Dondurulmuş 5.gün embriyosu erken gebelik testinde 5 ve 6.günde silik çizgi

flora07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
21
11
Merhaba arkadaşlar dondurulmuş 5.gün embriyosunu 11.11.24 de transfer oldum dün (5.günüm) ve bugün (6.günüm) ki erken gebelik testlerimde şu şekilde çıktı acaba sonuç ne olur ? Benim gibi durumu yaşayıp sonradan pozitif sonuç alan var mıdır?

Eklentiler

• 1000280632.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 26
Çatlatma iğnesi yapmadılarsa var gibi duruyor benimde 11.11 transferi 5. Gün embryosu ama teste korkuyorum açıkcası

Çatlatma iğnesi yapmadılarsa var gibi duruyor benimde 11.11 transferi 5. Gün embryosu ama teste korkuyorum açıkcası
4 Kasım da ovitrelle vurulmuştum 11inde transferim oldum ne kadar süresi var ben 1 hafta diye biliyordum atmam lazım çoktan sanki ben de yapmayacakt normalde beni şeytan dürttü ""olmazsa da her türlü öğrenicem erken geç benim için farketmez" en azından evimde salya sümük ağlarım diye düşündüm...ama şimdi bir nebze silik bile olsa o çizgi umuduyla tutunuyorum

Yok canım 10 gün sürüyor ovitrelle atlatmıştır onu vucudun gebelik var o zaman

Yok canım 10 gün sürüyor ovitrelle atlatmıştır onu vucudun gebelik var o zam

Yok canım 10 gün sürüyor ovitrelle atlatmıştır onu vucudun gebelik var o zaman
Ayyy İnşallah ya bakalım yarın sabah da yapacağım test ya aslında niyetim çizginin koyulaşıp koyulaşmayacağı eğer sende test vs yaparsan veya kan sonucunu öğrenirsen bana da haber ver inşallah güzel haberlerimiz ile burayı donatacağız

Korkuyorum valla o kadar negatifle uğraştım ki inşallah hepimiz minnaklarımıza ulaşırız Rabbimin izni ile

Benimde 6. Günde çıkmıştı pozitifti

Peki konuda attığım test görselleri gibi miydi ?? Bu arada Allah analı babalı büyütsün güzelliğim tahtı da bahtıda güzel olsun inşallah

Ben varım 3. Gün çift embriyo transferi 8. Gün aynen böyle öğrendim gitgide koyulaştı 10. Gün kanamam olunca beta verdim 115 ile öğrendim

Ben varım 3. Gün çift embriyo transferi 8. Gün aynen böyle öğrendim gitgide koyulaştı 10. Gün kanamam olunca beta verdim 115 ile öğrendim
Yaa seni yerim darısı inşallah bana o zaman rabbim analı babalı büyütsün güzelliğim benim de 5.gün embriyoları ama ayrı ayrı birinden daha çok umutluydu büyük ihtimalle o mu bilmiyorum Perşembe vericem kan yine sabah da tekrardan test yapacağım bakalım hayırlısı

Ben öğrendim hamileisn kan ver

KIZLAR...
Merhabalar beta sonucunu öğrenene kadar biliyorsunuz 5-6 ve 7. Gün nimo markalı erken gebelik testi yaptım. Arka arkaya 3 kere yapmama rağmen hep silik ikinci çizgi çıktı. aslında 3 gün arka arkaya test yapma amacım çizginin koyulaşıp koyulaşmayacağı idi....ama sanırım karar verdim yalancı pozitif çıkartıyor bu testler internette araştırma yaptığımda da bu tarz şeyler çıkıyor en iyisi güvenmeyin güvenmeyelim...idrar da pozitif görüp kanda negatifi gören ve hayal kırıklığına uğrayan çok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…