucu negatif olduğu için ama etkilemiyor desem de psikolojini etkiledi. Bana göre 8 erken 10 gün olmadan yapmanızı önermem dayanabilirsenizBugün transferimin 7.günü dün aksam asla uyuyamadım bi ona yana bi bu yana.. içimi inanılmaz bi huzursuzluk kapladı. İnanılmaz olumsuz hissediyorum dun gece oldu bu bi anda
Yarın erken gebelik testi yapsam varsa cıkr zaten dimi 8.gün olucak.
İçim inanılmaz karardı bundan daha kotu hissedebilir miyim bilmiyorum..Bana 5. Gün embriyosu transfer olmuştu açıkçası bende 7. 8. Ve 9. Gün yaptım hepsi tabi negatif çıktı sonucu negatif olduğu için ama etkilemiyor desem de psikolojini etkiledi. Bana göre 8 erken 10 gün olmadan yapmanızı önermem dayanabilirseniz
Kendinizi hiç olumsuz yönlendirmeyin. Biliyorum düşünmemek çok zor yaşadım ama uğraş bulun dışarı çıkın hiç odaklanıp kendinizi üzmeyin. Sonunda rabbim neyi uygun görüyorsa o oluyor. Umarım en hayırlısı olur. Bizi haberdar edin bol şansİçim inanılmaz karardı bundan daha kotu hissedebilir miyim bilmiyorum..
teşekkür ederim dönüş için
evet benim 2 tane daha donmuş bekliyor 3 tane dondurulmuştu zaten bende donmuş transfer olmuştum doktorum rahim dilendirmesi yaptırmak istemişti ama malesef negatif oldu bir süre ara vermek istedim açıkcası psıkolojık olarak hazır hissetmiyorum kendimiEvet aynı benim gibisiniz. 30 yaşındayım tek embriyo transfer oldu ilk denememdi ama negatif oldu. Sizin donmuş var mı peki ?
Sevindim en azından sil baştan olmayacak. Benimde 2 taneydi beni de bekletti donmuş transfer edildi. Bir tane kaldı ama ben beklemek istemiyorum mücadeleye devam etmeyi bekliyorum sabırsızlıkla Çünkü ne kadar yorucu da olsa bebeğimle biran önce kavuşmak hissi daha ağır basıyor. O yüzden çabuk atlattım yeni dönem için bekliyorumevet benim 2 tane daha donmuş bekliyor 3 tane dondurulmuştu zaten bende donmuş transfer olmuştum doktorum rahim dilendirmesi yaptırmak istemişti ama malesef negatif oldu bir süre ara vermek istedim açıkcası psıkolojık olarak hazır hissetmiyorum kendimi
ben birde şehir dışından gel git yapıyorum o sebepten zor oluyor bakalım biraz zamana bıraktım hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin sizin tedavinizde güzel haberler alırız umarımSevindim en azından sil baştan olmayacak. Benimde 2 taneydi beni de bekletti donmuş transfer edildi. Bir tane kaldı ama ben beklemek istemiyorum mücadeleye devam etmeyi bekliyorum sabırsızlıkla Çünkü ne kadar yorucu da olsa bebeğimle biran önce kavuşmak hissi daha ağır basıyor. O yüzden çabuk atlattım yeni dönem için bekliyorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunben birde şehir dışından gel git yapıyorum o sebepten zor oluyor bakalım biraz zamana bıraktım hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin sizin tedavinizde güzel haberler alırız umarım
Merhaba 8 saate bi progestan kullanıyordum yumurta toplandı ertesi gün başladım regl günüme kadar kullandım ve günümden 1 gün önce regl oldum progestan asla geciktirmiyoRegli belirtisi olması imkansız progestaan hormonu alıyorsundur o yüzden bırakmadan regli olamazsın anca kullandığımız ilaçların yan etkisi diyebiliriz bunlara
Ya çok garip döngüm kısa sürüyor transfer olduktan 4 gün sonra regli günümdu doktorum olmayacağımi söyledi ve öylede oldu 17 sinde transfer oldum 21 i regli günümdu 27 si test günümdu ve 6 gün ordan geçti negatif olunca ilaçlari 28 bıraktım ve 6 gun sonra regli oldum yani 12 gün geciktirdi beni ama ben fitilin yanında hergun 2 doz progestan iğne de kullandimMerhaba 8 saate bi progestan kullanıyordum yumurta toplandı ertesi gün başladım regl günüme kadar kullandım ve günümden 1 gün önce regl oldum progestan asla geciktirmiyo