Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bnmde adetim iki gün gecikti merakima yenildim ikinci çizgi silik çıktı var mi acaba merak içindeyim bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum testte böyle cikinca insan umutlaniyor hayırlısı olsun insnallah
Eki Görüntüle 3581295
bnmde adetim iki gün gecikti merakima yenildim ikinci çizgi silik çıktı var mi acaba merak içindeyim bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum testte böyle cikinca insan umutlaniyor hayırlısı olsun insnallah
Üç dakika içinde çıktı silik çizgi adetimde iki hun gecikti bugün üçüncü gün birz daha bekleyip öyle kan vereyim diyorum merak içindeyim inşallah bebeğim benimledir...
Tüp bebek yok ovutrelle yok bı ara üç beş damla pembe kanama oldu sonrası kasik ağrısı ffalan oldu şimdi adetim gecikti test silik çıktı yani ikinci çizgi silik çıktı şuan belirtim bazen hafif bazen orta düzey kasık aggrisi adet olcakmisim gibi bide göğüs uçlarım sızlıyor bayağı sürekli bı şişkinlik bide afedersiniz gaz sıkıntısı bı umuttur bekliyorum testte ilk üç dakikada ccikti o yüzden şaşırdım heyecanlandım yani Allah dualarımı kabul etmiştir inşallah