Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Gözünüzde büyütmeyin, inanın dondurulmuşlarla çok daha kolay oluyor ve süreç hızlı ilerliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur.

Kızlar ptesı transfer olucagı için bugun Protestan hapa basladım hapı içtikten 4 saat sonra sersem gibi yaptı heryerım uyuştu sizlerde de yaptımı böyle bırsey
Progestan hapı ben vajinal fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa. Herhangi bir yan etkisi olmuyor...

Benimde 6 tane en iyi kaliteydi dondurulmuşlarım. İlk olarak 3ünü çözmüşler orta kalite çıkmış. Sonra diğer üçünü çözmüşler ve diğer ikisininde 2si en iyi kalite çıkmış. Öyle olunca 2sinide transfer ettiler. Çünkü bir en iyi kalsa ve dondursalar hem size hem bize ümit olacaktı dedi embriyolog. E çözünce orta kalite yada düşük çıkarsa bi faydası olmaz dedi. Banada çok mantıklı gelmişti. Çözülen 4tanesi çöp oldu. 2 transfer oldum ve 2side tuttu. Çok doğru karar vermişler dedim gerçekten

Embriyolarinixi kaçıncı gün dondurmustunuz acaba ? Hiç. COzdukten sonra orta kalite olur denmedi bana en iyi blast olanlar donduruldu orta kalite olanları dondurmadilar

kizlarrrr az once bulasikalri sudan gecirirken belime kasigima cok fena agri saplandi yaa hemen biraktim cok korktum bisi olmusmisdur kiii

Iyi aksamlar banada yol gosterin birinci tup bebegim tutmadi. Yumurtam az oldugunu ve 3 tane toplanmisti. Simdi benim gibi olup ikinci ne gibi tedavi uygulanduve hangi ilac kullandi yada tutma sansi kac

Iyi aksamlar banada yol gosterin birinci tup bebegim tutmadi. Yumurtam az oldugunu ve 3 tane toplanmisti. Simdi benim gibi olup ikinci ne gibi tedavi uygulanduve hangi ilac kullandi yada tutma sansi kac
İyi akşamlar maalesef hic bi bilgim yok canm belki burdeki arkadaşlar bilgi verir

kuzucum hamile degilim dun trasnfer oldum
Canm keske iki gun yatsaydin bn iki gun wc dışında hic kalkmadan yattimm ama üçüncü gun kahvalti hazirladm bulasik yikadim ama inşallah bsy olmamistr korkma ilk üç gun belim kasigimda agri vardi bnmde cok ayakta kalmamaya çalış

doktor bana cokta yatma dedi cnm o yuzden daha dikkat ederim olmadi yaaa

doktor bana cokta yatma dedi cnm o yuzden daha dikkat ederim olmadi yaaa
Banada bir gun yatsan yeterli demisti ama icim isinmedi iki gun yattim ama genede kahvalti hazirlamak hafif bulasik dışında bsy yapmadim sadece biraz yürüyüş yaptim kendini yormamaya dikkat et canm inşallah bsy olmaz

Banada bir gun yatsan yeterli demisti ama icim isinmedi iki gun yattim ama genede kahvalti hazirlamak hafif bulasik dışında bsy yapmadim sadece biraz yürüyüş yaptim kendini yormamaya dikkat et canm inşallah bsy olmaz
insaallah cnm sagolasinn

insaallah cnm sagolasinn
Gonlunu ferah tut arkadasim.. biraz daha dikkat et bundan sonrasinda yeterli olur insallah.. bende simdi bir bebekle tekrar nasil olacak surec diyorum kendime ama sonra insanlar ilk bebeklerin10-12 kilo iken onlarin pesinde kostururken vs bilmeden hamile kaliyor cok da saglikli ilerliyor goruyorum... Allah izin verirse 10kilo ebegi kucaklarken de tutunur o embriyo, denize girsek de, yatak yorgan cirpsak da... ama tabii biz tup bebek anneleri ve anne adaylari bi tik daha dikkat etsek daha faydali olur :) sevgiler

aynencnm katiliyorum yaaa kv dede diyor bilmeseydin boyle yatacakmiydin diye yada butun islerini yapmiycakmiydin diyor ama doktor yapma etme deyince bizde dikkat ediyoruz yaaa insaallah bisi olmamistirda tutunur yaa tek embriyom baskada yok tekrardan tedaviye baslamam lazim tutmazsa senin icinxe allah kolaylik versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…