Bnde sana bay sorucam canm hamileligin biyunca hic antibiyotik kullandinmi ? Birde tup bebek tedavisi yapan doktorunla mi devam ettin yoksa değiştirdimi doktoruben dondurulmuş transferle hamile kaldım ama hatırlayamıyorum arkadaşımda dondurulmuşla tedaviye başlıcak bilgi istemişti dondurulmuş tranferi adet oldukdan sonra ilaç tedavisine başlanıyor ya o sırada dogal yolla hamile kalınabilir mi yumurta gelişir mi anlatabildim mi biledim :)
Bnde opu dan sonra kendiliginden buyumeye devm ettiler yumurtalarim oyuzden iliski yasakti tam net hatırlayamıyorum ama aklmda kalanlar bubenimde 37 tane toplanmıştı bir ay bekledik sonra dondurulmuş transfer yaptı ama hatırlayamıyorum başka yumurta oldu olmadı mı :)
kullanmadım hiç ilaç almadım parol bile kalp atışını duyana kadar tüp bebek doktorumla devam ettim ama daha sonra doktorum beni takip etmek istemedi biz tüp bebekciler çok yogunuz normala kadın dogumcuya git daha iyi ilgilenirler diyeBnde sana bay sorucam canm hamileligin biyunca hic antibiyotik kullandinmi ? Birde tup bebek tedavisi yapan doktorunla mi devam ettin yoksa değiştirdimi doktoru
Anladim cok saol inşallah Allahı izniyle hayırlı saglikli kucagmiza alalim yavrularimizi senin iki haftan kalmis ne guzel ya kizmi erkekmikullanmadım hiç ilaç almadım parol bile kalp atışını duyana kadar tüp bebek doktorumla devam ettim ama daha sonra doktorum beni takip etmek istemedi biz tüp bebekciler çok yogunuz normala kadın dogumcuya git daha iyi ilgilenirler diye
kullanmadım hiç ilaç almadım parol bile kalp atışını duyana kadar tüp bebek doktorumla devam ettim ama daha sonra doktorum beni takip etmek istemedi biz tüp bebekciler çok yogunuz normala kadın dogumcuya git daha iyi ilgilenirler diye
Aaa maşallah Allah bagislasin Allah kolaylikla kucagna almayi nasip etsin bizim icinde dua et canmamin inş hayırlısyla kız 22 eylülde sezeryan olacak
aa evet günde 3 defada ben kullanmıştım arkadaşda kullanıyor demekki büyümez anladım canım saol aslında fazla olmadı ocak ayında transferim oldu ama unuttuyor insanEstrofem kullaniyorsa folikul buyumez
Aynen canım nazal kemik,ense kalınlığı şok şükür onlara baktı. Temiz çıkar zaten dedi ama insan tedirgin oluyor tabiİnşallah iyi cikar canm bn ikili testi yaptrmadim ama 4 lu testi yaptim cok şükür iyi cikti hatta hic test yaptrmadan oncede doktor ense kalinligina bakip sorun yok inşallah demisti korkma iyi cikar Allahi izniyle
Merhaba, adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz. Doktorunuz uygun gördüğü ilaçlara başlıyor. Sonra kontrole çağırıyor ona göre ilaçlara ekleme çıkarma yapıp düzenliyor. Yaklaşık 20 gün içinde de transfer yapılıyor.herkese merhaba....2015 eylül ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım..tek embriyo transferi ile kızımı mayıs 2016da kucağıma aldım...dondurulmuş 3 embriyomuz daha var ve tekrar gebelik istiyoruz...
sizlere sorum öncelikle dondurulmuş embriyo tedavisinde süreç nasıl işliyor? ne zaman doktor randevusu almalıyım? bir de asıl kafamızdaki sorun...yine tek embryo mu transfer ettirelim yoksa bu sefer 2 tane mi olsun?
inşallah herkes tüm bekleyenler en hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşurlar :) sevgiler
teşekkür ederim cevap için...19unda adet olmam gerekiyor..buna göre 22sine randevu aldım...bakalım süreç nasıl işleyecek....Merhaba, adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz. Doktorunuz uygun gördüğü ilaçlara başlıyor. Sonra kontrole çağırıyor ona göre ilaçlara ekleme çıkarma yapıp düzenliyor. Yaklaşık 20 gün içinde de transfer yapılıyor.
Bence özel olarak ikiz isteğiniz yoksa tek embriyo transfer ettirin. Eğer sonrasında olumsuz bir sonuç olursa ( inşallah olmaz) O zaman kalan 2 embriyoyu transfer ettirin derim.
Merhaba. Biz de sizin gibi tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olduk. Üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti ve şu an dondurulmuş embriyolarımızdan biri ile hamileyim. Tek ya da çift embriyo transferine siz karar vereceksiniz. Doktor tercihi bize bırakmıştı. Biz tek embriyo tercih etmiştik.herkese merhaba....2015 eylül ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım..tek embriyo transferi ile kızımı mayıs 2016da kucağıma aldım...dondurulmuş 3 embriyomuz daha var ve tekrar gebelik istiyoruz...
sizlere sorum öncelikle dondurulmuş embriyo tedavisinde süreç nasıl işliyor? ne zaman doktor randevusu almalıyım? bir de asıl kafamızdaki sorun...yine tek embryo mu transfer ettirelim yoksa bu sefer 2 tane mi olsun?
inşallah herkes tüm bekleyenler en hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşurlar :) sevgiler
çok teşekkürler...allah bağışlasın evladınızı ve şimdikine de sağlıkla kavuşun inşallah...ilkinde de tek embriyo ile gebe kaldığım için yine sanırım tek isteyeceğim..ama belli de olmaz çok kafam karışık...aynen daha az gidileceği için de rahatım bu sefer ama olumsuz olursa...düşünmek istemiyorum şu an amaMerhaba. Biz de sizin gibi tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olduk. Üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti ve şu an dondurulmuş embriyolarımızdan biri ile hamileyim. Tek ya da çift embriyo transferine siz karar vereceksiniz. Doktor tercihi bize bırakmıştı. Biz tek embriyo tercih etmiştik.
Çift embriyo transferinde tutma şansı daha yüksek ama risk de yüksek demişti. Her ikisi de tutarsa ikiz gebeliklerinde erken doğum riski varmış sanırım.
Dondurulmuş embriyo tedavisine adetin 2. ya da 3. günü başlanıyor. Toplam 45 gün sürdü bizim tedavimiz. 45. gün transfer yapıldı. Toplamda transfere kadar (transfer günü de dahil) 4 defa gittik tüp bebek merkezine. Taze embriyo tedavisindeki gibi sık sık gitmek gerekmiyor. Yine iğne, hap vs kullanımı oluyor...
Çok teşekkürler. Sizin evladınızı da Allah bağışlasın. İnşallah bu tedaviniz de olumlu sonuçlanır. Bizim gittiğimiz merkezde embriyoları ikişerli gruplar halinde donduruyorlarmış. Sizinkinde üç tane beraber mi dondurmuşlar?çok teşekkürler...allah bağışlasın evladınızı ve şimdikine de sağlıkla kavuşun inşallah...ilkinde de tek embriyo ile gebe kaldığım için yine sanırım tek isteyeceğim..ama belli de olmaz çok kafam karışık...aynen daha az gidileceği için de rahatım bu sefer ama olumsuz olursa...düşünmek istemiyorum şu an amabakalım haftaya perşembe randevu aldım...süreci burdan paylaşmak istiyorum :)
telefon ile bilgi aldığım görevli o şekilde belirtti bana...ancak sanırım 22sinde kontrole gidene kadar işin aslını öğrenemeyeceğim..bir de biz ilk dondurma için 1500 sonraki yıl uzatma için 1000 lira gibi bir ücret ödedik..burda çok daha uygun fiyatlar okudum şaşırdım...özel hastane/devlet farkı olur mu bu kadar?Çok teşekkürler. Sizin evladınızı da Allah bağışlasın. İnşallah bu tedaviniz de olumlu sonuçlanır. Bizim gittiğimiz merkezde embriyoları ikişerli gruplar halinde donduruyorlarmış. Sizinkinde üç tane beraber mi dondurmuşlar?
Benim 3 embriyom vardı üçünü de ayrı ayrı dondurdular. Rahim dinlendirme yapıldı geçen ay da ikisi transfer edildi. 1 tane şu an dondurulmuş embriyom var. Keşke sizin de ayrı ayrı doldursalarmış. Çözüldükten sonra tekrar donduruluyor mu bilimiyorum ben ama eğer öyle bir yöntem varsa deneyebilirsiniz.teşekkür ederim cevap için...19unda adet olmam gerekiyor..buna göre 22sine randevu aldım...bakalım süreç nasıl işleyecek....
bana dondurulmuşlar beraber donduğu için çözülürse hepsinin çözülceğini ve başka şansım olmadığını söylediler...ben de başta bir tane transfer ettirirm sonra olumsuz olursa kalan 2sini alırım diyordum...bu konu hakkında bilginiz var mı? ayrı ayrı donduralım mı diye sorsalardı bana baştan bu durumu anlatıp o zaman elbette ayrı olsun derdim
ne yazık ki bir sefer çözülürse ya transfer ya imha imiş...ancak işin aslını merkeze gidene kadar öğrenemeyeceğim sanırım. çünkü size aktardığım bu bilgi bana telefon ile sekreterlikten verilen bilgiydi...bir ekrana bakıp mı bana bu bilgi verildi yoksa tamamen hanımefendinin kendi bilgisi ile mi bilmiyorum....Benim 3 embriyom vardı üçünü de ayrı ayrı dondurdular. Rahim dinlendirme yapıldı geçen ay da ikisi transfer edildi. 1 tane şu an dondurulmuş embriyom var. Keşke sizin de ayrı ayrı doldursalarmış. Çözüldükten sonra tekrar donduruluyor mu bilimiyorum ben ama eğer öyle bir yöntem varsa deneyebilirsiniz.
Bizim gittiğimiz merkez de tamamen özel. İlk 3 yılı toplu olarak ödemiştik, tam hatırlamıyorum miktarını. Daha sonra uzatılacak her yıl için 400 tl ödeniyor...telefon ile bilgi aldığım görevli o şekilde belirtti bana...ancak sanırım 22sinde kontrole gidene kadar işin aslını öğrenemeyeceğim..bir de biz ilk dondurma için 1500 sonraki yıl uzatma için 1000 lira gibi bir ücret ödedik..burda çok daha uygun fiyatlar okudum şaşırdım...özel hastane/devlet farkı olur mu bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?