Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Transfer sürecinde ilişki yasak mı arkadaşlar?

Bizim doktorumuz transfere yakın korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı. Sonrasında da üç gün sonra serbest dedi ama biz cesaret edemedik daha önce yasak demişti transfer sonrasında başka bi doktor

merhaba nerede yaptırdınız acaba

Kızlar ben galiba grıp oluyorum ptesıde transfer var ilaç içsem bir sıkıntı olurmu acaba içmiş olup bılgısı olan varmı

Kızlar ben galiba grıp oluyorum ptesıde transfer var ilaç içsem bir sıkıntı olurmu acaba içmiş olup bılgısı olan varmı
Bn transferden bir hafta once bademcik iltipapi grip olmustum acile gittim antibiyotik yazdi doktorumu aradim icsem sknti olurmu diye yok bsy olmaz icebilirsin dedi sen genede doktorunu ara sor canm geçmiş olsun

Bn transferden bir hafta once bademcik iltipapi grip olmustum acile gittim antibiyotik yazdi doktorumu aradim icsem sknti olurmu diye yok bsy olmaz icebilirsin dedi sen genede doktorunu ara sor canm geçmiş olsun
Sordum şimdi canım hemen aferin al günde 3 kere iç dedı TSK ederım

Evet tek embriyo transferi yapılmıştı. Bundan sonra devam edeceğim doktora sordum p.tesi testi tekrarla dedi inş yükselişte kalır hep
İnşallah canm bnde ardi ardina uc dört kez tekrarladim doktorum iki kez yaptr dedi bn inanmadan gene iki kez yaptim icim rahat etsin diye inşallah Yavrun sıkı sıkı tutunmustur sanada

Liviya canım ya tiroid yükselmiş yine kan verdim bakalım ne olacak?
Bndede transferin bi kac gun oncesi 5.78cikmisti gebelikte 2nin altinda olmasi lazim demisti ve eutirox 50yazmisti halende iciyorum sali gunu tahlil yaptrdim 2 nin altinda cikti korkma canm ilac yazarsa 5 gunde iniyo

İnşallah canm bnde ardi ardina uc dört kez tekrarladim doktorum iki kez yaptr dedi bn inanmadan gene iki kez yaptim icim rahat etsin diye inşallah Yavrun sıkı sıkı tutunmustur sanada

Amin cnm teşekkür ederim pozitifi gördük sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş :)

Bndede transferin bi kac gun oncesi 5.78cikmisti gebelikte 2nin altinda olmasi lazim demisti ve eutirox 50yazmisti halende iciyorum sali gunu tahlil yaptrdim 2 nin altinda cikti korkma canm ilac yazarsa 5 gunde iniyo
Hayır hiç yoktu daha önce. Geçen hafta 3,88 di dün verdiğin kan 4,5 olmuş. Tuzu yasakladı. Bide kan ilacı içiyorum sadece. Omega 3 ilacını kestiler içinde iyot var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…