- 20 Haziran 2013
- 15
- 13
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki 3. Gün embriyosu idi geri kalanı 5. Gün embriyosu ile olduMrb kaçıncı gün embriyosuydu denemeleriniz ?
Minik gelin seni erkek infertiletisinden Hatırlıyorum .hatta aynı sayfada bile Yazışmış olabilirizİlki 3. Gün embriyosu idi geri kalanı 5. Gün embriyosu ile oldu
Bi oğlun varmış allah bağışlasın abi olur tez zamanda inş :)
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın kaçıncı denemen emriyo kaç günlük birde eğer bilgin varsa rahim duvarı kalınlığın kaç ml çok soru sordum ama kusura bakma allah emeklerimizin karşılığını verir insallahDün dondurulmuş transferimi oldum haftaya perşembe test günüm
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın kaçıncı denemen emriyo kaç günlük birde eğer bilgin varsa rahim duvarı kalınlığın kaç ml çok soru sordum ama kusura bakma allah emeklerimizin karşılığını verir insallah
Kısmetde varsa eger Cnm üç beş farketmez nasip olur inşallah hepimizeYa arkadaşlar benim 3. Gün embriyosu donduruldu çok korkuyorum ben genellikle 5. Gün embriyosu oluyo hep
ben dondurulmus embiroo ile hamile kaldım çok şükür ilk transverimde inşallah seninkide tutarDondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıpumut olursanız çok mutlu oluruz. ilk denemem ekim ayında negatifle sonuçlandı 2 tane dondurulmuş 3.gün emriyom var bu ayki adetle kullanıcaz inşallah.
Sağol canimm ınsallahh isteyen herkese nasip olur bu duygu:)ben dondurulmus embiroo ile hamile kaldım çok şükür ilk transverimde inşallah seninkide tutar
Sağol canimm ınsallahh isteyen herkese nasip olur bu duygu:)
Adet olmayı bekliyorum cnm seninde dondurulmustu dimi kaç tane kacnci gün embriyon varSen tedavine başladın mı canım dehaa
Adet olmayı bekliyorum cnm seninde dondurulmustu dimi kaç tane kacnci gün embriyon var
3. Gün embriyosu benimkiler 3. Gün 3 tane dondurulduBen oldum canım günümden önce oldum hemde başladık dün tedaviye 3 tane dondurulmuşum vardı dün ilaçlarımı aldım içmeye başladım
Canim bir onceki tedavinden kac ay gecti? Ben dün taze embriyoyla ilk negatifimi aldim,birkac gune ocak adetimi olurum.şubat adetiyle dondurulmusa baslayabiliyormuyum? Dondurulmus tedaviside digeri gibi zormu,ilaclari falan nasil yine hormon alacakmiyizBen oldum canım günümden önce oldum hemde başladık dün tedaviye 3 tane dondurulmuşum vardı dün ilaçlarımı aldım içmeye başladım