Ben estrofemi adetin 2.günü başladım o zaman 3,1d i adetin 9.günü 9,1oldu yeterli kalunlanmisti ilaca devam ediyorum adetim 20.günü transfer olacak seninde kalinlasirinş tutunurlar allahım yardımcımız olsun. Benim 3 ekimde kontrol var rahmin kalınlığına göre ne zaman koyar bilmiyorum estrofem kullanıyorum şu an 3 gün oldu kaç günde istenen kalınlığa ulaşır bilmiyorum
Kuru kayısı ve incir öneriyorlar kabızlık için özellikle aç karına.çok yatma arada yürü evde otur dinlen uzan karışık yani dus hemen alma bende salı olacağım transferKizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...smdi ben nasil yatayim nasil kakayim??ne yiyeyim ne iceyun kabiz olmamak iccin?
Kuru kayısı ve incir öneriyorlar kabızlık için özellikle aç karına.çok yatma arada yürü evde otur dinlen uzan karışık yani dus hemen alma bende salı olacağım transfer
Bilemedim valla canım ya. Yarın bir tüp bebek doktorumu arayıp aklımdaki soru işaretleriyle beraber tekrardan sorayım bakalım ne diyecek. Çok teşekkürler ilgilendiğin için
Evet ilk .29 yaşAa olemi cnm.ilk tup bebeginmi?yas kac?
ben 1 kere ameliyat oldum...9 yıl önce...2 sene önce tüp bebek tedavisi gördüm ve geçen sene kızım doğdu...şimdi 2. bebekten sonra doktorum mutlaka ama mutlaka ameliuat olmam gerektiğini söylüyor...sanırım 2. de doğduktan sonra tekrar olacağım ama inşallah öncelikle yavruma kavuşurum hepimiz kavuşuruz...ilk tedavide de menopoz oldu benim ama o dkr zorluğunu yaşamadımçikolata kisti yüzünden tam 3 kere ameliyat oldum benimki çok ilerlemişti mecburen ameliyat oldum ameliyat dışındaki tedavisi menopoza sokmak ama menopoz süreci çok zor neyse inş hepimizin sonucu pozitif olur rabbim yardımcımız olsun
ben ilk 2-3 gün çok dikkat etmiştim ama yemeğimi fln kalkıp masada yiyordum...ve ilk 5 gün duş almamıştım aldığım gün ise baya ılık suyla duş almıştım...onun dışında kabak çekirdeği incir ve ananas yemiştim bolca...inşallah hakkında hayırlısı olur canım bebeğin sağlıkla sana tutunurKizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...smdi ben nasil yatayim nasil kakayim??ne yiyeyim ne iceyun kabiz olmamak iccin?
ben ilk 2-3 gün çok dikkat etmiştim ama yemeğimi fln kalkıp masada yiyordum...ve ilk 5 gün duş almamıştım aldığım gün ise baya ılık suyla duş almıştım...onun dışında kabak çekirdeği incir ve ananas yemiştim bolca...inşallah hakkında hayırlısı olur canım bebeğin sağlıkla sana tutunur
Bence de illa ameliyat olacaksan Opudan sonra ol dondurulmuş embriyo daha iyi tutunur diyor doktorlar2)Once yumurtalar toplanip daha sonradan ameliyat olucam dondurulmuş daha mi iyi olur
kızlar merhabalar bende geçtiğimiz cuma opu. oldum embriyolar dün donduruldu. ekimde transfer olucak nasipse .. sormak istediğim birşey var ben kan pıhtılaşması testi yaptırmadım. doktorda gerek görmedi zaten tedavi sırasında kan sulandırıcı vereceğini söyledi. sizler kullanıyor musunuz kan sulandırıcı hap yada iğne?
Sagol canim dedigin gibi dondurulmus embriyo daha iyiBence de illa ameliyat olacaksan Opudan sonra ol dondurulmuş embriyo daha iyi tutunur diyor doktorlar
birde söylenildiği gibi dondurulmuş transferin gebelik şansı söylenildiği gibi daha fazla mı yazılanlar baya çok olduğu için okuyamadım.. bu sayfa da pozitif sonuç alan arkadaş oranları nasıl?
Ben de Şişli memorualdeyim progestan iğne kullanabilirsin doktor onerirse bi de tuzsuz kabak çekirdeği iyi . Genetikten gelen sonuç nasıl ?neden erken doğum olduğu belli miİyi akşamlar kızlar durumumu anlatmak istedim 23 ekimde 27.haftada 25 hafta ile uyumlu doğum yaptım kızım 2 gün yaşadı ve maalesef melek oldu cennette beni bekliyor ben ise doğumdan 4 ay sonra korunmayı bıraktım ama afetlerim düzensizleşti süt hormonun yükselmiş meğerse süt hormonunu düşürdük 3 ay femara ve ovitrelle denedik ama maalesef olmadı ben en son dayanamadım şişli memorial tüp bebek merkezine gittim semra kahraman bana tüp yapmak istemedi ama kaygılarımı görünce pgt tüp bebek denemeye karar verdik kızlar bende sadece pko varmış doğumdan sonra perinatologum söyledi eşimde bi sıkıntı yok embriyom genetikten geldi adeti bekliyoruz transfer için bebeğin bana tutunması için neler yapmalıyım
Dondurulmusta basari orani yuzde 10 artiyor. Kan pihtilasmasi testini yaptirmistim bir kaybim oldugu icin. Tüp bebekte düşük doz ve ilk 3 ay kullandiriyorlar. İçinin rahat etmesini istersen testi yaptir. 1 ayda cikar sonuc
Neden erken doğum olduğu belli değil hastane ne plasentayı ne bebeğin genetiğine bakmadı Allahın cezaları neyle karşı karşıyayım bilmiyorum genetikten sağlıklı döndü embriyo tek transfer dedi yücel bey pazar günüBen de Şişli memorualdeyim progestan iğne kullanabilirsin doktor onerirse bi de tuzsuz kabak çekirdeği iyi . Genetikten gelen sonuç nasıl ?neden erken doğum olduğu belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?