Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

AMİN canım buarada geçmiş doğumgünün kutluolsun canım Rabbim sana hediyelerin en güzelini verdi. Dualarımız senle canım kendine ve yiğenimize iyi bak tatlım kocaman öpüyorum:1hug:

bu arada banada az kaldı bu haftasonu bende başlıyorum tedaviye Allah hepimiz hakkında hayırlısını verir inşallah.

Gülserencim nerelerdesin merak ettim Aksi bir durum yoktur inşsllah. Annene mi gittin en son anneme gidecğim diyordun. Dualarımız senle canım kendine iyi bak tatlım

gülseren umarım herheş yolundadır. seni takip ediyorum.bişey merak ediyorum. dondurulmuş transferinde embriyoları ne zaman çözdürüyolar. mesela sen transfere gittiğinde emriyolarını ne zaman çözdürmüşlerdi. aynı günmü çözdürüyolar.senin tarnsferin sabahmı olmuştu.

Merhaba , ben yeniyim bugun sitedeki ilk gunum .... seninle ayni zamanlarda denemelerimizi yapiyoruz hemen hemen bende ilk denememi Kasimda yapmistim ve negatif sonuclandi ayrica cok da saglik sorunlari yasadim vucudum odem yapti ve bir anda 5,5 kilo kadar sistim daha sonra hormonlara bagli yan etkiler dedikleri epey sorun yasadim ve bu nedenle de bu aya kadar ara verdim...aslinda tamda hersey duzelmese de ben kendimi ruhen hazir hissedip basladim , bende 15 gun Climare forte kullandim 3 gun oncede dondurulmus embriyolar ile tranferim oldu...simdi dinlenme surecindeyim ve tabi bekleme...en zoru da bu kisim zaten .....dilerim senin , benim ve bizler gibi evlat isteyen herkes icin hayirlisi olur ...senin icin de dua edecegime emin olabilirsin...Allah yardimcin olsun ...sevgiler

Gülseren annesine gitti doğum günü kutlamasına.Kırk gün kırk gece kutlayacak sanırım:))sırnaşık şeyben yardımcı olayım.Embriyoları bir gün önceden çözmeye başlıyorlar.Sana haber veriyorlar çözülüyor diye.Fakat senin transfer anına kadar bilgin olmuyor.Kaç tane çözüldü,kaçı sağlıklı,kaç tane transfer edilecek,transfer masasında öğreniyorsun.Yani benim öyle olmuştu.

Nazcım inşallah sonucun Gülsereninki gibi olur çünkü O hamişşş.Sonucunu çoktan aldı yani.Aramıza hoşgeldin.

dün doktora gittim pazar günü tedaviye başlıyorum hayırlısı ile. lucrin ile başalayacağım hasatalığının 2, yada 3. günü tekrar gel başka ilaç daha vereceğim dedi. hayırlısı bende curly ve gülseren gibi inşallah hamiş olurum.

karabiber61 ve naz25 hayırlı olsun tedaviniz inşallah bebişleriniz annelerine sıkı sıkı tutunurlar ve 9 ay boyunca hiiiç bırakmazlar
kızlar dondurulmuş yumoşlarla deniyecekler diye bir başlık açmıştım sizide listeye eklemek istiyorum ama hangi merkezde ve hangi tarihte sonuç alacağınızı yazarsanız sevinirim hem listemizde biraz kabarmış olur. bekliyorum şakkıdı

a.s.
a.s.İNŞALLAH olursun canım dualarımız seninle.Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini.:teytey:

Ayy süpersin curly. :)))
Heralde 40 gün sürecek bu hala gelmediğine göre.Hiç demiyor arkadaşlarım beni merak ederler anne ben artık gideyim diyeÇok üzgünüm çoook

hayırlı olsun haziran.nasılsın canım heyecan var mı?inşallah kavuşursun bebişlere çifter çifter.....Şeniz

NAZ25 hosgeldın aramıza .dondurulmus yumoslarla deneyecekler dıye baslık var oraya da gelsene:)

Ayy süpersin curly. :)))
Heralde 40 gün sürecek bu hala gelmediğine göre.Hiç demiyor arkadaşlarım beni merak ederler anne ben artık gideyim diyeÇok üzgünüm çoook

Bari bul internetli birilerini yaz iki satır çık değil mi?Sen nasılsın,raporun bitiyor,ama önümüzdeki hafta 2 gün tatil:dance:Rapor olmasa da olur.Kanama falan bitti değil mi?

Bari bul internetli birilerini yaz iki satır çık değil mi?Sen nasılsın,raporun bitiyor,ama önümüzdeki hafta 2 gün tatil:dance:Rapor olmasa da olur.Kanama falan bitti değil mi?

Yani bencede sence :) Benim rapor bitti bende şimdi onu diyodum annemle eşime.Olsun daha 2 gün var diyolar.Ama hemen alıştım ya tembelliğe :) Çok rahattı yan gelip yatmak :))

Neyseki 2 gün tatil olcak.İyi iyi o haftada öyle geçer.
Kanamam bitti canım.Tek bi günlük bişeydi.Bulantılar için hap kullandım bugün ilk kez.Karnımda şişlik oldu.Ondan mı ki acaba? Patlayacak karnım sanki,hani aşılama zamanlarında ilaçlar yüzünden olur ya böyle bir şişkinlik öle işte.

Sende durumlar nasıl özet alalım.
Ben her sabah 1 su bardağı süt içiorum ayrıca:hooray:

canlarım hepinizden Allah razı olsun bakalım yarın start vereceğiz. biraz heyecanlıyım lucrini ilk kez vurunacağım inşallah becerebilirim şırıngaya çek falan biraz uğraştırıcı olacak. Küçücük bi şişe şişe tam dolu bile değil şaştım kaldım 14 tane iğnesi var 14 gün kullanım için diyor hayret ettim. Dualarınıza ihtiyacım olacak canlar inşallah iyi olur. Hastaneden aldığım bilgilere göre en üstün teknoloji kullandıkları için çözüm esnasında fazla kayıp olmadığını söylediler tabii herşey rabbimin elinde. Hayırlısı bakalım

kendine dikkat et darkcım kalkmadan mı dinlendin. bende ilk dış gebelik esnasında dr düşük olabilir dediği için hiç kalkmazsızın bir hafta yatmıştım. yemek herşey yatağın içindeydi ayağa kalkınca çok kötü olmuştum sanki ömrü hayatımda hiç yürümemiş gibiydim ayaklarım üzerinde titriye titriye yürümüştüm. Ayyy canım ya kıyamam sana Allah yardımcın olsun kendine çok dikkat et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…