- 26 Şubat 2008
- 424
- 3
-
- Konu Sahibi gulseren4434
evet canım ya delirdim o sancılar onların yüzünden oldu hep :çok üzgünüm: eşimde zaten ondan çok korkmuş delirmiş adamcağız....allahıma şükürler olsun haftaya pazartesi kontrole gidicem inşallah herşey yolunda çıkar öyle korkuyorum ki dualaranıza daha çok ihtiyacım var inanın..... allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın....
gülseren umarım herheş yolundadır. seni takip ediyorum.bişey merak ediyorum. dondurulmuş transferinde embriyoları ne zaman çözdürüyolar. mesela sen transfere gittiğinde emriyolarını ne zaman çözdürmüşlerdi. aynı günmü çözdürüyolar.senin tarnsferin sabahmı olmuştu.
Merhaba , ben yeniyim bugun sitedeki ilk gunum .... seninle ayni zamanlarda denemelerimizi yapiyoruz hemen hemen bende ilk denememi Kasimda yapmistim ve negatif sonuclandi ayrica cok da saglik sorunlari yasadim vucudum odem yapti ve bir anda 5,5 kilo kadar sistim daha sonra hormonlara bagli yan etkiler dedikleri epey sorun yasadim ve bu nedenle de bu aya kadar ara verdim...aslinda tamda hersey duzelmese de ben kendimi ruhen hazir hissedip basladim , bende 15 gun Climare forte kullandim 3 gun oncede dondurulmus embriyolar ile tranferim oldu...simdi dinlenme surecindeyim ve tabi bekleme...en zoru da bu kisim zaten .....dilerim senin , benim ve bizler gibi evlat isteyen herkes icin hayirlisi olur ...senin icin de dua edecegime emin olabilirsin...Allah yardimcin olsun ...sevgiler
dün doktora gittim pazar günü tedaviye başlıyorum hayırlısı ile. lucrin ile başalayacağım hasatalığının 2, yada 3. günü tekrar gel başka ilaç daha vereceğim dedi. hayırlısı bende curly ve gülseren gibi inşallah hamiş olurum.
Gülseren annesine gitti doğum günü kutlamasına.Kırk gün kırk gece kutlayacak sanırım:))sırnaşık şeyben yardımcı olayım.Embriyoları bir gün önceden çözmeye başlıyorlar.Sana haber veriyorlar çözülüyor diye.Fakat senin transfer anına kadar bilgin olmuyor.Kaç tane çözüldü,kaçı sağlıklı,kaç tane transfer edilecek,transfer masasında öğreniyorsun.Yani benim öyle olmuştu.
Ayy süpersin curly. :)))
Heralde 40 gün sürecek bu hala gelmediğine göre.Hiç demiyor arkadaşlarım beni merak ederler anne ben artık gideyim diyeÇok üzgünüm çoook
Bari bul internetli birilerini yaz iki satır çık değil mi?Sen nasılsın,raporun bitiyor,ama önümüzdeki hafta 2 gün tatil:dance:Rapor olmasa da olur.Kanama falan bitti değil mi?
NAZ25 hosgeldın aramıza .dondurulmus yumoslarla deneyecekler dıye baslık var oraya da gelsene:)
Yani bencede sence :) Benim rapor bitti bende şimdi onu diyodum annemle eşime.Olsun daha 2 gün var diyolar.Ama hemen alıştım ya tembelliğe :) Çok rahattı yan gelip yatmak :))
Neyseki 2 gün tatil olcak.İyi iyi o haftada öyle geçer.
Kanamam bitti canım.Tek bi günlük bişeydi.Bulantılar için hap kullandım bugün ilk kez.Karnımda şişlik oldu.Ondan mı ki acaba? Patlayacak karnım sanki,hani aşılama zamanlarında ilaçlar yüzünden olur ya böyle bir şişkinlik öle işte.
Sende durumlar nasıl özet alalım.
Ben her sabah 1 su bardağı süt içiorum ayrıca:hooray: