- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
Kızlar ptesı transfer olucagı için bugun Protestan hapa basladım hapı içtikten 4 saat sonra sersem gibi yaptı heryerım uyuştu sizlerde de yaptımı böyle bırsey
Gözünüzde büyütmeyin, inanın dondurulmuşlarla çok daha kolay oluyor ve süreç hızlı ilerliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur.ne yazık ki bir sefer çözülürse ya transfer ya imha imiş...ancak işin aslını merkeze gidene kadar öğrenemeyeceğim sanırım. çünkü size aktardığım bu bilgi bana telefon ile sekreterlikten verilen bilgiydi...bir ekrana bakıp mı bana bu bilgi verildi yoksa tamamen hanımefendinin kendi bilgisi ile mi bilmiyorum....
tekrar iğneler saat tutmalar doz ayarlamalr bir de evde 17 aylık bir bebek varken...o kadar gözümde büyüyor o kadar psikolojim hazır değil ki keşke dondurulmuş ile tutsa diyorum ama hayırlısı elbette...
Progestan hapı ben vajinal fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa. Herhangi bir yan etkisi olmuyor...Kızlar ptesı transfer olucagı için bugun Protestan hapa basladım hapı içtikten 4 saat sonra sersem gibi yaptı heryerım uyuştu sizlerde de yaptımı böyle bırsey
Benimde 6 tane en iyi kaliteydi dondurulmuşlarım. İlk olarak 3ünü çözmüşler orta kalite çıkmış. Sonra diğer üçünü çözmüşler ve diğer ikisininde 2si en iyi kalite çıkmış. Öyle olunca 2sinide transfer ettiler. Çünkü bir en iyi kalsa ve dondursalar hem size hem bize ümit olacaktı dedi embriyolog. E çözünce orta kalite yada düşük çıkarsa bi faydası olmaz dedi. Banada çok mantıklı gelmişti. Çözülen 4tanesi çöp oldu. 2 transfer oldum ve 2side tuttu. Çok doğru karar vermişler dedim gerçektenteşekkür ederim cevap için...19unda adet olmam gerekiyor..buna göre 22sine randevu aldım...bakalım süreç nasıl işleyecek....
bana dondurulmuşlar beraber donduğu için çözülürse hepsinin çözülceğini ve başka şansım olmadığını söylediler...ben de başta bir tane transfer ettirirm sonra olumsuz olursa kalan 2sini alırım diyordum...bu konu hakkında bilginiz var mı? ayrı ayrı donduralım mı diye sorsalardı bana baştan bu durumu anlatıp o zaman elbette ayrı olsun derdim
Embriyolarinixi kaçıncı gün dondurmustunuz acaba ? Hiç. COzdukten sonra orta kalite olur denmedi bana en iyi blast olanlar donduruldu orta kalite olanları dondurmadilarBenimde 6 tane en iyi kaliteydi dondurulmuşlarım. İlk olarak 3ünü çözmüşler orta kalite çıkmış. Sonra diğer üçünü çözmüşler ve diğer ikisininde 2si en iyi kalite çıkmış. Öyle olunca 2sinide transfer ettiler. Çünkü bir en iyi kalsa ve dondursalar hem size hem bize ümit olacaktı dedi embriyolog. E çözünce orta kalite yada düşük çıkarsa bi faydası olmaz dedi. Banada çok mantıklı gelmişti. Çözülen 4tanesi çöp oldu. 2 transfer oldum ve 2side tuttu. Çok doğru karar vermişler dedim gerçekten
Canm kac haftaliktinkizlarrrr az once bulasikalri sudan gecirirken belime kasigima cok fena agri saplandi yaa hemen biraktim cok korktum bisi olmusmisdur kiii
İyi akşamlar maalesef hic bi bilgim yok canm belki burdeki arkadaşlar bilgi verirIyi aksamlar banada yol gosterin birinci tup bebegim tutmadi. Yumurtam az oldugunu ve 3 tane toplanmisti. Simdi benim gibi olup ikinci ne gibi tedavi uygulanduve hangi ilac kullandi yada tutma sansi kac
Hepsi 5.gün embriyosuyduEmbriyolarinixi kaçıncı gün dondurmustunuz acaba ? Hiç. COzdukten sonra orta kalite olur denmedi bana en iyi blast olanlar donduruldu orta kalite olanları dondurmadilar
kuzucum hamile degilim dun trasnfer oldumCanm kac haftaliktin
Insallah bilgisi olan yazar canmİyi akşamlar maalesef hic bi bilgim yok canm belki burdeki arkadaşlar bilgi verir
Canm keske iki gun yatsaydin bn iki gun wc dışında hic kalkmadan yattimm ama üçüncü gun kahvalti hazirladm bulasik yikadim ama inşallah bsy olmamistr korkma ilk üç gun belim kasigimda agri vardi bnmde cok ayakta kalmamaya çalışkuzucum hamile degilim dun trasnfer oldum
Mutlaka yazarlar canmInsallah bilgisi olan yazar canm
doktor bana cokta yatma dedi cnm o yuzden daha dikkat ederim olmadi yaaaCanm keske iki gun yatsaydin bn iki gun wc dışında hic kalkmadan yattimm ama üçüncü gun kahvalti hazirladm bulasik yikadim ama inşallah bsy olmamistr korkma ilk üç gun belim kasigimda agri vardi bnmde cok ayakta kalmamaya çalış
Banada bir gun yatsan yeterli demisti ama icim isinmedi iki gun yattim ama genede kahvalti hazirlamak hafif bulasik dışında bsy yapmadim sadece biraz yürüyüş yaptim kendini yormamaya dikkat et canm inşallah bsy olmazdoktor bana cokta yatma dedi cnm o yuzden daha dikkat ederim olmadi yaaa
insaallah cnm sagolasinnBanada bir gun yatsan yeterli demisti ama icim isinmedi iki gun yattim ama genede kahvalti hazirlamak hafif bulasik dışında bsy yapmadim sadece biraz yürüyüş yaptim kendini yormamaya dikkat et canm inşallah bsy olmaz
Bişey degl canm iyi akşamlarinsaallah cnm sagolasinn
Gonlunu ferah tut arkadasim.. biraz daha dikkat et bundan sonrasinda yeterli olur insallah.. bende simdi bir bebekle tekrar nasil olacak surec diyorum kendime ama sonra insanlar ilk bebeklerin10-12 kilo iken onlarin pesinde kostururken vs bilmeden hamile kaliyor cok da saglikli ilerliyor goruyorum... Allah izin verirse 10kilo ebegi kucaklarken de tutunur o embriyo, denize girsek de, yatak yorgan cirpsak da... ama tabii biz tup bebek anneleri ve anne adaylari bi tik daha dikkat etsek daha faydali olur :) sevgilerinsaallah cnm sagolasinn
aynencnm katiliyorum yaaa kv dede diyor bilmeseydin boyle yatacakmiydin diye yada butun islerini yapmiycakmiydin diyor ama doktor yapma etme deyince bizde dikkat ediyoruz yaaa insaallah bisi olmamistirda tutunur yaa tek embriyom baskada yok tekrardan tedaviye baslamam lazim tutmazsa senin icinxe allah kolaylik versin cnmGonlunu ferah tut arkadasim.. biraz daha dikkat et bundan sonrasinda yeterli olur insallah.. bende simdi bir bebekle tekrar nasil olacak surec diyorum kendime ama sonra insanlar ilk bebeklerin10-12 kilo iken onlarin pesinde kostururken vs bilmeden hamile kaliyor cok da saglikli ilerliyor goruyorum... Allah izin verirse 10kilo ebegi kucaklarken de tutunur o embriyo, denize girsek de, yatak yorgan cirpsak da... ama tabii biz tup bebek anneleri ve anne adaylari bi tik daha dikkat etsek daha faydali olur :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?