Merhaba, ben 1 buçuk senedir bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı. Aşılama yerine direk tüp bebek yapmaya karar verdik yüzde olarak daha yüksek. Yaşım 30 olduğu için daha hızlı sonuç almak istedik. Tabii ki öncelikle Allah'ın izniyleBenim sürecim toplamda 3 ay sürdü. Doktorla görüştük ilaçlara başladık. Yumurta toplandı sonuçta 2 tane donduruldu. Ve 1 tanesi çözdürülüp 2 gün önce transfer oldu. Dondurulup transfer olması arasında 1 regli bekleyebildim. Bugün 3. Günü ve hafif koyu leke geliyor ama başka bir his yok. Sizde durumlar nasıldı yeni güncel bilgilerle paylaşalım sürecimizi. Herkese rabbim hayırlı evlat versin aratmasın inşaAllah
Benimde dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transferim oldu 2 kez yumurta toplandi son yumurta toplamam Ekim ayındaydi Kasım ayının sonunda histereskopi yapıldı çizik atıldı Ocak 17 de transferim oldu. Bugün 10. Günüm test günüm akşama test vereceğim kanama filan olmadı sadece transferin ertesi gun,3.gunu,7 günü ve bugün kasık ağrım oldu o kadar birde kasık tarafım çok şişti. Benimde duyduğum koyu leke ve açık renk leke iyiye işaret derler embriyoda genelde 3. Gün tutunmaya başlıyormuş ve 5. Günde tamamen tutunup 6. Gün beta HCG salgiliyormuş diye okumuştum.Merhaba, ben 1 buçuk senedir bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı. Aşılama yerine direk tüp bebek yapmaya karar verdik yüzde olarak daha yüksek. Yaşım 30 olduğu için daha hızlı sonuç almak istedik. Tabii ki öncelikle Allah'ın izniyleBenim sürecim toplamda 3 ay sürdü. Doktorla görüştük ilaçlara başladık. Yumurta toplandı sonuçta 2 tane donduruldu. Ve 1 tanesi çözdürülüp 2 gün önce transfer oldu. Dondurulup transfer olması arasında 1 regli bekleyebildim. Bugün 3. Günü ve hafif koyu leke geliyor ama başka bir his yok. Sizde durumlar nasıldı yeni güncel bilgilerle paylaşalım sürecimizi. Herkese rabbim hayırlı evlat versin aratmasın inşaAllah
Çok teşekkür ederim.Çok çok teşekkür ederim umarım öyle olur tüm kalbimle istiyorum ve dua ediyorum. Siz bebek bekliyorsunuz veya bebeğiniz oldu sanırım. Doğmadıysa sağlıkla kucağınıza almanızı doğduysa sağlıkla büyütmenizi gönülden dilerim
Regli belirtisi olması imkansız progestaan hormonu alıyorsundur o yüzden bırakmadan regli olamazsın anca kullandığımız ilaçların yan etkisi diyebiliriz bunlaraBilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimBenim regli dönemim aynı zamanda bir kaç güne olmam gerekiyor omlarında belirtisi olabilir mi her şey karıştı umarım hepimiz için mutlu haberler aldığımız günler olur