- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
Transfer sürecinde ilişki yasak mı arkadaşlar?
Sağol canımBizim doktorumuz transfere yakın korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı. Sonrasında da üç gün sonra serbest dedi ama biz cesaret edemedik daha önce yasak demişti transfer sonrasında başka bi doktor
Benimde 6 tane en iyi kaliteydi dondurulmuşlarım. İlk olarak 3ünü çözmüşler orta kalite çıkmış. Sonra diğer üçünü çözmüşler ve diğer ikisininde 2si en iyi kalite çıkmış. Öyle olunca 2sinide transfer ettiler. Çünkü bir en iyi kalsa ve dondursalar hem size hem bize ümit olacaktı dedi embriyolog. E çözünce orta kalite yada düşük çıkarsa bi faydası olmaz dedi. Banada çok mantıklı gelmişti. Çözülen 4tanesi çöp oldu. 2 transfer oldum ve 2side tuttu. Çok doğru karar vermişler dedim gerçekten
Hayirli olsun canm tek gebelik gibi tek embromu transfer edildiKızlar salı günü transferin 9.günü beta sonucum 56,6 çıkmıştı bugün 11.gün 95,7 çıktı. Sizce nasıl sonucum
Bn transferden bir hafta once bademcik iltipapi grip olmustum acile gittim antibiyotik yazdi doktorumu aradim icsem sknti olurmu diye yok bsy olmaz icebilirsin dedi sen genede doktorunu ara sor canm geçmiş olsunKızlar ben galiba grıp oluyorum ptesıde transfer var ilaç içsem bir sıkıntı olurmu acaba içmiş olup bılgısı olan varmı
İzmir Tınaztepe hastanesi erdal Aktan da yaptırdımmerhaba nerede yaptırdınız acaba
Hayirli olsun canm tek gebelik gibi tek embromu transfer edildi
Sordum şimdi canım hemen aferin al günde 3 kere iç dedı TSK ederımBn transferden bir hafta once bademcik iltipapi grip olmustum acile gittim antibiyotik yazdi doktorumu aradim icsem sknti olurmu diye yok bsy olmaz icebilirsin dedi sen genede doktorunu ara sor canm geçmiş olsun
İnşallah canm bnde ardi ardina uc dört kez tekrarladim doktorum iki kez yaptr dedi bn inanmadan gene iki kez yaptim icim rahat etsin diye inşallah Yavrun sıkı sıkı tutunmustur sanadaEvet tek embriyo transferi yapılmıştı. Bundan sonra devam edeceğim doktora sordum p.tesi testi tekrarla dedi inş yükselişte kalır hep
Bsy degl canm geçmiş olsun bol bol su ve c vitamini alSordum şimdi canım hemen aferin al günde 3 kere iç dedı TSK ederım
Hadi ya gebelikten once de oluyomusydu canmLiviya canım ya tiroid yükselmiş yine kan verdim bakalım ne olacak?
Bndede transferin bi kac gun oncesi 5.78cikmisti gebelikte 2nin altinda olmasi lazim demisti ve eutirox 50yazmisti halende iciyorum sali gunu tahlil yaptrdim 2 nin altinda cikti korkma canm ilac yazarsa 5 gunde iniyoLiviya canım ya tiroid yükselmiş yine kan verdim bakalım ne olacak?
İnşallah canm bnde ardi ardina uc dört kez tekrarladim doktorum iki kez yaptr dedi bn inanmadan gene iki kez yaptim icim rahat etsin diye inşallah Yavrun sıkı sıkı tutunmustur sanada
Bsy degl canmAmin cnm teşekkür ederim pozitifi gördük sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş :)
Hayır hiç yoktu daha önce. Geçen hafta 3,88 di dün verdiğin kan 4,5 olmuş. Tuzu yasakladı. Bide kan ilacı içiyorum sadece. Omega 3 ilacını kestiler içinde iyot var diye.Bndede transferin bi kac gun oncesi 5.78cikmisti gebelikte 2nin altinda olmasi lazim demisti ve eutirox 50yazmisti halende iciyorum sali gunu tahlil yaptrdim 2 nin altinda cikti korkma canm ilac yazarsa 5 gunde iniyo
İlac falan yazmadilarmi canmHayır hiç yoktu daha önce. Geçen hafta 3,88 di dün verdiğin kan 4,5 olmuş. Tuzu yasakladı. Bide kan ilacı içiyorum sadece. Omega 3 ilacını kestiler içinde iyot var diye.
Başka testlerde istedi canım onların sonucu çıkmadı henüz. Yarın çıkar yazarlar muhtemelen yarınİlac falan yazmadilarmi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?