Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Önceki hamileliğim taze embriyo tranferi ile olmuştu. Hamilelik gerçekleştikten sonra başka bir doktora geçtim ve tüp bebek doktoruma "Clexane-0,4"ün ne kadar kullanılacağını sormamıştım o zaman. Kontrollerine gittiğim doktor da doğuma kadar kullandırmıştı.

Şu an dondurulmuş embriyo tedavisi ile 12 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavimi ve transferimi yine aynı doktor yaptı. Bu defa tüp bebek doktoruma kalp atışlarını duyabilmek için gittiğimde ilaç kullanımını da sordum. Eğer her şey yolundaysa CLEXANE-0,4' ü 12.haftaya kadar günde 1 defa kullanmaya devam etmemi, 12. haftadan sonra da 2 ay boyunca gün aşırı kullanıp kesmemi söyledi. "Sizi takip eden doktor, ilaç kullanımını kendisi sizin durumunuza göre belirleyebilir. Eğer her şey yolundaysa biz bu şekilde uyguluyoruz" dedi. Şu an mecburen başka bir doktora devam ediyorum. O doktor da her şeyin yolunda olduğunu, tüp bebek doktorumun dediği şekilde yapabileceğimi söyledi.

Merak ediyorum, siz "clexane"ı ne zamana kadar kullandınız? İlk hamileliğimde boş yere mi kullandım yani doğuma kadar. Ya da bu hamileliğimde çok mu erken kesiyoruz iğneyi anlayamadım. Kafam çok karıştı... Kan pıhtılaşmasıyla ilgili herhangi bir test yapılmadı sanıyorum. O konuda bir şey söylemediler. Standart tüp bebek tedavisinde kullanıldığı için kullanıyorum sanırım "clexane"i. Ama ya kan pıhtılaşması varsa? Bununla ilgili bir test yaptırmalı mıyım acaba?

Cnm pihtilasma testini yaptirabilirsin, genetik olduğu icin sonuc farkli cikmaz. Devlette 1 ayda, ozelde 15-20 günde çıkıyor. Riske atmamani oneririm

Kızlar merhaba transferden sonra catlatma iğnesi oldum. Kaç günde etkisi geçer? Bi de bu igne yüzünde çift çizgi olabilir mi?

Cnm pihtilasma testini yaptirabilirsin, genetik olduğu icin sonuc farkli cikmaz. Devlette 1 ayda, ozelde 15-20 günde çıkıyor. Riske atmamani oneririm
Ben de bir şey sorabilir miyim? Kan veriyorsunuz onda mi çıkıyor pıhtılaşma olup olmadığı? Ve bütün devlet hastanelerinde yapılıyor mu? Ben bilmiyorum pıhtılaşma olup olmadığını şimdi kullanıyorum iğneyi, ne zamana kadar kullanacağım da belli değil. Kolay bir test ise ben de yaptırayım netleşsin diye düşündüm.

Basit bir test degil cnm. Kan veriyorsun 6-7 tüp. Universite hastaneleri ucretsiz yapiyor.

Cevabın için çok teşekkürler canım. Şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiç bu testi istemediler. Neden acaba anlayamıyorum...

Kac kaybin var cnm. Bu testler icin 2 düşük istiyorlar. Benimki 1 düşük , cok israr ettim, oyle yaptilar
Çok şükür düşük yok canım. Hamile kalamayınca tedaviye başlamıştık, klomen tedavileri ve arkasından 3 defa aşılama deneyimi de olumsuz olunca tüp bebek denedik. İlk tüp bebek denemesinde pozitif sonuç aldık çok şükür. Şu an oğlum 3,5 yaşında. Dondurulmuş tedavisiyle şu an tekrar hamileyim 12 haftalık. Ama bu testi şimdiye kadar hiç isteyen olmadı. Oğluma hamileyken gittiğim doktorum clexane’yi doğuma kadar kullandırdı. Şimdi de böyle olunca kafam karıştı...

Canim ilkini igneyle kucagina almissin. Bence riske atma. En azindan 0.2 düşük doz kullan.

Canim ilkini igneyle kucagina almissin. Bence riske atma. En azindan 0.2 düşük doz kullan.
Bilemedim valla canım ya. Yarın bir tüp bebek doktorumu arayıp aklımdaki soru işaretleriyle beraber tekrardan sorayım bakalım ne diyecek. Çok teşekkürler ilgilendiğin için

Bana genetik tahlil yapılmıştı ve faktör v kan pıhtılaşma ile ilgili genetik bir rahatsızlığım olduğu söylendi genetik doktoru tarafından. Bu tahlilime istinaden tüp bebek doktorum gebeliğin 8.ayına kadar clexan iğneyi günde bir kere olacak şekilde kullanmam gerektiğini söylediler. Bence de kullanmanı öneren doktorla konuş aklında soru işareti kalmasın arkadaşım

Anladım canım çok teşekkürler. Konuşayım bu gün doktorumla...

Günaydın kizlarrrr bnde sze bu konuyla ilgili bsy sorucam bnm aksamlari cok çarpıntım oluyordu acilegittim D Dimer testi yapildi internetten baktim kan pıhtılaşma testi deniliyo aranizda bu tahlili yaptran varmi ? Nil_6891 canm bnm doktorumda clexani 12 haftada biraktrdi suan bnde bunu kafama takmış durumdayım

çikolata kisti yüzünden tam 3 kere ameliyat oldum benimki çok ilerlemişti mecburen ameliyat oldum ameliyat dışındaki tedavisi menopoza sokmak ama menopoz süreci çok zor neyse inş hepimizin sonucu pozitif olur rabbim yardımcımız olsun

ilk tüp bebek çikolata kistinden ameliyat oldum başımdan bir sürü şey geçti anca konulacak bir sene önce dondurulmuştu
Benim de donmus çikolata kisti var.ameliyat olmadım 3 ekimde transferim inşallah tutunur sizin de benim de :)

Benim de donmus çikolata kisti var.ameliyat olmadım 3 ekimde transferim inşallah tutunur sizin de benim de :)
inş tutunurlar allahım yardımcımız olsun. Benim 3 ekimde kontrol var rahmin kalınlığına göre ne zaman koyar bilmiyorum estrofem kullanıyorum şu an 3 gün oldu kaç günde istenen kalınlığa ulaşır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…