Ben memorialde tedavi görüyorum diğer arkadaş ankarada tedavi görüyo galibaRezervim iyi cok şükür rabbime ama ne yapmam grrrktigini bilmiyorum siz mi Memorial de tedavi gotuyordunuz yoksa biri daha vardi kisi olan
Tiroid icin ilac yazdimi canm tamm at bakiyimİyi gidiyordu canım ama idrarımda yanma,kaşıntı vs vardı. Tiroid sonucunu almışken idrar vereyim dedim. İdrar sonucu çıkmış ama kültür 4gün sonra çıkıyormuş. Atsam sonucu bakıp anlar mısın ya
Yazdı canım tiroid için. Buda idrar sonucu korktum enfeksiyon çıkınca yaTiroid icin ilac yazdimi canm tamm at bakiyim
Canm gebelikte idrarda lökosit degeri 15 e kadar normal kabuledilir senin kini LDE degerini yazmiyo pozitif yazıyo birde 8,9 bol bakteri goruldu diyo idrarinda bakteri görülmüş bndede boyle cikti ama kültürde bsy cikmadi ve sadece bol bol su ictim idrar kültürü ne zmn cikiyo eger enfeksiyon varsa idrar kültür den kesin cikar ozmn kesinlesirYazdı canım tiroid için. Buda idrar sonucu korktum enfeksiyon çıkınca ya
Sağol canım içim rahatladı.alttan batar giriyor kaşıntımda var umarım geçer. İçiyorum bol bol suCanm gebelikte idrarda lökosit degeri 15 e kadar normal kabuledilir senin kini LDE degerini yazmiyo pozitif yazıyo birde 8,9 bol bakteri goruldu diyo idrarinda bakteri görülmüş bndede boyle cikti ama kültürde bsy cikmadi ve sadece bol bol su ictim idrar kültürü ne zmn cikiyo eger enfeksiyon varsa idrar kültür den kesin cikar ozmn kesinlesir
Allah şifa versin canm migrosta yabAn mersini suyu var ondan ic idrar yolu temizleyici ozelligi var birde 2bucuk litradan az su icme bol bol icSağol canım içim rahatladı.alttan batar giriyor kaşıntımda var umarım geçer. İçiyorum bol bol su
Merhaba ben 19 yaşında bir operasyon geçirdim ve kistler temizlendi ancak ne yazık ki bu hastalıkta bünye tekrarladığı için yeniden oluştu....bebek isteyene kadar yasmin kullandım daha sonra 1 sene bıraktım fakat bu süreçte kistlerim büyüdü ardından lucrin ile baskılanıp tüp bebek uygulandı...9 ay hamilelik 6 ay lohusalık şeklinde adet olmadım ve normal doğum yaptım fakat kistkler gitmedi küçülmedi....şimdi 2. bebekten sonra inşallah tekrar laporoskopik cerrahi ile temizlenecek...ilk ameliyatım da laporoskopikti belki ondan bilmiorm ama rezervlerim etkilenmemiş şükürKaç cm kistiniz ? Artık iyi uzmanların hiç biri ameliyat onermiyor çünkü yumurta rezeevini azaltıyor. Eğer agrilariniz çoksa ameliyat önerilir ama ameliyat son tercih mis
evet ben ankara başkentte tedavi görüyorum...haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve sanırım ilk doz lucrini olacağımBen memorialde tedavi görüyorum diğer arkadaş ankarada tedavi görüyo galiba
Canım transfer tarihim belli oldu 3 ekim dua et olur muevet ben ankara başkentte tedavi görüyorum...haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve sanırım ilk doz lucrini olacağım
Geçmiş olsun canım yaaaa. Neden yükselmiş tansiyonunAllah şifa versin canm migrosta yabAn mersini suyu var ondan ic idrar yolu temizleyici ozelligi var birde 2bucuk litradan az su icme bol bol ic
Bnm icinde dua et dun hic cocugu hissetmedim diye saglik ocagna gittim kalp sesine bakti Allaha Şükür kalp sesi vardi ama tansyonun yukselmis kendimi cok halsz hissediyorum ya buaralar cok rahatszlaniyorum
Doktorunuz kim acaba ilk yaptiginiz merkezde mi tekrar yaptiracaksiniZevet ben ankara başkentte tedavi görüyorum...haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve sanırım ilk doz lucrini olacağım
Saol canm dun turşu yemistim tuzlu bsyler yedim ondan galibaGeçmiş olsun canım yaaaa. Neden yükselmiş tansiyonun
A.slm inşallah transferin basarili gecsin Allah guzel sonuclar almayi nasip etsin amin bn hatırlamıyorum canm ya burda yeni transfer olan arkadaslar var emin yardm ediceklerdirSelam kizlar.benimde carsamba gunu dondurulmus embiryo transferim olucak nasipse.doktorum 3.gun istersen 2tane 5.gun istersen bitane koyucam dedi.sizce napmaliyim?sizinkkiler kacinci gun embiryosu?
A.slm inşallah transferin basarili gecsin Allah guzel sonuclar almayi nasip etsin amin bn hatırlamıyorum canm ya burda yeni transfer olan arkadaslar var emin yardm ediceklerdir
Amin evet ilk denememdi canm yanlış hatırlamıyorsam 5 gun embryosiydi iki embryo transfer edildi 10 haftada biri kaybolduCok tesk ederim cnm.Rabbim herkese nasib etsin ins.senin kacinci gun embiryosuydu?ilk tup denemem mi
Amin evet ilk denememdi canm yanlış hatırlamıyorsam 5 gun embryosiydi iki embryo transfer edildi 10 haftada biri kayboldu
Yasim 26 canm bndede polikistik over hastasiymYas kac cnm?birde sorun varmiydi?bennpolikistik overim mesela
Yasim 26 canm bndede polikistik over hastasiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?