Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

Çok sağol canım... artık yarın hayırlı haberlerle dönerim inşallah.... iyi geceler yiğenimede kocaman öpücüklerrr Şeniz

tamam darkcım sana kızmıyorum artık.dikkat et kendine ve bebişine.test sonucun iyi olur canım inşallah..
gülseren senin için de dua ediyorum.yarın güzel haberlerle dönmeni dilerim....

güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun... çok şükür keseyi gördük bir sorun yok şuan kalp atışları içinde 10 gün sonraya çağırdı doktorum 5 haftalıkmış şuan. bu arada karından bakmadı yaaaa

..............................................................................................................................................................................

canım gözün aydın allah kucağına aldığın günleride göstersin rabbim biz isteyenlerede bu duyguyu yaşatsın amiiiin

Hadi gözün aydın canım.belki karından göremem diye garanti olsun diye alttan bakmıştır.Sorun etme.Bazı dr.lar çok titiz illa alttan bakarlar.Öyle gelişmeleri görme şansı daha fazla oluyor.

Hadi gözün aydın canım.belki karından göremem diye garanti olsun diye alttan bakmıştır.Sorun etme.Bazı dr.lar çok titiz illa alttan bakarlar.Öyle gelişmeleri görme şansı daha fazla oluyor.

sağol canım, yok dert etmiyorum... allahıma şükürler olsun bugüne kadar olan herşey yolunda gitti bundan sonrada böyle devam eder inşallah..

Kızlar canımı sıkan bir durum var dün akşam kayınvalidemin dolabından 1 bardak süt içtim sonra öğrendimki o sütü 3 5 gün olmuş açalı haberleri bile yok acaba zararı varmıdır? üzerlerinde 2 gün içinde tüketilmeli diyor ya o yüzden?

curly'cim nerelerdesin merak ediyordum bende seni? ya canım sen yemeklerine çok dikkat ediyormusun dün doktorum liste verdi ama yapamıyorum.... ay birde dudağımda yara çıktı

Sen nerelerdesin asıl.Gezdin gezdin geldin yine .Biz seni annene diye gönderdik bir de 5 saatlik yollara gitmişsin.Benim de misafirim vardı yatılı,giremedim nete.Sevindim bebişini görmüşsün.inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıklı bir şekilde.
Ben gerçekten çok dikkat ediyorum beslenmeme.Birebir listeye uymaya çalışıyorum.Hatta bazen fazlası bile oluyor meyvenin falan.Çok ekşi yiyorum ben yaa.habire erik,çağla,kiwi,hatta limon.Kız mı olacak acaba?

Gülseren DARKiNLIFE için kapsama alanı dışında yazıyor ne oldu ki acaba?Çok merak ettim.ters birşey yaşamış olmasına ihtimal bile vermiyorum.Çok olumlu biri çünkü.Çook üzülürüm gelmezse bir daha.

canım daha dündü konuştum birşey yoktu gayet iyidi ama işe gidicekti sanırım o yüzden olabilir yarın tatil girer heralde... ya şu yaşadığım süt olayını okudunmu içime dert oldu :1no2:

kızlar size listeyi dr mu verdi bana sadece bol su ve gaz yapıcak yiyecekler yeme dediler malum benim şişliğim hala devam ediyor bide kabız olmayım diye şurup verdi dünden beri onu içtikten sonra içimde ne var ne yok çıkarıyorum içmicem birkaç gün zaten karnım çok şiş midemle beraber çok zor oluyor çıkarmak çok canım yanıyor eğer şikayetlerim devam ederse suyu çekçeklermiş karnımdan ama ben korktum bebeğe bi zararı olur diye su içerim dedim günde 2,5 3 litre olcakmş çok kötü yaaa

Geçmiş olsun canım... bana doktorum verdi....

Alışırsın merak etme.Ben güne ilk suyla başlarsam gün boyu içesim geliyor.Bir de çay kahve içemediğimiz için artık suya gereksinim duyuyoruz.Kendiliğinden içiliyor yani.Bana listeyi diyetisyen verdi.çıkçası jinekologların beslenme konusunda çok doğru düşünmedikleri kanaatindeyim.diyetisyenim de bunu onayladı.İkisinin de söylediği şeyler farklıydı.Ben tabii ki bu konuda diyetisyenime güveniyorum.

canım daha dündü konuştum birşey yoktu gayet iyidi ama işe gidicekti sanırım o yüzden olabilir yarın tatil girer heralde... ya şu yaşadığım süt olayını okudunmu içime dert oldu :1no2:

Bir şey olsa olurdu şimdiye kadar ama dikkatli ol bundan sonra.üzülme o kadar herşeyi dert ediyorsun sen.Çok inceliyorsun.Stress yapma.

Bir şey olsa olurdu şimdiye kadar ama dikkatli ol bundan sonra.üzülme o kadar herşeyi dert ediyorsun sen.Çok inceliyorsun.Stress yapma.

evet canım ya ne kadar problemli bir insanım ama benimde yapım bu işte napim kafama vurabilirsiniz klava: . bugün 23 nisan eczaneler kapalı progestanım yok bende paşa paşa hastaneye ilaç yazdırmaya gidiyorum :dance: yollarımızda çakır çukur arabayı yavaşlatıyorum ama neye yarar hastaneye gittim geri döndüm nöbetçi eczane aramaya bayağı bi uzaktaymış kocamda gitmiyor (uyuz) bu arada sabahta lekelerimin rengi sarımsı gelmeye başlamış die sevinmiştim eczaneden bir geldimki yine kahverengi delirdim yine allahım hergün kafama takıcak birşey buluyorum.... Şeniz

Alışacaksın sen lekelerle yaşamaya.4.aya kadar devam etmiş bir arkadaşımın.Hem de ara ara kanamalarla.4 yaşında canavar gibi oğlu var.Doktoru %80 düşer bu bebek demişti bir de.boşuna sıkıyoruz canımızı herşey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…